Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

e-Πολεοδομία


fkl

Recommended Posts

Δυστυχώς, η μέχρι στιγμής εμπειρίες μου στις πολεοδομίες, από την εφαρμογή του e-poleodomia, επιβάρυνε φοβερά τις γραμματείες των πολεοδομιών.

Επειδή πια όλα γίνονται by the book, για να κάνεις μια απλή αίτηση, πρέπει η γραμματέας να ασχοληθεί 10' για να σου την πρωτοκολλήσει.

Αντίγραφο φακέλου ζητάς και περνάει και αυτό στο e-poleodomia.

Link to comment
Share on other sites

Συνήθως δεν φταίει το ηλεκτρονικό σύστημα αλλά η ασχετοσύνη της γραμματέας στον χειρισμό Η/Υ.

Δύο κλικ θα κάνει και θα γράψει την αιτιολογία.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως αναγκάστηκα να πάω δύο φορές για να καταθέσω και μόνο το φάκελο. Η υπάλληλος που έλεγχε την πληρότητα δεν είχε υπολογιστή οπότε ψάχναμε άλλον διαθέσιμο συνάδελφο να το περάσει στο σύστημα και όταν επιτέλους βρήκαμε είχε πρόβλημα το δίκτυο και μετά δεν βρίσκαμε μακρύ καλώδιο για να πάρουμε δίκτυο από αλλού κλπ κλπ κλπ..τελικά δεν τον κατέθεσα το φάκελο! Ευτυχώς με λυπήθηκε η υπάλληλος και τον κράτησε να τον καταθέσει αυτή την επόμενη μέρα που θα λυνόταν το πρόβλημα. Μάλιστα με πήρε και τηλ στο κινητό να μου πει τον αριθμό πρωτοκόλλου!

Link to comment
Share on other sites

Εδώ erling είναι η πρώτη φορά που βλέπω να έχεις άδικο . Και η Βουγιουκλάκη στο "Μοντέρνα Σταχτοπούτα " να είναι η υπάλληλος (δηλαδή τσακάλι) θέλει το χρόνο για τελειώσει ακόμα και την πρωτοκόλληση μιας απλής αίτησης . Αρκεί βέβαια να μην κολλήσει το σύστημα (που το υπερσυνηθίζει) και κάνεις μια μέρα για μια αίτηση και όχι κάτι λεπτά της ώρας .

Link to comment
Share on other sites

adadim, μπορεί να κάνω λάθος, διαβάζοντας και τις εμπειρίες των άλλων συναδέλφων, αλλά πραγματικά δεν μου έτυχε να καθυστερήσω σε πρωτόκολλο παραπάνω από 1-2min.

Εχω πει παλιότερα βέβαια πως δεν μπορούσαν να μου δώσουν την άδεια γιατί κλείδωσε το σύστημα τον φάκελο χωρίς να με δώσει αριθμό αδείας και το ξεκλείδωσαν μετά από 2 μέρες από τα κεντρικά, αλλά μια φορά μου έτυχε.

Link to comment
Share on other sites

Σε γενικές γραμμές το νέο σύστημα είναι απαράδεκτο και καθυστερεί αφάνταστα την δουλειά μας. Πόσες φορές περίμενα να ξεκλειδώσει το on-line σύστημα για να χρεωθεί την άδεια ο επόμενος υπάλληλος για έλεγχο...

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς αυτό που περιγράφεις erling πως σου έτυχε μια φορά είναι το σύνηθες στις Πολεοδομίες που κινούμαι . Μας έχει φάει η γραφειοκρατία και τα πήγαινε έλα από τον ένα στον άλλο για να κάνουμε και την πιο απλή δουλειά .

Link to comment
Share on other sites

Σας έχει τύχει ποτέ να "πέσει" το σύστημα και να μείνετε με το φάκελλο ανά χείρας αφού έχετε περάσει τον έλεγχο των φορολογικών και περιμένετε να πάρετε την άδεια??

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

συνάδελφοι μόλις μιλούσα με Δ/Υ συνάδελφο επαρχίας και μου είπε ότι δίδονται κωδικοί σε ιδιώτες μηχανικούς και μπορούν μέσω του site να ενημερώνονται για τις εκκρεμείς υποθέσεις των.

 

Από εκεί που λέει εκκρεμείς φάκελοι.

 

Τον κωδικό ποιος στον δίνει ?

 

Γιατί στην επικοινωνία δεν υπάρχει ούτε ένα τηλ ?

 

Στις faq η πρώτη απάντηση μου φαίνεται ή είναι μισή γραμμένη ?:o

 

Έχει πάρει κανείς σας κωδικό και να τον χρησιμοποιεί ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.