Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Διαφορές μεταξύ Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών


Lex83

Recommended Posts

Παντως ο ιδιος καθηγητης με αυτον που ανεφερε ο Γιωργος νομιζω ,ειχε αναφερει επισης οτι αν παρουμε αυτα τα μαθηματα και δεν εχει γινει η μετονομασια οταν παρουμε το πτυχιο μας(εχουμε πολυ μελλον μεχρι τοτε...:P),εγγραφομαστε στο ΤΕΕ ως Ηλεκτρολογοι.

 

Λάθος κάνεις φίλε μου... Στο ΤΕΕ όταν εγράφεσαι, εγράφεσαι αναλόγως τι γράφει το διπλωμά σου... Εσένα και του Γιώργου το δίπλωμα γράφει:''Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών'', αρά θα γραφτείς ως έτσι... Ακόμα και αυτά τα μαθήματα που λες να κάνεις, πάλι ως Ηλεκτρονικός θα γραφτείς... Στο ΤΕΕ δε κοιτάνει την αναλυτική σου βαθμολογία για να σε γράψουν στο αντίστοιχο τμήμα...

Μόνο αν μετανομαστείτε (που δε το βλέπω να γίνεται) θα εγγράφεστε σαν Ηλεκτρολόγοι...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 35
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όντως το τμήμα δεν ήθελε να μετονομαστεί.Μετονομασία σε ΜΜ ούτε εγώ θέλω γιατί θα χαθούν τα διοικητικά...που δεν τα έχουν οι κανονικοί ΜΜ...για αυτό αυτοί έχουν 50 μαθήματα και εμείς 64.Η μετονομασία μάλλον θα πέσει στο τραπέζι μετά την έκδοση του ΦΕΚ(σε ΜΜΠΔ).Οι καθηγητές λένε πως γίνει δεν γίνει το ΠΣ θα μείνει το ίδιο.Οι περισσότεροι φοιτητές λένε πως είναι ανούσια, χρησιμεύει μόνο στο κύρος του επιστήμονα.Επίσης θα προκύψουν και προβλήματα με το σύλλογο αποφοίτων.Το μόνο που χρησιμεύει είναι οτι συζητήσεις σαν και αυτή δεν θα είχαν γίνει ποτέ.Αλλά τελικά δεν νομίζω να γίνει τίποτα.Αν υπήρχε πρόβλημα λόγω ονόματος στην αγορά εργασίας, θα είχαν διαμαρτυρηθεί οι απόφοιτοι.

Link to comment
Share on other sites

Όντως το τμήμα δεν ήθελε να μετονομαστεί.Μετονομασία σε ΜΜ ούτε εγώ θέλω γιατί θα χαθούν τα διοικητικά...που δεν τα έχουν οι κανονικοί ΜΜ...για αυτό αυτοί έχουν 50 μαθήματα και εμείς 64.

 

Ντοιγκ... Πριν 3 μήνες στο foroum αναρωτιόσουν γιατί δε γίνεται η μεταονομασία ώστε να είσαι Μηχανολόγος και με τη βούλα και τώρα δεν την θες για να μη χάσεις τα 2-3 διοικητικά μαθήματα...

 

Φάσκεις και αντιφάσκεις...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Γειά σας. Μόλις τελείωσα την Γ'λυκείου και σιγά σιγά ήρθε η ώρα της συμπλήρωσης του μηχανογραφικού μου. Βρίσκομαι σε δίλημμα (μεταξύ ηλεκτρολογων και ηλεκτρονικών). Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσατε να με βοηθήσετε παραθέτοντάς μου τις απόψεις σας σχετικά με το θέμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα επέλεγα Ηλεκτρολόγους. Μετά μπορείς να ακολουθήσεις όποια κατεύθυνση σου αρέσει.

 

Σου συστήνω πάντως να ψάξεις τους οδηγούς σπουδών στα websites των σχολών για να έχεις μια πλήρη ιδέα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.