Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Προκήρυξη ΑΣΕΠ και υπολογισμός εμπειρίας για Μηχανικούς


dif

Recommended Posts

Θελω να ρωτησω το εξης:κανω τα χαρτια μου για μια προκηρυξη κατεβασα τα απαριατητα εγγραφα απο το site του ΑΣΕΠ,ολα καλα.Αυτο που εχω απορια ειναι οτι σε εμας τους μηχανικους που ενω ειμαστε ασφαλισμενοι μπορει να ειμαστε ανεργοι ο χρονος ασφαλισης λογιζεται ως χρονος εμπειριας;Δηλαδη εγω θα παρουσιασω μηνες εμπειριας οσο καιρο ειμαι ασφαλισμενος ασχετα αν εργαζομουν η οχι;Το καθεστως ειναι διαφορετικο με καποιον που ειναι ασφαλισμενος στο ΙΚΑ γι αυτο ρωταω.Αν καποιος γνωριζει η λεω κατι λαθος παρακαλω ας με διαφωτισει

Link to comment
Share on other sites

Ναι, έτσι είναι! Από την ημερομηνία που αναγράφεται στην άδεια άσκησης επαγγέλματος (ημερομηνία από την οποία άρχισες να πληρώνεις και εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ) μετράει η εμπειρία σου...

Εκτός αν ζητάει εξειδικευμένη εμπειρία σε συγκεκριμένο αντικείμενο, οπότε πρέπει να προσκομισεις συμβάσεις, ΑΠΥ ή ότι άλλο στοιχείο έχεις.

Link to comment
Share on other sites

Εκτός αν ζητάει εξειδικευμένη εμπειρία σε συγκεκριμένο αντικείμενο, οπότε πρέπει να προσκομισεις συμβάσεις, ΑΠΥ ή ότι άλλο στοιχείο έχεις.

Οχι δε ζηταει εξειδικευμενη εμπειρια.Αλλα ρε παιδια αυτο δεν ειναι λιγο κουφο;θα μου πεις τι ψαχνεις τωρα...απλα μου φαινεται περιεργο

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου ετσι ειναι και δεν ειναι παντα καλο..

 

Αλλωστε οπως τα περισσοτερα στη ζωη εχουν δυο οψεις..

 

Οπως οτι για παραδειγμα πληρωνεις ενω εισαι ανεργος, ή οτι δεν μπορεις να συμμετασχεις σε επιδοτουμενα προγραμματα παροτι δεν εχεις προηγουμενη επαγγελματικη απασχοληση, αλλα και οτι γραφεις συνταξιμα χρονια απο την ημερομηνια εγγραφης σου (αν ποτε παρεις συνταξη)..

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω κάτι και εγώ με τη σειρά μου...Το χρονικό διάστημα υπολογισμού της εμπειρίας αρχίζει από την ημερομηνία απόκτησης της άδειας άσκησης επαγγέλματος και τελειώνει μέχρι την ημερομηνία στην οποία αναφέρεται οτι έχουν πληρωθεί οι ασφαλιστικές εισφορές στο τσμεδε (στην βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας) ή μέχρι την ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών?

Link to comment
Share on other sites

εχει βγει καμια προκυρηξη ΑΣΕΠ τωρα?και αν ναι μπορειτε να μου πειτε το καταλληλο link???

:-o

Link to comment
Share on other sites

Ότι υπάρχει μπορείς να το βρεις στην επίσημη σελίδα του ασεπ

http://www.asep.gr/asep/site/home.csp

Αν και δεν νομίζω πως έχουν βγει προκηρύξεις για μόνιμο προσωπικό παρά μόνο για ορισμένου χρόνου και συμβάσεις έργου.

 

────────────────────────────────────────────────────

Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου).

Chilon

Link to comment
Share on other sites

Στην ανακοίνωση για σύμβαση Μίσθωσης Έργου αναφέρει:

 

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

 

Τι εννοεί ακριβώς το απόσπασμα που παρέθεσα?

 

Συγκεκριμένα, έχω 2 πτυχία και προσφέρουν θέσεις εργασίας που αντιστοιχούν και στις 2 ειδικότητες (αρχιτέκτων και πολιτικός μηχανικός).

 

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω αίτηση και για τις 2 θέσεις (ξεχωριστά φυσικά) ή αναγκαστικά πρέπει να διαλέξω μια ειδικότητα?

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.