Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

[ΤΣΜΕΔΕ] Απώλεια ειδοποιητηρίου


danton

Recommended Posts

Δεν βρισκω το ειδοποιητήριο του ΤΣΜΕΔΕ για το β' εξαμηνο του 2010.Πως πληρωνω τις εισφορες και μεχρι ποτε ειμαι υποχρεωμενος να τις εξοφλησω?

Link to comment
Share on other sites

1/11/2010 (την ερχόμενη Δευτέρα). Πληρώνεται και με πιστωτική στο τηλέφωνο: 2103397250. Υποθέτω ότι αυτό το τηλέφωνο τουλάχιστον θα το απαντάνε οπότε μπορείς να ρωτήσεις για εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής οι οποίοι υπάρχουν αν πρόκυπτει τέτοια άμεση ανάγκη. Εμένα σε περίπτωση που έληγε δόση διακανονισμού ενώ δεν είχε έρθει ειδοποιητήριο και ήταν αδύνατο να κατέβω στο κέντρο να την πληρώσω, μου είχαν πει ότι μπορώ να την εξοφλήσω με χρήση του γραμματίου είσπραξης κρατήσεων ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ της Εθνικής (αυτό που χρησιμοποιούμε για τις δουλειές μας άδειες, ρυθμίσεις 3843 κλπ.) γράφοντας συγκεκριμένη αιτιολογία.

Link to comment
Share on other sites

Σε αντίστοιχη περίπτωση που δεν έβρισκα το ειδοποιητήριο πήγα στην Τράπεζα Αττικής με ένα παλιό ειδοποιητήριο. Η κοπέλα χτύπησε κάποια στοιχεία από αυτό, στο σύστημα και βρήκε την οφειλή μου. Βέβαια εγώ ήμουν εμπρόθεσμος στην πληρωμή του. Την Δευτέρα πέρνα από μια τράπεζα Αττικής ή το ΤΣΜΕΔΕ για να σου πουν καθώς μέχρι χθες ήταν η τελευταία μέρα εμπρόθεσμης πληρωμής.

Link to comment
Share on other sites

Σε δική μου περίπτωση, εκπρόθεσμος επειδή είχα χάσει το ειδοποιητήριο, αρχικά πήγα στο ΤΣΜΕΔΕ. Από εκεί με έστειλαν στην Τράπεζα Αττικής, μόνο με τον αριθμό μητρώου μου.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αριθμο μητρωου εννοειτε αριθμο δυναμης?

 

Ευχαριστω για της απαντησεις.Αυριο πρωι πρωι θα παω στην τραπεζα Αττικης

 

Εκανα την Παρασκευη διακανονισμο με εφαπαξ εξοφληση.Αλλα απο οτι βλεπω απο τα χαρτια που μου δωσανε δεν ειναι μεσα και οι τρεχον εισφορες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα συνάδελφοι,

 

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα θα ήθελα να ρωτήσω πού πληρώνεται η εισφορά την πρώτη φορά για έναν νέο μηχανικό. Γίνεται κατάθεση σε τράπεζα ή κατευθείαν στα κεντρικά του ΤΣΜΕΔΕ (Αθήνα)

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!

Δυστυχώς για σένα, η πρώτη εισφορά πληρώνεται μόνο στα κεντρικά του ΤΣΕΜΕ στην Κολοκοτρώνη. Οπότε οπλίσου με υπομονή! Από την επόμενη μπορείς κανονικά και σε τράπεζα.

Link to comment
Share on other sites

Οπότε μετά την πληρωμή εκδίδονται κ τα βιβλιάρια Υγείας κτλ όπως κ οι βεβαιώσεις για διακοπή των όποιων ταμείων (στην περίπτωσή μου το ΤΕΒΕ)

 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ8-)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.