Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Διαφορά ΜΜ και ΜΠΔ


Mpampiskal

Recommended Posts

Mε βρισκεις απολυτα συμφωνο. Τα προγραμματα σπουδων απο σχολη σε σχολη διαφερουν. Διαβασε λιγο τι εγραψε η spgirl σχετικα με το...τι αντρας ειμαι (επειδη τη βαζουμε που κ που στη θεση της) και θα καταλαβεις που κολλαγε το σεξιστικο (οπως το θεωρεις εσυ) χωριο! Το γενικο συμπερασμα τωρα που βλεπω πως εισαι λιγο πιο σφαιρικος ειναι ενα: Τζαμπα καθονται μερικοι και μερικες να διαστεβλωσουν την πραγματικοτητα.... Και τα μεμονωμενα ατυχη περιστατικα μπορουν να περασουν το κατωφλι της δικαιοσυνης και οχι να επιλυθουν εδω μεσα με σαχλοειδη (ουτε καν σαχλα) επιχειρηματα.... φιλικα παντα

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 251
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Υποτιθεται οτι ειμαστε μεγαλα παιδια και συμβαινει που και που

να λεγεται μια κουβεντα παραπανω. Τα περι δικαιοσυνης ειναι

φαιδρα, ειμαστε ωριμοι ανθρωποι με σπουδες ας ηρεμισουμε

και ας υπηρετησουμε τον σκοπο του νηματος. Πρωτα εσεις

οι αποφοιτοι/φοιτητες και κατα δευτερον οι υπολλοιποι να ενημερωνουμε

και να συζηταμε σχετικα με τα θεματα των ΜΠΔ.

 

Αν οι moderator θεωρησουν σκοπιμο ας σβησουν αυτο το σχολιο

και οποιοδηποτε αλλο για να συνεχιστει γονιμα ο διαλογος.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που κατηγγειλε η spgirl, εαν αληθεθευει, ειναι σοβαρο και κατα τη γνωμη μου θα πρεπε να παρει τον δρομο της δικαιοσυνης εαν η ιδια αισθανεται αδικημενη. εαν οχι, τοτε ναι, ειναι φαιδρο. πιο φαιδρο ομως ειναι να προσπαθει να διαστρευλωσει την εικονα ενος τμηματος για να βρει εδω μεσα το δικιο της. ναι, μεγαλοι ειμαστε, συμφωνω, γι αυτο κ πρεπει να αφησουμε εγωισμους και παθη στην ακρη και να βλεπουμε τα πραγματα πιο σφαιρικα. Αυτα.....

Link to comment
Share on other sites

MSceng, σχετικά αυτό με τα υλικά που είπες, δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ενα συγκεκριμένο εργαστήριο το οποίο ασχολείται κυρίως με υλικά και κατασκευές αλλά εκ παραδρομής συγκαταλέγεται στον τομέα αποφάσεων...!!

 

Πιθανότατα αυτό θα αλλάξει διότι ήδη στο πρόγραμμμα σπουδών οι 3 βασικοί τομείς(συστημάτων παραγωγής, αποφάσεων, επιχειρησιακής έρευνας) έχουν αλλάξει σε τομείς ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων, συστημάτων παραγωγής, οργάνωσης και διοίκησης, και τομέα επιχειρησιακής έρευνας.Τους έγραψα με φθίνουσα σειρά απο αριθμό μαθημάτων, εργαστηρίων και μελών ΔΕΠ.

 

 

Το πρόγραμμα σπουδών έχει όλα τα μαθήματα κορμού των μηχανολόγων του ΑΠΘ και του Βόλου.Στο laptop μου έχω μια φυλλάδα excel με τις αντιστοιχίες των μαθημάτων 1-1.

Link to comment
Share on other sites

vaggelhs_92, οι ομαδες συστηματα παραγωγης, επιστημη αποφασεων και οργανωση και διοικηση αφορουν κυριως τα ΜΠΣ αφου τα μεταπτυχιακα που προσφερονται απο τη σχολη, ειναι εξειδικευση πανω σε αυτους τους 3 τομεις. Σε προπτυχιακο επιπεδο, τα υποχρεωτικα μαθηματα κ τα μαθηματα επιλογης ειναι κατηγοριοποιημενα οπως ανεφερες, σε 6 ομαδες. Ασχετο: Μπορεις να μου στειλεις μηπως το Εxcel αρχειο?

Link to comment
Share on other sites

dimmis στείλε μου με pm μια διεύθυνση email, γιατί δεν νομίζω να μπορώ να στείλω αρχείο excel σε πμ

 

Και το ποσοστό ομοιότητας απο πλευρά μαθημάτων με άλλες σχολές ΜΜ είναι σίγουρα πάνω απο 90%.Άντε να έχουν κάνα μάθημα που να μην έχουμε, αλλά μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο.Δεν θυμάμαι οι μηχανολόγοι του ΑΠΘ και του Βόλου να έχουν κάτι σχετικό με ρομποτική π.χ.

Link to comment
Share on other sites

Βαγγελη εχεις δικαιο για το εργαστηριο που λες αλλα δεν ειναι ακριβως

υλικων ασχολουνται περισσοτερο με προσομειωσεις και αριστοποιηση

πανω σε προιοντα, κατασκευες και υλικα. Anyway ενδιαφερον.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα ήθελα λίγο να μου εξηγήσεις αυτό με τους "μηχανολόγους" στην Κοζάνη και τα εισαγωγικά από μπρος και από πίσω τους όμως.

Link to comment
Share on other sites

Απ'ότι φαίνεται η παραπληροφόρηση καλά κρατεί.

Όποιος θέλει πληροφορίες για τους μηχανολόγους κοζάνης ας μου στείλει πμ.Είμαι 3ο έτος.Δεν πρόκειται να γράψω κάτι εδώ γιατί δεν έχω καμία διάθεση διαμάχης με τους π-δ.

Ο καθένας που μιλάει να μιλάει για τη σχολή του και μόνο γιατί για αυτήν έχει άποψη.Τα "άκουσα","μου είπανε","απ'ότι ξέρω" και λοιπά ασαφή σχόλια καλύτερα μην τα κάνετε.ΔΕΝ βοηθάτε τα παιδιά που αναζητούν πληροφορίες.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.