Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Μετατροπή από Ηatt σε WGS'84 ενός shp σε arcgis


Eve_

Recommended Posts

Kαλησπέρα!!!Είμαι καινούρια στην παρέα και ελπίζω να μην κάνω κάποιο λάθος με τους κανονισμούς... Θέλω να μετατρέψω ένα shapefile από Hatt σε WGS'84 μέσω του ARCGIS. Ξέρω τη διαδικασία από το arctoolbox αλλά μαλλον κάτι δεν έχω ορίσει καλά στη Hatt όταν την όρισα στην αρχή... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Είμαι απεγνωσμένη...

Ευχαρηστω!!!

:)

Link to comment
Share on other sites

Ο μετασχηματισμός αυτός δεν μπορεί να γίνει με ακρίβεια κατάλληλη για τοπογραφικές εφαρμογές με τον τρόπο αυτό εξαιτίας της αδυναμίας ορισμού με μεγάλη ακρίβεια της σχέσης bessel-wgs84, αλλά μόνο με ακρίβεια κατάλληλη για εφαρμογές σε μικρότερες κλίμακες (π.χ. GIS).

Θα πρέπει να γίνει μετασχηματισμός με τη χρήση κοινών σημείων με γνωστές συντεταγμένες και στα 2 συστήματα. Σχετικά με αυτό βλέπε π.χ.: http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=20934&highlight=%EC%E5%F4%E1%F3%F7%E7%EC%E1%F4%E9%F3%EC%FC%F2+%EF%EC%EF%E9%FC%F4%E7%F4%E1%F2

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.