Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απόψεις για διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αγγλίας


panos-86

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε ακούσει κάτι και για το Loughborough! O αδελφός μου κάνει Phd στην Αγγλία και δεν το ήξερε αυτό το πανεπιστήμιο, ωστόσο περιλαμβάνεται μέσα στην οχτάδα των καλύτερων πανεπιστημίων για civil απο όλα σχεδόν τα σχετικά table

 

* εννοώντας πάντα στην καλύτερη οχτάδα της Αγγλίας, όχι παγκοσμίως

Link to comment
Share on other sites

Νομιζω εξαρταται με τι θα ηθελες να ασχοληθεις κυριως εσυ. Το καθε πανεπιστημειο συνηθως αναλογα με τισ τασεις που εχει στην ερευνα διαμορφωνει αναλογα και τα μαθηματα του. Το Sheffield τωρα ειναι πολυ καλο για μεταλλικες κατασκευες και πυροπροστασια με πολυ καλη εκτιμηση στον κλαδο. Οσο για τον Ασιατη φοιτητη που δεν ηξερε γρι αγγλικα (λογικα για κινεζο μιλαμε) αυτο υσχυει για τους περισσοτερους κινεζους και εχει τεττοιους και το Ιμπεριαλ και αλλα καλα πανεπιστημεια. Δεν ξερουν αγγλικα αλλα σκιζονται στην δουλεια 15 ωρες την ημερα και πολλες φορες και ΣΚ και γιαυτο προχωρανε. Αμα σκεφτεσαι να μεινεις και για μεταπτυχιακα δες αναλογα με το αντικειμενο που σε ενδιαφερει πρωτα απο ολα.

Link to comment
Share on other sites

Οσο για τον Ασιατη φοιτητη που δεν ηξερε γρι αγγλικα (λογικα για κινεζο μιλαμε) αυτο υσχυει για τους περισσοτερους κινεζους και εχει τεττοιους και το Ιμπεριαλ και αλλα καλα πανεπιστημεια. Δεν ξερουν αγγλικα αλλα σκιζονται στην δουλεια 15 ωρες την ημερα και πολλες φορες και ΣΚ και γιαυτο προχωρανε.

 

 

Off-topic, αλλά:

 

Δεν μπορώ να δεχτώ υποψήφιο διδάκτορα να μην μπορεί να μιλήσει την γλώσσα στη οποία πρόκειται να γράψει μια - πρωτότυπη - διατριβή, περί τις 50.000 λέξεις, την οποία μετά πρέπει να την παρουσιάσει...

Το γεγονός ότι οι μισοί αλλοδαποί φοιτητές είναι ασιάτες και οι άλλοι μισοί είναι έλληνες ισχύει ακόμα και στο Imperial. Ασε pankotso γιατι και εγώ στην Αγγλία έκανα MSc και τα ξέρω απο πρώτο χέρι.

Link to comment
Share on other sites

Εγω εκανα MsC in Electical Power στο Newcastle και εμεινα ευχαριστημενος. Υπηρχε μεγαλη εμφαση στα Drives (Vector Control) και Desing of Machines and Drives μαζι με ΣΑΕ και Ηλεκτρονικα Ισχυος. Καναμε και ενα μαθημα στην Διανομη Ενεργειας.

 

Τωρα το Mancester ειναι πολυ καλο στο Power Distribution και το Ενδιμβουργου στo Power Generation εαν θυμαμαι καλα. Εξαρταται σε ποιον τομεα ενδιαφερεται ο καθενας.

Link to comment
Share on other sites

theo29, πολυ ενδιαφερον αλλα οπως βλέπεις ο panos-86 ειναι πολιτικος μηχανικος οποτε ολα αυτα που εγραψες, δεν τον βοηθανε και τοοοοσο πολυ...:grin::grin::grin::grin::grin:

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω μαζι σου Topap οτι δεν ειναι ωραιο καποιος να μην μιλαει γρι αγγλικα να κανει διδακτορικο και αλλων τους ζητανε IELTS και τους ξεσκιζουνε. Απλως με την παρεμβαση μου ηθελα να δειξω οτι αυτο υσχυει για ολα τα πανεπιστημεια ακομα και για τα παλια Ιμπεριαλ, Εδιμβγουργο κτλ. Τωρα οι λογοι που το κανουνε ολα τα πανεπιστημεια ειναι γνωστα (5πλασια διδακτρα, τους εχουνε σαν δουλους, 'προοδευτικες' πολιτκες κτλ)

Link to comment
Share on other sites

Πάντως εγώ που ψάχνομαι έχω ακούσει τα χειρότερα λόγια για Αγγλικά πανεπιστήμια.

 

Κοίτα, από το πανεπιστήμιο του Luton μέχρι το πανεπιστήμιο του Oxford, έχει μια μεγααααααάλη απόσταση...

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, από το πανεπιστήμιο του Luton μέχρι το πανεπιστήμιο του Oxford, έχει μια μεγααααααάλη απόσταση...

 

Ναι. Γενικά έχω καταλάβει ότι στην Αγγλία υπάρχουν δυο τρία καλά πανεπιστήμια και τα

υπόλοιπα είναι του σωρού.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.