Μετάβαση στο περιεχόμενο

GPRS connection failed


Recommended Posts

Αλλά αυτά είναι εικασίες. Η εμπειρία μου είναι οτι όπου και να πήγα αν είχε σήμα το κινητό είχε σύνδεση και το GPS.

 

Η εμπειρία η δική μου λέει άλλα όμως συνάδελφε. Και εφόσον υπάρχει κάποιος με αρνητική εμπειρία, αρκεί. Δεν είναι ωραίο να μιλάς για "εικασίες" σε συναδέλφους σου που επισημαίνουν κάποια γεγονότα.Τελευταία φορά τον Αύγουστο σε χωρίο της Ηλείας (όχι εντελώς στη μέση του πουθενά μάλιστα).

 

βλέπετε καμια περιοχή χωρίς κάλυψη έστω 2G-GPRS?

 

Το διάγραμμα που παραθέτεις, με γαλάζιο χρώμα δείχνει κάλυψη "2G Coverage GPRS-GSM/DCS". Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάποια πράγματα επί του θέματος, θα σου πω ότι ειδικά το GPRS είναι 2,5G και όχι 2G. Κατά συνέπεια το γαλάζιο χρώμα δεν εξειδικεύει ούτε προεξοφλεί ότι όπου υπάρχει, παρέχεται κάλυψη GPRS οπωσδήποτε. Βάζουν στο ίδιο τσουβάλι GSM (απλό voice και data μέσω dialup) και GPRS για δημιουργία εντυπώσεων.

Δες κι εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/2G

Υπάρχουν περιοχές λοιπόν που αν και είναι γαλάζιες υπάρχει μόνο GSM κάλυψη.

Link to comment
Share on other sites

Η δικιά μου εμπειρία πάλι μου έδειξε πως στις ερημιές ή δεν έπιανε ή με το ζόρι έπιανε. Και σε περιοχή δλδ με αναδασμό έτυχε να μην πιάσει.

 

Όπως και να έχει επικοινώνησα με τεχνικό του παρόχου gprs του επισήμανα τις προβληματικές θέσεις και μου είπε θα το κοιτάξει .

 

Μίλησα και με τον υπεύθυνο της εταιρίας που πήρα το GPS και μου συνέστησε reset του μηχανήματος .

 

Έχω την αίσθηση πως όταν χωρίς λόγο κάτι δεν πάει σωστά το reset ίσως να είναι η λύση στο πρόβλημα .

Από τα ηλεκτρονικά με 2 κουμπιά που παίζαμε πιτσιρικάδες ως τα high end μηχανήματα που έχουμε τώρα .

Link to comment
Share on other sites

@tpanag

Δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες συνάδελφε αλλά ουδέποτε αναφερθηκα σε δική σου τοποθέτηση. Η λέξη εικασίες αναφέρεται σε αυτό:

Αμφιβάλλω καν αν υπάρχουν περιοχές χωρίς δυνατότητα GPRS. Αλλά αυτά είναι εικασίες.

Την οποία εικασία αργότερα τεκμηρίωσα με το παρακάτω μήνυμα

και για του λόγου το αληθές επειδή χρησιμοποιώ wind ορίστε η κάλυψη σε gprs

http://www.wind.com.gr/TopMenu/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7/%CE%94%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF/%CE%94%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%82/2G-%28GPRS---GSM-DCS%29.aspx

 

βλέπετε καμια περιοχή χωρίς κάλυψη έστω 2G-GPRS?

 

Το πρόβλημα είναι οτι αν εσύ προσβλήθηκες από οποιαδήποτε παρερμηνεία των λεγομένων μου το ίδιο νοιώθω και εγώ από το μήνυμά σου που δε χωρά καμία παρερμηνεία και είναι γραμμένο σε πρώτο ενικό. Είναι προσβλητικό για ολους μας να γράφουμε με τέτοιο ύφος και τόνο προσωπικά σε άλλο συνάδελφο γιατο αν έχει ή δεν έχει GPRS η wind η vodafone και η cosmote. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να αποκαταστήσεις τα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να αποκαταστήσεις τα πράγματα.

 

Έγραψα: "και σε κατοικημένες περιοχές υπάρχουν περιπτώσεις που δεν υπάρχει κάλυψη GPRS"

και απάντησες (μην κάνοντας παράθεση το μήνυμά μου, πράγμα πιο προσβλητικό από το να παρέθετες κατ'εμέ): "Αμφιβάλλω καν αν υπάρχουν περιοχές χωρίς δυνατότητα GPRS. Αλλά αυτά είναι εικασίες. Η εμπειρία μου είναι οτι όπου και να πήγα αν είχε σήμα το κινητό είχε σύνδεση και το GPS".

Αμφισβήτησες λοιπόν ευθέως τα γραφόμενά μου, παραθέτοντας μάλιστα το χάρτη κάλυψης της Wind και ερμηνεύοντάς αυτόν λανθασμένα. Σου επεσήμανα το λάθος σου (λάθος ερμηνεία) με στοιχεία. Δε βλέπω τι θα πρέπει να αποκαταστήσω. Τρεις άνθρωποι συζητάμε όλοι κι όλοι. Θεωρείς "απρέπεια" το να απευθυνόμαστε ευθέως ο ένας στον άλλον;

 

@thomas Το έχω συναντήσει με Promark 500 και σύνδεση Cosmote. Η μόνη λύση ήταν οντως τo reset και οφειλόταν σε προβληματική κάλυψη GPRS.

Link to comment
Share on other sites

Ποιά γραφόμενά σου αμφισβήτησα tpanag? Δεν καταλαβαίνεις οτι δεν αναφέρθηκα σε κανένα μήνυμά σου και το συνεχίζεις? Ελληνικότατα ομιλούμε και γράφουμε.

Τι να πω

Link to comment
Share on other sites

Αμφισβήτησες λοιπόν ευθέως τα γραφόμενά μου, παραθέτοντας μάλιστα το χάρτη κάλυψης της Wind και ερμηνεύοντάς αυτόν λανθασμένα. Σου επσήμανα το λάθος σου (λάθος ερμηνεία) με στοιχεία. Δε βλέπω τι θα πρέπει να αποκαταστήσω.

 

Τον ερμήνευσα λανθασμένα? Οι περιοχές κάλυψης δεν είναι ερμηνεία μου. Είναι ο,τι απεικονίζει ο επίσημος χάρτης του παρόχου. Όσο για τα εμπεριστατωμένα αδιάσειστα στοιχεία περί "δημιουργίας εντυπώσεων" δεν έχω να προσθέσω κάτι.

 

 

Παρακαλώ να αποφεύγετε τις συνεχείς δημοσιεύσεις

προσπαθήστε να ενσωματώνετε την νέα δημοσίευση στην προηγούμενη

αν δεν μεσολαβεί άλλου συναδέλφου

Ευχαριστώ

Θεοχάρης

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.