Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατατακτήριες στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΔΠΘ


mechwar

Recommended Posts

Πέρα από τον Ποδάρα υπάρχει κ ο Ήχος. Είναι στην Κάνιγγος. Πήγαινε κ ρώτα κ στους 2 κ επέλεξε. Έχουν κ διαφορά στα χρήματα από ότι θυμάμαι.
ευχαριστώ για την πληροφορία!αλλά μήπως ξέρεις που ακριβώς είναι ο ποδάρας?
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Προκειται να δωσω κατατακτηριες στην Ξανθη στο τμημα πολιτικων μηχανικων.

Θα μου ηταν πολυ σημαντικο να μου πει καποιος αν ξερει ποια συγγραμματα διδασκονται για τα εξης μαθηματα

Μηχανικη Ρευστων

Πληροφορικη

Δομικα υλικα

 

Ειδικα το 2ο και το 3ο πρεπει να τα μαθω οπωσδηποτε!!

ευχαριστω πολυ!

 

 

Παρακαλώ χρησιμοποιείστε τόνους στους τίτλους των θεμάτων!

ilias

 

παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε τους τιτλους απο τα συγγραμματα της πληρορικης και των δομικων υλικων για να τα αγορασω???

προκειται να δωσω και εγω κατατακτηριες εκει!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

καλησπέρα παιδιά!για όσους γνωρίζουν θέλω να ρωτήσω άμα ξέρετε πόσοι δίνουν πάνω κάτω κάθε χρονιά κατατακτήριες στου πολιτικούς μηχανικούς της Ξάνθης και πόσους παίρνουν?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Καλησπέρα! Ξεθάβω λίγο το θέμα μιας κ βγήκε η ανακοίνωση για τις κατατακτήριες 2010 - 2011! Ενδιαφέρομαι κ εγώ να δώσω κατατακτήριες, δίνω τα παρακάτω μαθήματα : Δομικά Υλικά (Ι), Μαθηματική Ανάλυση και Εφαρμογές, Πληροφορική. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει βιβλία κλπ κλπ. Την μαθηματική ανάλυση την κάνει ο Παπαδόπουλος? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Για την πληροφορική και τα μαθηματικά δεν γνωρίζω τι ακριβώς ζητάνε αλλά τα δομικά υλικά αρκεί να βρεις τα βιβλία του εργαστηρίου, να πάρεις σημειώσεις από παλιούς και θέματα εξετάσεων και να εντρυφήσεις στον νόμο ενυδάτωσης σκυροδέματος ... ;)

 

Μάθε τους καθηγητές που εξετάζουν και ξαναρώτα μας...

Link to comment
Share on other sites

Φέτος που έδωσα εγώ ήτανε γύρω στα 100 άτομα συνολικά(ΑΕΙ-ΤΕΙ-Πολυτεχνείο)Παίρνουν 8 άτομα απο όλους αυτούς.Τα θέματα ειναι κανονικότατα προς τα δύσκολα τα βρήκα κιόλας (εγώ δεν ήμουνα και καλά προετοιμασμένος σε σχέση με τα άτομα που συνάντησα εκεί. 1μηνα διάβασα μετά βίας και μόλις είχα απολυθεί απο φαντάρος).Πάντως να ξέρεις οτι πρέπει κανα δυο θέσεις να είναι ηδη καπαρωμένες απο τίποτα γνωστούς εκει πάνω.Εννοείτε οτι δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα αλλα εγώ ειμαι σχεδόν σίγουρος γιατί σπούδαζα εκεί.Τέλος πάντων εσύ κανε την προσπάθεια σου και μην κολλάς.Τώρα για τα μαθήματα Ρευστομηχανικη ειναι το βιβλίο του Κωτσοβινου, Δομικά Υλικά λογικά θα είναι του Σίδερη ολοι τα ιδια πρέπει να είχαμε και Πληροφορικη αν εννοεις την Fortran πρεπει να ειναι του Καράκου.Ολα αυτα ειναι εκδοσεις του ΔΠΘ και δεν νομίζω να κυκλοφορούν στο εμπόριο.Παντως για να εισαι πιο σιγουρος παρε ενα τηλ στους Πολιτικους να σου πούνε.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δομικά υλικά κάνει η Σάββα κ ο Σιδέρης , δεν μπόρεσα να βρω ποια βιβλία διδάσκονται. Μαθηματική ανάλυση κ Εφαρμογές κάνει ο Παπαδόπουλος κ προτείνουν 4 βιβλία κ πληροφορική κάνει ο Μπαλόπουλος , προτείνουν 2βιβλία κ υποθέτω ότι το βιβλίο του Καράκου θα είναι αρκετό.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Συγνώμη που το ποστάρω ένα off topic θέμα εδώ απλά στο αντίστοιχο ποστ δεν με αφήνει. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει βιβλία για οικονομοτεχνικές μελέτες? Εκτός από αυτά του Καρβούνη

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.