Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Απόψεις για διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αγγλίας


panos-86

Recommended Posts

Αυτό πια όλοι να λένε πόσο έυκολα είναι τα μαστερ στην Αγγλία αλλά να πάνε και να τα κάνουν δεν το κατάλαβα ποτέ. Η αλήθεια πάντως είναι ότι συνήθως τα μαστερ δεν είναι για εξιδίκευση αλλά για αυτούς που έχουν κάνει κάποιο παρόμοιο αντικείμενο αλλά θα ήθελαν να επεκταθούν και σε έναν άλλο τομέα. Για αυτό τον λόγο τα μαστερ κάποιες φορές είναι εύκολα και για αποφοίτους αγγλικών πανεπιστημίων. Οι Άγγλοι και άλλη ευρωπαίοι πάντως κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές για να μάθουν πραγματικά κάτι. Οι Έλληνες κάνουν μαστερ γιατί σου λέει από το να κάθομαι σπίτι με την μάνα μου και να πίνω όλη μέρα καφέ ας κάνω κανένα μαστερ.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό πια όλοι να λένε πόσο έυκολα είναι τα μαστερ στην Αγγλία αλλά να πάνε και να τα κάνουν δεν το κατάλαβα ποτέ.

Αν αναφέρεσαι σε μένα δεν είπα ότι το μάστερ συνολικά ήταν εύκολο. Τα μαθήματα και οι εξετάσεις ήταν σχετικά εύκολα για κάποιον που έχει τελιώσει πολυτεχνείο.

Ομως όσες εργασίες κάνεις σε ένα χρόνο δεν έχεις κάνει σε όλη την πενταετία στο πολυτεχνείο. Και σίγουρα όχι κοπυ παστε.

Δεν επικεντρώνται στο να ζορίσουμε τους φοιτητές στις εξετάσεις αλλα στο να τους μάθουμε να δουλεύουν για να κάνουν μία σωστη έρευνα στο τελικό πρότζεκτ και ίσως να κερδίσουν και αυτοί μια δημοσίευση.

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε ακούσει κάτι και για το Loughborough! O αδελφός μου κάνει Phd στην Αγγλία και δεν το ήξερε αυτό το πανεπιστήμιο, ωστόσο περιλαμβάνεται μέσα στην οχτάδα των καλύτερων πανεπιστημίων για civil απο όλα σχεδόν τα σχετικά table

 

* εννοώντας πάντα στην καλύτερη οχτάδα της Αγγλίας, όχι παγκοσμίως

 

Χεχε, Loughborough ε ? Λάφμπορο ή Λάφμπρα ? Οεο ?

 

Απο τα πολυ δυνατα "μυστικα" πανεπιστημια. Παλαιότερα ηταν 6ο στο Civil και 1ο Building (νομίζω το κατέχει ακομα).

Ο κοσμος δεν το γνωριζει στην Ελλαδα και προτιμα να πηγαινει στα ποιο γνωστα της πλακας πανεπιστημια.

Στο προτεινω χωρις 2η σκεψη, ΑΛΛΑ, μην κανεις το λαθος σαν εμενα, και δεν επιλεξεις ολα τα Structural Engineering Modules γιατι αργότερα σε περιμενει το χαος.

Το μαγαζάκι θα σου φορτώσει σίγουρα : Mεταλλικες, ΚΩΣ, ΚΩΣ με Εργασια (Δομοστατική - ΕΑΚ) + Μερικά Συγκοινωνιακα αν δεν τηρησεις το παραπανω.

Αν χρειαστείς more info εδώ ειμαστε

 

Το 1/4 του Uni

aerialz.jpg

 

Προτεινω αμαξι ή ποδηλατο, αλλιως θα κουραστεις να διανυεις τα 490+ εκταρια.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου!Το μόνο που με δεσμεύει είναι το γεγονός οτι είναι πολύ μικρή πόλη και δεν ξέρω κατα πόσο καλά θα είναι ψυχολογία μου με το τρίπτυχο: Αγγλία, μικρή πόλη και συννεφιά!!Εάν δεν αισθάνεσαι καλά δεν μπορείς να αποδόσεις και τα μέγιστα στα μαθήματά σου!!Θα ήθελα πολύ να ακούσω πως ήταν και η δική σου εμπειρία εκεί!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.