Μετάβαση στο περιεχόμενο

Autoδόμηση & Cadware.


Recommended Posts

εχετε δει τις δυνατοτητες των προγραμματων?τα δα σημερα σε παρουσιαση και μου φαινονται πολυ καλα.ειδικα απτο autoδομηση εντυπωσιασμενος..

Καποιος χρηστης να μας πει μια extra γνωμη?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 24
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τα χρησιμοποιώ και τα δύο. Πριν πάρω το Autoδομηση δούλευα με excelάκι. Το Autoδομηση μου έλεισε τα χέρια. Το δουλεύω πολύ όταν κάνω προσχέδια και θέλω να υπολογίσω τι χτίζει ένα οικόπεδο. Όταν τελειώσω, μου δίνει αμοιβές μέσω Civil με το οποίο συνεργάζεται αυτόματα. Η πιο αυτοματη διαδικασία για να δώσεις προσφορά σε πελάτη.

Το CAdware το χρησιμοποιώ χρόνια. Έχω δοκιμάσει πολλά άλλα προγράμματα αλλά πάντα επιστρέφω στο CADware γιατοί είναι πολύ γρήγορο και στο γραμικό και στο 3D. Το πρόβλημα είναι οτι και τα δύο δουλεύουν σε Autocad που είναι πολύ ακριβό.

Αν έχεις καμιά απορία μπορώ να σου απαντήσω.

Link to comment
Share on other sites

Καπου διαβασα οτι το cadware οταν δημιουργει 3d οι οντοτητες που παραγει ειναι γραμμες με radius..και οχι 3d αντικειμενα extruded.Ισχυει αυτο?Αν ναι τοτε μηπως περιοριζει στην παραγωγη φωτορεαλισμών απο το καθαρο Autocad αν το δώσω σε καποιον να κανει το φωτορεαλισμο που εχει μονο Autocad και εγω το 3d το χω βγάλει με cadware?

Link to comment
Share on other sites

Το Cadware δεν δημιουργεί δικές του οντότητες. Δημιουργεί οντότητες του Autocad, απλά με αυτόματο τρόπο. Αν ανοίξεις ένα 3D σχέδιο του Cadware με καθαρό Autocad μπορείς να κάνεις οτιδήποτε, οτι θα έκανες αν το σχέδιο ήταν φτιαγμένο από καθαρό Autocad.

Το Cadware δημιουργεί κυρίως solids δηλαδή αντικείμενα extruded. Οι τοίχοι του όμως είναι γραμμές με thickness, που βολεύει να τις επεξεργαζεσαι εύκολα με τις εντολές του Autocad. Επίσης δημιουργεί πολλά blocks 3D που μπορείς να τα κάνεις explode αν χρειάζεται.

 

Για το φωτορεαλισμό, δεν έχει σημασία τι αντικείμενα υπάρχουν στο σχέδιο. Αρκεί αυτά που υπάρχουν να είναι 3D, δηλαδή γραμμές και τόξα με thickness ή solids. Γενικά όταν μπορώ να κάνω κάτι με γραμμές 3D το προτιμώ από τα solids γιατί δουλεύονται και τροποποιούνται πιο εύκολα.

Link to comment
Share on other sites

Οι τομές και οι όψεις που βγάζει το CADWare έχουν σωστές διαστάσεις. Στην έκδοση 8.5 που είχα δοκιμάσει κάποτε μου έβγαζε λάθη. Μία διάσταση που στην κάτοψη ήταν 9m στις τομές την έβγαζε 9,02m και τέτοια.

Έχει λυθεί αυτό?

Link to comment
Share on other sites

Θυμάμαι οτι σε μια παληά έκδοση, ίσως να ήταν η 8.5, είχε αυτό το πρόβλημα που είχε διορθωθεί με patch που κατέβασα από την Art.

Στις τελευταίες εκδόσεις που έχω δουλέψει δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Γνωρίζει κάποιος εάν οι νέες εκδόσεις του Αυτοδόμηση συνεργάζεται με παλαιότερες του CADware :?:

 

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ενοείς.

Autoδόμηση και CADware μπορούν να τρέχουν μαζί στο ίδιο Autocad.

Αν ενοείς σχέδια από παλιά έκδοση, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.