Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ο πρόεδρος ΑΤΜ πιο προσιτός από ποτέ ...


Recommended Posts

Πρόσφατα ήρθε ο Πρόεδρος Πανελληνίου ΣΑΤΜ και μίλησε στο συνέδριο του τοπικού συλλόγου .

 

Η απλότητα του και το ενδιαφέρον που δείχνει για τον απλό τοπογράφο του μεροκάματου και τα καθημερινά προβλήματα του είναι στοιχεία που πραγματικά τον τιμούν .

 

Μας πήρε ο άνθρωπος από το χέρι , γιατί μόνοι μας δεν πηγαίναμε τόσο καιρό :confused:, και πήγαμε σε υπηρεσίες της πόλης που γίνονται δεκτά ΤΔ και τους ενημέρωσε για τις ειδικότητες που έχουν το νόμιμο δικαίωμα σύνταξης .

 

Ε! ήδη αρκετοί υπάλληλοι αρχίζουν και επιστρέφουν τοπογραφικά από μη έχοντες το δικαίωμα . Στην ΤΥ με τα μάτια μου είδα να πέφτει άκυρο κανονικότατο.

 

Να λοιπόν και ένας πρόεδρος που είναι ένας από μας και βοηθάει .

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο στον πρόεδρο και από εμένα που χάρη στο προσωπικό του ενδιαφέρον ήρθαμε σε επαφή μαζί του και ιδρύσαμε το τοπικό τμήμα στην Κατερίνη.

Link to comment
Share on other sites

Από τα "νιάτα" του στη σχολή ήταν δραστήριος από όσο θυμάμαι, αλλά φαίνεται ότι και σαν Πρόεδρος κάνει δουλειά (και εκ του αποτελέσματος), σε σχέση με κάτι "ανύπαρκτους" του παρελθόντος. Μπράβο.

Link to comment
Share on other sites

συνάδελφοι

συμφωνώ ότι ο Πρόεδρος είναι δραστήριος και δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον

όμως σε κάθε περίπτωση απαιτούνται πολύ περισσότερα για ενδυνάμωση του κλάδου

πρέπει όλοι να γίνουμε ενεργοί και με την κατάλληλη δικτύωση και επικοινωνία να προστατέψουμε το επάγγελμά μας

το να είμαστε καλοί ακροατές ή θεατές δεν σημαίνει ότι είμαστε και αποτελεσματικοί

χρειάζεται επιμονή και συνεχής επαγρύπνηση

τα ξαναλέμε

Link to comment
Share on other sites

Ενας προεδρος πρεπει να φροντιζει τα του οικου του. Γι αυτο εκλεγεται. Παντως το να συγχαιρεται ενας προεδρος επειδη κανει τα αυτονοητα...δεν ειναι καλο δειγμα ;)

Link to comment
Share on other sites

Στην ελληνική πραγματικότητα φίλε μου άλλα είναι τα αυτονόητα για ένα πρόεδρο . Γι αυτό και πρέπει να επιβραβεύεται όποιος επιτελεί σωστά τον ρόλο του καθώς χρόνο με το χρόνο ο σύλλογος απαξιωνόταν όλο και περισσότερο και βρισκόταν σε ένα τέλμα .

 

Κάθε προσπάθεια αναβάθμισης και αποτελμάτωσης πρέπει να αναδεικνύεται και κύριος εκφραστής της είναι ο πρόεδρος , αρέσει δεν αρέσει σε ορισμένους .

 

Τα καλά πρέπει να ακούγονται για να μάθει κάθε συνάδελφος τοπογράφος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας πως μπορεί να απευθυνθεί στον ΠΣΔΑΤΜ και να ακουστεί.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Παρόλο που δεν ανήκω ιδεολογικά στον ίδο χώρο με τον πρόεδρο οφείλω να παραδεχτώ ότι με έχει εντυπωσιάσει με τις ενέργειες του. Και θα συμφωνήσω με το Θωμά ότι ακόμα και αν κάνει τα αυτονόητα πρέπει να του λέμε μπράβο γιατί κάποιοι άλλοι δεν τα έκαναν.

Επίσης όμως θέλω να πώ μπράβο και στο συνάδελφο Θεοχάρη για τις επισημάνσεις του. Είναι πολύ σωστές.

Ραντεβού λοιπόν όλοι στο:

3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ:« Από τη μέτρηση στη διαχείριση & από τη διαχείριση στην παρέμβαση»(ΑΘΗΝΑ 17 & 18 Δεκεμβρίου 2010.)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Επίσης κι εγώ δεν ανήκω στο χώρο από τον οποίο στηρίζεται ο Στέφανος Ξεκαλάκης (ΠΑΣΚ).

ΟΜΩΣ.... δεν μπορώ να ΜΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ για το σύλλογο!!!!.

Μπορεί όπως αναφέρθηκε να κάνει τα αυτονόητα που προβλέπονται για τη θέση του, όμως πόσοι από τους προκατόχους του έχουν να επιδείξουν τη κινητικότητά του τις ενέργειές του?????

Απ' όσους θυμάμαι τα χρόνια που είμαι επαγγελματίας ... όλοι τους υπολείπονται του Στέφανου. Μόνο τους μέλημα ήταν το Κτηματολόγιο..... Έργο το οποίο ΝΑΙ μεν μπορεί να είναι η λοκομοτίβα του κλάδου όμως, ΔΕΝ είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ πρόβλημα και μέλημα της καθημερινότητάς μας.

Δε θέλω να πω περισσότερα γιατί θα στεναχωρήσω αρκετούς από τους διατελέσαντες προέδρους και μέλη του συλλόγου και πάρα πολλούς τους ξέρω και προσωπικά και συνδέομαι με φιλικούς, παραταξιακούς και επαγγελματικούς δεσμούς.

Ο συγκεκριμένος είναι ΠΡΟΣΙΤΟΣ & ΑΝΟΙΧΤΟΣ σε κάθε πρόταση. Χωρίς δεύτερη κουβέντα αγκάλιασε τη πρόταση που του έκανα για κάλυψη του 3ου Συνεδρίου την Παρασκευή & Σάββατο, μέσω του webtv του φόρουμ. Ομοίως παρακολουθεί και το φόρουμ και έχει στείλει κατά καιρούς ενημερωτικά σημειώματα με τις δράσεις του συλλόγου και παίρνει ενημέρωση και από το φόρουμ.

 

Ίσως πλέον είναι η ωρα στις ερχόμενες εκλογές να επιλέξουμε πρόσωπα με έργο παρά παρατάξεις με λόγια!!!!

 

Μπράβο στον Στέφανο Ξεκαλάκη και από μένα.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.