Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Energy Building της Civiltech


pm4698

Recommended Posts

πρέπει να τους ζητήσεις από την εταιρία να σου στείλουν τα αρχεία που είναι συμβατά από το πρόγραμμα, εγώ αυτά χρησιμοποιώ σαν πρότυπο και δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν δεν είναι τόσο θέμα του να χρησιμοποιήσεις τα αρχεία τους για πρότυπα. Και με δικά σου αρχεία δουλεύει αλλά...

 

Θέλει διαγραφή όλων σχεδόν των layers πλην αυτών που ζητάει το energy building. Μόνο το "0" νομίζω πρέπει να μείνει.

 

Purge για να φύγει ότι άχρηστο.

 

Polylines ή lines όπου χρειάζεται.

Link to comment
Share on other sites

Λίγο άσχετο με το τόπικ, αλλά μιας και μιλάμε για το Energy Building,κάνει και την ηλεκτρομηχανολογική μελέτη, δεν είναι μόνο για το κέλυφος, σωστά ?Γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω..μιας και το έχετε πάρει, αν μπορείτε διαφωτίστε με, γιατί δεν σηκώνανε τα τηλέφωνα από την εταιρεία!

Link to comment
Share on other sites

Σεμινάρια Ti Soft EpaCAD στο Ηράκλειο Κρήτης, 10 έως και 13 Μαρτίου στο ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ. Σύνολο ωρών 16. Κόστος 170 ευρώ.

 

Σεμινάριο 6 ωρών CivilTech Enrgy Building, 11 Μαρτίου 2011, στο Ηράκλειο, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας πληροφορικής Multix. Κόστος 160 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας, έχω ξεκινήσει και εγώ να δουλεύω/μαθαίνω το πρόγραμμα τον τελευταίο καιρό και η πρώτη εντύπωση που μου δίνει είναι ότι είναι αρκετά φιλικό στο χρήστη, ωστόσο δεν έχω φτάσει σε τρομερά προχωρημένο επίπεδο ακόμα. Θέλω να ρωτήσω ένα δυο πραγματάκια που δεν καταλαβαίνω.

 

Προσπαθώ στη γεωμετρία του κτηρίου να δημιουργήσω ένα μικρό σπιτάκι και το κάνω κανονικά όπωςε δείχνει και στις οδηγίες του βίντεο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως να φτιάξω μία σκεπή της αρεσκείας μου. Πηγαίνω δημιουργία στέγης από οδηγό και εκεί επιλέγω Τύπος στέγης --> Στέγη τεμνόμενων επιφανειών και δημιουργεί μία στέγη τής επιλογής του προγράμματος. Στη συνέχεια αυτή τη στέγη δεν μπορώ να την επεξεργαστώ ιδιαίτερα για να την αλλάξω πολύ. Δοκιμάζω να αλλάξω τα σημεία της αλλά δεν γίνεται τπτ. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο θέμα;

 

Κάτι άλλο. Οι εσωτερικοί τοίχοι ενός σπιτιού χρεριάζεται να σχεδιάζονται αν δεν αλλάζει η θερμική ζώνη;

 

Και κάτι τελευταίο. Για τον ΚΕΝΑΚ μπορεί κάποιος να δώσει μία γενική κατευθυντήρια γραμμή για το πως υπολογίζουμε τις σκιάσεις ενός κτηρίου;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλημέρα μόλις αγορασα το προγραμμα της CIVILITECH και δεν μπορω να περασω αρχειο dxf. Μήπως μπορεις να με βοηθήσεις ένα υποδειγμα?? Όταν το εισάγεις το εμφανίζει αμέσως ή πρέπει πατήσεις κάτι για να εμφανιστεί? Σε ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Το έχω δουλέψει αρκετά το πρόγραμμα οπότε μπορώ να σε βοηθήσω σε οτι χρειάζεσαι.

Και εγώ στην εγκατάσταση είχα το ίδιο πρόβλημα και συνειδητοποίησα ότι υπάρχει πρόβλημα με τις υπάρχουσες εφαρμογές της ίδιας εταιρίας που έτρεχαν στο pc μου. Δηλαδή υπήρχαν παραπάνω από μία άδειες χρήσης. Αυτό που έκανα ήταν να απεγκαταστήσω εντελώς όλες τις εφαρμογές τις civiltech και να ξεκινήσω με καθαρή εγκατάσταση. Πριν το κάνεις βέβαια κάνε ένα καλό backup των αρχείων σου και πάρε τους ένα τηλέφωνο για το τι σκοπεύεις να κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.