Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Λογισμικό στατικών για Casio CFX9850G Plus


spid_x

Recommended Posts

Εχω το παραπανω κομπιουτερακι. Ωστοσο ψαχνω να του περασω ενα προγραμματακι που να κανει στατικες επιλυσεις. (ειμαι φοιτητης)

Εχω ακουσει για το Clapeyron ωστοσο ολοι εχουν διαφορετικο μοντελο Casio και δεν μπορω να το παρω. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω??

Help γιατι αρχιζει η εξεταστικη!!!!

Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Πωπω !!!!

 

Τι μου θύμισες !!!

 

Το έχω ακόμα. Με τη θηριώδη μνήμη των 32kb !!! :lol: :lol:

 

Στο πολυτεχνείο θυμάμαι το πήρα 2ο έτος μαζί με άλλον έναν αφού είδα έναν κύπριο να το χρησιμοποιεί. Το αγόρασα το 96-97 κάπου 52.000δρχ

 

Είχα περάσει μέσα Bernouli, ολόκληρους πίνακες,πολλές χρήσιμες εξισώσεις για υδραυλικά έργα κ.α. Ααααα και θεωρία αυτούσια στο program.

32kb είναι 32 χιλιάδες χαρακτήρες άρα αρκετές σελίδες. Και search είχε αλλά εννοείται ότι το προγραμματάκι δεν έτρεχε απλά διάβαζες στο edit.

 

Άλλαζα και το contrast και το είχα ανοικτό πάνω στο έδρανο, χωρίς να το καταλαβαίνει κανείς. Άμα πέρναγε καθηγητής απορούσε που έβλεπε το computerάκι κλειστό αλλά εγώ τα έβλεπα όλα καθαρά από συγκεκριμένη γωνία μόνο. χαχαχαχαχαχα

 

Κάποιος που το είχε θυμάμαι κάτι είχε βγάλει και περάσει από sap για απλούς φορείς.

 

Εννοείται έχεις και το καλώδιο για την com στον υπολογιστή.

 

Ψάξου λίγο στο νετ , νομίζω κάτι θα βρείς.

 

Εγώ πλέον δεν έχω τίποτα σε programmataki για εισαγωγή. Σόρυ

 

Αλλά thnx που μου το θύμισες. 8-)

Link to comment
Share on other sites

Ωραια ολα αυτα και χρησιμα! Αλλα το προγραμμα που θελω πως θα το βρω?!?!?!?

Επειδη δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις με αγγλικη ορολογια τι search πρεπει να κανω σtο Internet? Πως λεγονται αυτα τα προγραμματα?

Για να σας δωσω να καταλαβετε θα δινω π.χ. μηκος φορτια και στηριξεις και θα δινει αμεσως τιμες για ροπες σε ανοιγμα και στηριξεις.

Link to comment
Share on other sites

Με το beton kalender θα δείχνεις πιο σοφιστικέ και δεν θα έχεις ανάγκη τα υπολογιστάκια! Θα φαίνεσαι ο φτασμένος μηχανικός, trust me :wink:

 

Σου μιλάει ένας που δεν είχε κομπιουτεράκι τέτοιου είδους και του την σπάγαν αυτοί που λύνανε την cross με το πάτημα ενός πλήκτρου!!

Link to comment
Share on other sites

Ασε εδω δινουμε μπετα μονο με το βιβλιο. Χωρις σημειωσεις και χωρις τιποτα.

 

TheoTDM900 θα καθισω να ψαξω για το προγραμμα στο ιντερνετ απλα θελω να μου πεις τι search ακριβως να κανω για να βγαλει προγραμματακι για στατικα για το Casio. Ή αν θυμασαι εσυ το ονομα καποιου.

 

Οπως σου ειπα δεν εχω και πολυ καλη σχεση με την αγγλικη ορολογια!

Link to comment
Share on other sites

spid_x όταν ήμουν φοιτητής δεν υπήρχε πρόγραμμα έτοιμο.

 

Σου είπα ότι κάποιος είχε κάνει κάτι μέσα από το SAP και το είχε περάσει.

 

Σε Basic το έγραψε νομίζω. Απλή και εύκολη.

 

Μπες και εδώ και διάβασε. http://www.casiocalc.org/?showtopic=3427&hl=static

 

 

Κάτι άλλο δεν θυμάμαι.

 

Sorry m8. :cry:

Link to comment
Share on other sites

Γενικά μπορείς να ψάχνεις για static, beam (δοκός), moment (ροπή). moment of inertia (ροπές αδράνειας), civil engineer (πολιτικός μηχανικός). Με αυτά θα βρείς διάφορα για πολιτικούς μηχανικούς αλλά όχι απαραίτητα για στατικές επιλύσεις.

 

Αν και λίγο off topic : σε κάποιον που δεν έχει και σκέφτεται να αγοράσει τώρα προγραμματιζόμενο κομπιουτεράκι νομίζω ότι καλό είναι να πάρει είτε Ηewlet Packard είτε Texas Instruments. Νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερα από τα casio τόσο σε δυνατότητες όσο και σε προγράμματα. Εγώ έχω το ΤΙ 89 titanium και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αν έχεις μάλιστα και όρεξη για να προγραμματίζεις κιόλας, σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις μεταξύ basic, C και Assembly (αν και για την Assembly δε νομίζω να θέλει κανείς να το κάνει αυτό στον εαυτό του).

 

Επίσης πριν αγοράσει κάποιο κομπιουτεράκι κάποιος, καλό είναι να κατεβάσει κάποιο από τα emulators που υπάρχουν για pc (υπάρχουν τόσο για τα HP όσο και για τα ΤΙ), ώστε να δει τις δυνατότητες, την ευκολία χρήσης και να ελέγξει τη διαθεσιμότητα των προγραμμάτων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.