Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Νόμος 3904/2010 τροπολογία Ν3843/2010 παράταση ως 28-2-2011


ssouanis

Recommended Posts

213/A/17-12-2010 είναι το ΦΕΚ Edit: ΛΑΘΟΣ ΦΕΚ, ΕΠΕΞΗΓΩ στο #43

Αλλά δεν κατάλαβαίνω την "αγωνία" σας. Παρατάσεις θα δίδονται όσο υπάρχει ενδιαφέρον για δηλώσεις και ανάγκη για χρήμα. Τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του '11 θα έχουμε παρατάσεις, αν όχι και αργότερα. Θα αρχίσουν και διαρροές και καλά για συσταση "ειδικής υπηρεσίας εντοπισμού και κατεδαφίσεων" κτλπ για να "πείσουν" περισσότερο κόσμο να δηλώσει. Αλλά ο έλληνας διαχρονικά έχει αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνει. Ούτε το 1/3 των χώρων που υπάρχουν δεν πρόκειται να ρυθμιστεί και μετά θα κλαίγονται αυτοί που δεν δήλωσαν και τους έγινε καταγγελία... και θα ζητούν πάλι να υπάρξει ρύθμιση... αθανατη Ελλάδα

Link to comment
Share on other sites

Δικό μου σφάλμα. Το ΦΕΚ που παρέθεσα αφορά τον νομο "Εξορθολογισμός διαδικασιών και επιτάχυνση της διοικητικής δίκης και άλλες διατάξεις". Το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την τροπολογία για την παράταση έχει τίτλο "Εξορθολογισμός και βελτίωση στην απονομή της ποινικής δικαιοσύνης", οπότε γιαυτό μπερδεύτηκα... Το τελευταίο που μας αφορά δεν έχει ακόμα ψηφιστεί και μάλιστα θα αργήσει λίγο ακόμα. Η αιτία:

Ζητήθηκε χθές 17/12, κατά την κατ'άρθρο ψηφοφορία (κατά την οποία κατά πλειοψηφία πέρασε η τροπολογία που μας αφορά), από βουλευτές του ΛΑΟΣ, ονομαστική ψηφοφορία για άλλη τροπολογία του νομοσχεδίου. Η ονομαστική ψηφοφορία ορίστηκε για την Τρίτη 21-12. Οπότε αναμένουμε.

Link to comment
Share on other sites

Αλλά δεν κατάλαβαίνω την "αγωνία" σας. Παρατάσεις θα δίδονται όσο υπάρχει ενδιαφέρον για δηλώσεις και ανάγκη για χρήμα. Τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του '11 θα έχουμε παρατάσεις, αν όχι και αργότερα.

 

Καταρχήν η αγωνία υπάρχει για να μη βρεθούμε κάποια στιγμή εκτεθειμένοι σε κάποιους πελάτες.

Η εκδοχή σου δεν ακούγεται παράλογη, αλλά υπάρχουν κάποιες παράμετροι που με "ανησυχούν". Δηλαδή, επίκειται αυτός ο περιβόητος νόμος για τα αυθαίρετα. Να φτιαχτεί, να ψηφιστεί και να αρχίσει να "τρέχει" παράλληλα με τον 3843, το βρίσκω μάλλον λίγο δύσκολο. Μήπως μόλις ετοιμαστεί, λήξουν το θέμα με τον 3843 και όποιος πρόλαβε, πρόλαβε, ούτως ώστε οι υπόλοιποι να ενταχθούν όλοι στο νέο νόμο (με υψηλότερα πρόστιμα), ώστε να μαζευτεί περισσότερο χρήμα;

Πέρα από αυτό όσο πλησιάζουμε προς τον Απρίλη του 2011 με παρατάσεις για τον 3843, θα πρέπει κάποια στιγμή να παραταθούν και οι προθεσμίες για την 1η δοση που λήγει στις 28/4/2011 καθώς ίσως και το 30μηνο για την αποπληρωμή. Ήδη το επικείμενο "28/2" ως προθεσμία για την υποβολή φακέλων σε συνδυασμό με το "28/4" για την πληρωμή της 1ης τουλάχιστον δόσης, δεν το βλέπω να πολυκάθεται καλά! Αν υποθέσουμε ότι δεν αλλάζει, τίποτα επιπλέον και αποτελούν καταληκτικές ημερομηνίες και οι δυο, είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν περιπτώσεις οριακής υποβολής και πρωτοκόλλησης φακέλων (στις 28/2/2011), που δε θα προλαβαίνουν να πάρουν πληρότητα και υπολογισμό προστίμου μέχρι τις 28/4. Νομίζω δηλαδή ότι θα πρέπει από τώρα κιόλας να παρατείνουν και το 28/4.

Link to comment
Share on other sites

Πόσο μου αρέσει να ζω, να εργάζομαι και να αναπνέω σε αυτή την αγγελικά πλασμένη χώρα, που όλα λειτουργούν αψογα, οι νομοι τηρούνται το κράτος λειτουργεί και ξερεις επακριβως τι σου ξημερώνει!!!

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνα με τα πρακτικα της βουλης, η τροποποιηση του νόμου για την παράταση της τακτοποιησης των Η/Υ έγιναι από τον υφυπουργό στην συνεδρίαση που έγινε στις 17/12, αλλα δεν φαινεται να έχει ψηφιστει ακόμα. Δεν νομιζω όμως ότι θα αργησουν να το ψηφίσουν.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.