Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανασύσταση φακέλου


costassel

Recommended Posts

Το φάκελο της ανασύστασης τον έλαβες από την ΥΔΟΜ ή από το συνάδελφο που τον ετοίμασε; Αν για τον όροφο που βρίσκεται το  διαμέρισμα με το οποίο ασχολείσαι, δεν υπάρχουν στοιχεία από άλλη ανασύσταση που έγινε, νομίζω είναι προφανές ότι θα χρειαστεί νέα μερική ανασύσταση.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 121
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τον φάκελο τον πήρα από την ΥΔΟΜ. Σε προφορική απάντηση και αυτήν την φορά και σε άλλες προηγούμενες περιπτώσεις μου είπαν οτι γενικά πρέπει να χρησιμοποίησω ότι υπάρχει στην μερική ανασύσταση και δεν μπορεί κάθε Ο.Ι. να υποβάλλει διαφορετικό δ/μα κάλυψης. Επίσης, μου είπαν οτι μπορώ να κάνω πρώτα ρύθμιση αυθαιρέτου. Οπότε στο πλαίσιο αυτό σκέφτηκα μήπως μπορώ στο ήδη υποβληθέν δ/μα κάλυψης να σημειώσω τις αυθαιρεσίες της Ο.Ι. που εξετάζω και να υποβάλλω αυτό μαζί με κάτοψη και τομή μόνο του δ/ματος (της ρύθμισης).

Σε διαφορετική περίπτωση να υποβάλλω δ/μα κάλυψης του ορόφου στην οποία βρίσκεται η Ο.Ι.; Και μετά οι υπόλοιπες Ο.Ι. του ίδιου ορόφου θα υποβάλλουν ξεχωριστό;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.