Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μηχανικοί στον τομέα της εκπαίδευσης


ντινα

Recommended Posts

καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι γίνεται με εμας τους μηχανικους στην εκπαίδευση μπορούμε να απορροφηθούμε από λύκεια και τι προσόντα απαιτούνται χρειάζετε σελετε ή όχι

Link to comment
Share on other sites

προφανως χρειαζεται ΑΣΠΑΙΤΕ (πλεον ετσι λεγεται), ισως υπαρχουν ειδικες κατηγοριες για καθηγητες εφαρμογων.

 

Δεν μπορω παντως να αναφερω, οτι το κυριο αντικειμενο του μηχανικου δεν ειναι στην εκπαιδευση. - προσωπικη αποκλειστικα γνωμη

Link to comment
Share on other sites

μήπως είναι εφαρμογών σε ΤΤΕ/ΕΠΑΛ κλπ? (εγώ πάντως μόνο ηλεκτρονικούς μηχανικούς ξέρω στην εκπαίδευση και αυτοί λόγω αντικειμένου)

Link to comment
Share on other sites

Βασικά η ΑΣΠΑΙΤΕ αφορά μόνο τους τον κλάδο των Τεχνολόγων Μηχανικών (ΠΕ17 για Πολιτικούς Δομικών Έργων και Έργων Υποδομής). Δεν είναι προαπαιτούμενη η κατοχή πτυχίου ΑΣΠΑΙΤΕ για συμμετοχή σε διαγωνισμό εκπαιδευτικών ή για πρόσληψη σε σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ. Απλώς αν ένας απλός πτυχιούχος έχει τα ίδια μόρια με έναν πτυχιούχο ΑΣΠΑΙΤΕ προτιμάται ο δεύτερος έναντι του πρώτου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Καλησπέρα!

Έχω τελειώσει ΣΕΛΕΤΕ πολιτικων.

Ο τίτλος του πτυχίου μου είναι Εκπαιδευτικός Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός.

Είμαι στην εκπαίδευση 5 χρόνια (κλάδος ΠΕ 17.01). Διορίστικα μέσω ΑΣΕΠ.

Νομίζω οτι δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο από ΣΕΛΕΤΕ (ΑΣΠΑΙΤΕ πλέον) αλλα προτεραιότητα στους διορισμούς, αν περάσουν τις εξετάσεις, έχουν όσοι κατέχουν την παιδαγωγική κατάρτιση από ΑΣΠΑΙΤΕ.

Το κακό στην δική μου περίπτωση είναι οτι δεν έχω εργαστεί ως μηχανικός σε έργα. Διορίστικα αμέσως και έχω μείνει στις θεωριτικές γνώσεις.... Δεν ξέρω τι γίνεται στην πράξη καθόλου.

:(

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 7 months later...

Απεστάλησαν από το ΑΣΕΠ για ανάρτηση σε όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας οι οδηγίες για τους υποψηφίους των γραπτών διαγωνισμών για την κατάρτιση πινάκων διοριστέων εκπαιδευτικών λειτουργών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βάσει των προκηρύξεων 4Π/2008 (ΦΕΚ 531/15.10.2008) και 5Π/2008 (ΦΕΚ 530/15.10.2008).

 

Φιλοι μου 24 θεσεις!!! σε ολη την Ελλαδα για Πολ.μηχ/κους-Αρχιτεκτονες-Τοπογραφους!!!!

Αντε και για το γνωστικο να πας να γραψεις αν εχεις εμπειρια...για τα παιδαγωγικα πως να πάς που δεν ξερουμε την τύφλα μας;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.