Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαφώτιστοι θόλοι – κουπόλες – skylights της Eternit Γερμανίας


helmania

Recommended Posts

Για το φυσικό φωτισμό και το καθημερινό αερισμό βιομηχανικών κτιρίων, κατοικιών αλλά και γραφείων, οι διαφώτιστοι θόλοι της Eternit Γερμανίας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σε διαστάσεις, ειδικές εφαρμογές και ειδικά τεμάχια. Η εταιρεία helmania είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των συγκεκριμένων προϊόντων στην Ελλάδα από το 1972.

 

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα http://www.helmania.gr και στο τηλέφωνο 210 6212420.

 

essertop4000.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

Γεια σας,

 

και βέβαια μπορούν να προσαρμοστούν σε φωταγωγούς πολυκατοικίας καθώς οι διαφώτιστοι θόλοι / κουπόλες βγαίνουν τυποποιημένοι σε διάφορες διαστάσεις ξεκινώντας από 60 x 60 εκ έως και 200 x 200 εκ (με 35 διαφορετικές διαστάσεις).

 

Πολύ ευχαρίστως να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες. Εάν θέλετε επικοινωνήστε με το γραφείο μας με email [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210-6212420.

Link to comment
Share on other sites

Στο συγκεκριμένο λινκ μπορείτε να κατεβάσετε autocad blocks των διαφώτιστων θόλων / κουπόλες για χρήση σε μελέτες:

 

http://www.helmania.gr/cms/website.php?id=/gr/products/skylights/essertop4000/downloads.htm

 

post-42994-1318872559_thumb.jpg

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΟΥ ΘΟΛΟΥ ESSERTOP® 4000

 

Ο διαφώτιστος θόλος essertop® 4000 ενδείκνυται ιδανικά για το φυσικό φωτισμό και τον καθημερινό αερισμό από κτίρια με επίπεδα δώματα ή στέγες μικρής κλίσης.

 

Το σύστημα του διαφώτιστου θόλου αποτελείται από ένα θερμικά διακοπτόμενο πλαίσιο με προφίλ από PVC. Αυτό βελτιώνει τις φυσικές του ιδιότητες και συνδράμει αποτελεσματικά σε μια εξαιρετική ενεργειακή απόδοση (σύμφωνα με το EnEV). Παράλληλα το φαινόμενο της υγροποίησης μειώνεται δραστικά. Ενσωματωμένα μεταλλικά στοιχεία ενισχύουν την σταθερότητα του πλαισίου.

 

Το πακέτο των παραβολικών (ή εναλλακτικά πυραμοειδών) φύλλων το οποίο ενσωματώνεται στο πλαίσιο προσφέρει ότι αφορά στο υλικό, στον αριθμό και στο χρωματισμό περισσότερες επιλογές. Η μεγάλη απόσταση μεταξύ του κάθε φύλλου, καθώς και η δυνατότητα εφαρμογής τετραπλού φύλλου σε ένα θόλο αποτελεί σημαντική βελτίωση στη θερμομόνωση και στην ηχομόνωση. Το πλαίσιο και το πακέτο των θόλων είναι συνδεμένο μόνιμα με έναν αρμό σιλικόνης. Ένα πρόσθετο λάστιχο στεγάνωσης προστατεύει τον αρμό σιλικόνης από τις περιβαλλοντολογικές επιρροές και τις καιρικές συνθήκες.

 

Ανάλογα με τους θόλους κατασκευάζονται και τα πλαίσια βάσης essertop®. Με ένα σταθερό, ενσωματωμένο στο θόλο λάστιχο επιτυγχάνεται η στεγανοποίηση μεταξύ του θόλου και του πλαισίου βάσης. Στο άνω μέρος του πλαισίου βάσης έχει δημιουργηθεί ένας ειδικός νεροχύτης ο οποίος εμποδίζει την εισροή του βρόχινου νερού. Φυσικά τα πλαίσια βάσης έχουν μελετηθεί κατά τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να είναι συμβατά με όλα τα συστήματα υγρομόνωσης δώματος.

 

Η σύνδεση του πλαισίου βάσης με το θόλο είναι εύκολη και σύντομη λόγω των εγκαταστημένων από στο εργοστάσιο μεντεσέδων και κλειδαριάς. Ο διαφώτιστος θόλος essertop® 4000 είναι σχεδιασμένος για να μπορεί να εφαρμοστεί μηχανισμός ανοίγματος για τον καθημερινό αερισμό. Ο μηχανισμός ανοίγματος μπορεί να είναι χειροκίνητος, ηλεκτρικός ή υδραυλικός.

 

Το τυποποιημένο μοντέλο του διαφώτιστου θόλου essertop® 4000 έχει ενσωματωμένους μεντεσέδες στην μακριά πλευρά του και διατίθεται μέχρι την ονομαστική διάσταση 150x150cm. Για το άνοιγμα απαιτείται ένας μόνο μηχανισμός. Για διαφώτιστους θόλου μεγαλύτερης διάστασης τοποθετούνται οι μεντεσέδες στην μικρή πλευρά τους. Για θόλου με ονομαστικές διαστάσεις 170x300cm, 180x270cm και 200x200cm απαιτείται η χρήση διπλού μηχανισμού ανοίγματος.

 

Ύστερα από ειδική παραγγελία είναι εφικτή η κατασκευή ειδικών διαστάσεων καθώς και αλλαγής των πλευρών των μεντεσέδων. Πρόσθετα εξαρτήματα και αξεσουάρ βελτιώνουν την εφαρμογή και τη χρήση στο χώρο.

 

Είναι ακόμα εύκολη η αντικατάσταση ενός παλαιότερου μοντέλου εφόσον μπορεί να διατηρηθεί το πλαίσιο βάσης.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.