Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Καταγραφικό για LEICA TC 500


Recommended Posts

Συνάδελφοι καλησπέρα.

Έχω ένα γεωδαιτικό σταθμό της LEICA TC 500 το οποίο δεν έχει καταγραφικό. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να χρησιμοποιήσω εξωτερικό καταγραφικό και που μπορώ να βρώ:

Link to comment
Share on other sites

Ασφαλώς και μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό καταγραφικό, είτε μέσω σειριακής σύνδεσης (καλώδιο) ακόμη και με bluetooth (ασύρματη σύνδεση μέσω ειδικού εξαρτήματος που κουμπώνει στο όργανο).

 

Θα χρειαστείς ένα υπολογιστή χειρός (το λέμε controler συνήθως) με φορτωμένο το κατάλληλο πρόγραμμα συλλογής και επεξεργασίας στοιχείων (πχ Carlson software)

 

Μπορείς να μάθεις για μοντέλα και τιμές από τις αντιπροσωπείες τοπογραφικού εξοπλισμού πχ ΜΕΤRICA, JGC, Οικονομίδης, Treecomp κλπ ή να αναζητήσεις μεταχειρισμένο από το ebay.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Μήπως μπορείς να μου προτείνεις κάποιο τύπο controller που να συνεργάζεται με το LEICA TC 500;

 

Παρατήρηση: Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, DOOM

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Κοιτα αυτό http://www.civilshop.gr/?productn=gpsrtk&subprod=carlson-mini το εχω με το gps και το χρησιμοποιω και με το topcon gpt3005 total.....

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του TS02 της leica,και επιθυμώ να το συνδέσω με το αρχαίο και αξιαγάπητο hp200. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τις παραμέτρους επικοινωνίας ή με τις κατάλληλες ρυθμίσεις του οργάνου.

Link to comment
Share on other sites

θεωρώ ότι πρέπει να επικοινωνήσεις με τη Metrica που είναι οι μόνοι αξιόπιστοι που μπορούν να βοηθήσουν στο πρόβλημά σου.

Αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί, εφόσον έχεις ένα όργανο τελευταίας τεχνολογίας, αξιόπιστο και με αρκετά προγράμματα on board....... θες να δουλεύεις με καταγραφικό 20ετίας!!!!

Γιατί το αγόρασες τότε και δε πήρες κανένα μεταχειρισμένο "παλαιάς κοπής"???

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,έχοντας δουλέψει με αρκετά έως πολλά όργανα αλλά και καταγραφικά,μπορώ με βεβαιότητα να πω πως το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ με το συγκεκριμένο καταγραφικό είναι απλά αξεπέραστο και πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του Έλληνα τοπογράφου.Οι δυνατότητες του ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότητες ακόμα και των πιο σύγχρονων προγραμμάτων με κόστος παρά πολύ μικρότερο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.