Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ζητήματα φόρτου στις Πολεοδομίες


cv98019

Recommended Posts

Είναι εκτός από απαράδεκτο και γελοίο να περνάει θέμα όπως η παράταση υποβολής φακέλων 3843, με ...κατάθεση τροπολογίας στη βουλή (με μικρό "β" πλέον οριστικά είπαμε). Αν είναι ποτέ δυνατόν! Ξεκίνησαν να ξεπουλάνε τη χώρα και με "τεχνάσματα" δεν απαιτούνται παρά μόνο οι υπογραφές 2-3 υπουργών! Και για ένα θέμα που θα έπρεπε να είναι στη διακριτική ευχέρεια του αρμόδιου Υπουργού και μόνο (για να μην πω του διευθυντή της εκάστοτε Πολεοδομίας) και θα έπρεπε να ρυθμίζεται με απλή Υπουργική απόφαση, το κάνουμε κάθε τρεις και λίγο ανατολικό ζήτημα! "Κατατέθηκε, δεν κατατέθηκε, πότε θα συζητηθεί, τι θα ψηφιστεί, ποτέ θα γίνει ΦΕΚ"...

Αλλά αυτή είναι η επίφαση "δημοκρατίας" την οποία προβάλλουν ως άλλοθι...

Αν είναι ποτέ δυνατό να είναι απαραίτητη η γνώμη ...του βουλευτή Έβρου Παπαρούδη και της βουλευτίνας Κοζάνης Σαχλαμαρίδου για το πόση παράταση θα δώσει π.χ. η Πολεοδομία Αιγάλεω για να κυλήσει εύρυθμα η διαδικασία. ΕΛΕΟΣ!!!

Link to comment
Share on other sites

@tpanag +10000000000

 

@impanagiotidis Ναι κανονικά. Σήμερα κατέθεσα και είχε περίπου 200 νούμερα και πήραν όλα πρωτόκολλο μέχρι πριν λίγο.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος, πού γίνεται κατάθεση φακέλου Ημιυπαίθριου για περιοχή της Πυλαίας Θεσσαλονίκης? Από πού ζητάμε σχέδια? Γενικά πώς είναι η κατασταση την πολεοδομία εκεί? Είναι με ραντεβού?

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα πολεοδομία ΝΑΘ στο καινούργιο δημαρχείο...όσοι πρόλαβαν μέχρι τις 11.30~12.00 και γραφτήκαν στην λίστα ίσως και να πέρασαν οριακά ... δεν κάθισα να δω όλο το έργο μιας και είχα πάει αρκετά αργότερα. Δυστυχώς και η πιο γρήγορη πολεοδομία φαίνεται να παρουσιάζει πρόβλημα σιγά σιγά. Για Θέρμη φυσικά έχουν σταματήσει εδώ και μέρες να δέχονται (ταχυδρομικά μόνο).

Κάποιος συνάδερφος να μας ενημερώσει για πολεοδομία Εύοσμου και Κορδελιού αν γνωρίζει?

Τέλος στην εφορία τα νεύρα των υπαλλήλων μόλις βλέπουν ΦΕΜ και Παράβολα είναι πρωτάκουστα μου είπε να μην αφήνω να μαζεύονται πολλά παράβολα μαζί...!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ... ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ 10 ΠΑΡΑΒΟΛΑ !!!! ΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΤΥΧΕΡΗ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !!!!!

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας ανακοινώσουν την παράταση να ξεμπλοκάρει το σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

εδω εκανε παραπονα ο υπαλληλος της εθνικης

 

ΑΝ ειναι δυνατον......μακαρι να μπορουσαμε να παμε σε αλλες τραπεζες την ορεξη ειχα των συνταξιουχων να στηνομαι μαζι τους στην εθνικη

Link to comment
Share on other sites

το οτι μιλανε ολοι αυτοι οι γελοιοι ειναι ενδεικτικο του βαθους της σκατοπλημμυρας στην οποια βρισκονται οσοι θελουν να δουλεψουν.

 

επεσε δουλιτσα σε πολεοδομιες, στις ΔΟΥ και στην Εθνικη και τα πουλακια μου ενοχληθηκανε.

Link to comment
Share on other sites

εδω εκανε παραπονα ο υπαλληλος της εθνικης

 

"Ρε άντε πάενε από εδώ" πες του. Που θα κάνουν και παράπονα από πάνω! Δεν έχουν καταλάβει μου φαίνεται αυτοί εκεί μέσα στην ΕΤΕ ότι είναι ιδιωτική τράπεζα πλέον και θα συμπεριφέρονται ως τέτοια και θα κάνουν τεμενάδες στον πελάτη!

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύετε οτι θα υπήρχε αυτή η ταλαιπωρία αν εφαρμοζόντουσαν οι εγκύκλιοι προς τις πολεοδομικές υπηρεσίες ;

εγκυκλιος 8 15/6/2010

"3) Οι αιτήσεις συνοδεύονται από τα δικαιολογητικά που προβλέπει ο νόμος, των oποίων ελέγχεται μόνο η πληρότητα και από αμοιβή μηχανικού ..."

"Δεν ελέγχονται τα προσκομισθέντα παραστατικά, καθώς και τα στοιχεία, που δηλώνει ο ιδιοκτήτης στην υπεύθυνη δήλωση, για την αλήθεια των οποίων φέρει ο ίδιος πλήρη την ευθύνη. "

εγκυκλιος 17 19/10/2010

"4. – Υπενθυμίζουμε την ευχέρεια που παρέχεται από το νόμο, κατά την υποβολή των αιτήσεων ο έλεγχος να αφορά μόνο στην πληρότητα των υποβαλλομένων δικαιολογητικών, ώστε να είναι δυνατή η ομαλότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, που προσέρχονται στις υπηρεσίες σας και ο έλεγχος υπαγωγής του χώρου στη ρύθμιση του νόμου 3843/2010 να γίνεται πριν τον υπολογισμό του ειδικού προστίμου."

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

όπως τα λέει ο pan. Κοιτάξτε πόσες φορές υπενθυμίζει το υπουργείο στους υπαλλήλους να κάνουν τη δουλειά τους σωστά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.