Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στήριξη επένδυσης με πέτρα σε ανώφλι


tsiberi34

Recommended Posts

δοκιμασε με διατομη Γ. (φυσικα θα τοποθητηθει στραμμενο κατα 270 μοιρες κατα τη φορα του ρολογιου-για να ειναι κρυφο)-150x12 και ανω

αν δεν σου βγει δοκιμασε Τ.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά αν βάλω μια διατομή Γ 270μοίρες δεν θα φαίνεται απο κάτω η διατομή ?

AlexisPap, αυτό που προτείνεις πως γίνεται κατασκευαστικά, δεν το κατάλαβα..

Link to comment
Share on other sites

Φίλτατε tsiberi34, επειδή στο #8 επικαλείσαι "λόγους αισθητικής" σε διαβεβαιώ ότι το να φαίνεται η κάτω παρειά του μεταλλικού Γ που πρότεινε ο sundance δεν είναι καθόλου...αντιαισθητικό. Τουναντίον!!!!

 

Αν τώρα, ντε και καλά, δε θες να φαίνεται η μεταλλική δοκός καθόλου επιλέγεις για την κάτω σειρά πέτρες με μεγαλύτερη διάσταση (από 15 εκ) ώστε να καλύπτουν και το πλάτος της δοκού και βάζεις το μάστορα τσούκου-τσούκου να κόβει και να δημιουργεί εγκοπές ώστε να "φορεθεί" η πέτρα στη δοκό (εφαρμογή θηλυκό-αρσενικό ας πούμε). Έτσι όταν είσαι κάτω από το άνοιγμα και σηκώνεις το κεφάλι θα βλέπεις μόνο πέτρα και αρμολόγημα (τί σόι πρόσφυση θα έχεις με το υλικό του αρμού και το μέταλλο...δεν ξέρω...μπορείς να βρεις τρόπο να τα βιδώσεις).

Link to comment
Share on other sites

tsiberi34 αν δεν θες να φαινεται απο κατω η διατομη, το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να δοκιμασεις με συμπαγη δοκο απο γυαλι. Με ενα παχος 10 εκατοστων ειναι πιθανο να σου βγαινει .
Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, γνωρίζετε αν υπάρχουν ειδικά ενισχυμμένα κονιάματα που να επιτρέπουν την δόμησση όπως στην περίπτωση που ζητάω ;

Link to comment
Share on other sites

Μπορεις να χρησιμοποιήσεις μεταλική δοκό οπως αναφερθηκε τυπου Γ, αλλά αυτή να την επενδύσεις με ξύλινη δοκό. Το ξύλο χρησιμοποιείται κατα κορον ως σεναζι η πρεκι στα πηλιορείτικα σπίτια.

Link to comment
Share on other sites

Η λύση του ss_sk είναι μια χαρά. Ισχυρό κονίαμα... μάλλον κονίαμα ισχυρής πρόσφυσης. Υπάρχουν έτοιμες κόλλες (ας πούμε κόλλα πλακιδίων). Προτίμησε κόλλα προορισμένη για μάρμαρο ή έστω μία ακρυλική κόλλα πλακιδίων...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.