Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ψήφιση νομοσχεδίου για την σύνταξη δασικών χαρτών


Recommended Posts

Ολόκληρο το νομσχέδιο στο παρακάτω Link:

 

http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wGYK2xFpSwMnXdtvSoClrL8P4476sndBGZ5MXD0LzQTLWPU9yLzB8V68knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K--td6SIuZ7kpcsXe2eBPKLcxY7jbnnpowKqKeLzmrfLROAUeCu7

 

Μέτα την ψήφηση του Νομοσχεδίου για την σύνταξη των δασικών χαρτών και την κατάρτηση των πρωτων μελετών (που από όσα ακούω ήδη έχουν φθάσει στις αρμόδιες Διευθύνσεις Δασών), και εν όψη α) της ανάρτησής τους και β) της έναρξης της περιόδου των ενστάσεων από ιδιώτες,

ΡΩΤΑΩ:

 

 

Α) Μήπως είναι καιρός ο Σύλλογος Α.Τ.Μ. να αναλάβει δράση και να ενημερώσει τις Διευθύνσεις Δασών για το ΠΟΙΟΣ έχει δικαίωμα σύνταξης εξαρτημένων τοπογραφικών διαγραμμάτων??

Β) Μήπως πρέπει να τεθεί θέμα αμοιβών στις κατά τόπους Διευθύνσεις Δασών για Τοπογραφικά διαγραμάτα που υποβάλλονται σε δημόσιες υπηρεσίες ??

 

Ενημερώνω ότι, με το τεράστιο πρόβλημα εκχερσωμένων εκτάσεων και εν όψη χιλιάδων ενστάσεων από ιδιώτες, οι Δασολόγοι "τρίβουν τα χέρια τους", δεδομένου ότι τα περισσότερα Δασαρχεία και Διεύθυνσεις Δασών (κατά παράβαση του Νόμου) παραλαμβάνουν αιτήσεις και τοπογραφικά διαγράμματα από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ έχει σφραγίδα και ασχολείται με σύνταξη Τοπογραφικών, ασχέτως εάν αυτά συντάσσονται με GPS χειρώς ή από παρτιτούρα των ελεύθερων ορθοφωτογραφιών του Κτηματολογίου!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.