Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η μελέτη μου και οι παρατηρήσεις της


ΚΑΝΑ

Recommended Posts

Μήνυση για κατάχρηση εξουσίας, μήνυση τον διευθυντή, μήνυση τον υπάλληλο.

 

Επίσης προσπάθησε να περάσεις την άδεια με "λάδωμα" και προσημειωμένα χαρτονομίσματα κατόπιν συννενόησης με το τμήμα ασφαλείας της Αστυνομίας στην περίπτωση που δεχτεί να στο περάσει έτσι.

 

Όλα τα παραπάνω σε περίπτωση που εσύ έχεις καλύψει την κείμενη νομοθεσία περί παράδοσης άδειας όπως προβλέπεται και ο υπάλληλος δεν την δέχεται.

 

edit: Μετά από αυτό το post μου αφαιρέθηκε ένας πόντος. Δεν φταίω εγώ αν στην Ελλάδα οι πολίτες και γενικά στο δημόσιο υπάρχει επίπεδο Oυγκάντας και οι υπάλληλοι είναι πτωχού βιοτικού και πνευματικού επιπέδου.

Επίσης τόσο λαϊκισμό δεν έχω δει από την εποχή του Πειραιά με τις φαρδιές ζώνες...

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο Μπανανία είμαστε και πόσο πολύ σάπιο είναι το δημόσιο. Το τραγικό είναι ότι τους πληρώνω και έχω και αυτήν την συμπεριφορά.

Προτείνω κάθε παρανομία από δημόσιο υπάλληλο όταν αποδεικνύεται αυτός να χάνει την θέση του και μάλιστα να μην έχει και δικαίωμα σύνταξης.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Γιάννης

 

Ο φράχτης του χιονιού τοποθετείται συνήθως όταν έχουμε ΡΓ=ΟΓ. Περπατάς ας πούμε σε κάποιο δρόμο και ξαφνικά σού΄ρχονται από 10-15 μ. ύψος κάποια κυβικά χιόνι στο κεφάλι με ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει...

Δεν θυμάμαι να έχω δει κτήρια με χιονοφράχτη που βρίσκονται πιο μέσα από την ΡΓ.

Το θέμα είναι αν στο Ελλάδα υπάρχει υποχρέωση κατασκευής χιονοφράκτη...

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά

Ο άνθρωπος είναι καθαρά και μάλιστα τρομερός γραφειοκράτης

1.Δεν φαίνεται μόνο από την φραγή χιονιού (ναι μεν δεν βρίσκεται επί της ο&ρ.γ αλλά σύμφωνα με τον κτηριοδομικό άρθρο … πρέπει να λαμβάνοντα όλα τα μέτρα ασφαλείας… του κοινού και των χρηστών της)

2.Τα υψόμετρα τα είχα μόνο στο πινακάκι των συντεταγμένων κορυφών (όχι τα θέλω και στις κορυφές του)

3. το «όριο ασφαλείας οδού» που απεικονίζω στο Τ.Δ σε βάθος 3.0μ από ρ.γ (μου το ζήτησε να φαίνεται παρά το γεγονός ότι η οικοδομή μου βρίσκεται στα 5.70μ εσώτερα)

4. δεν δέχεται την συσχέτιση στα σχέδια του 0.00 του δαπέδου ισογείου ως +4.78 του 0,00 του οικοπέδου αλλά να φαίνεται άμεσα σε όλα τα σχέδια (επανεκτύπωση)

5.εξάρτηση προσώπου οικοπέδου σε πρώτη φάση και προσώπων σε δεύτερη

6.διαμόρφωση περιβ χώρου (όλα τα υψόμετρα της κλιμακωτής περιτοίχισης)

7.στην λεπτομέρεια στηθαίου είχα όλα τα επί μέρους ύψη αλλά δεν είχα το συνολικό 1.02 (το οποίο μου το ζήτησε )

8.ζήτησε στο σκαρίφημα οικισμού να βεβαιώνει ο πρόεδρος κοινότητας τη θέση του οικοπέδου (φυσικά και διαμαρτυρήθηκα και δεν επέμενε)

9.οτι η οικοδομή είναι διώροφη και όχι μον/φη με υπόγειο-μάλιστα άλλαξε τον τίτλο στο φύλλο παρατηρήσεων ο ίδιος- και αυτό γιατί φαινόταν η τοπική εκβάθυνση στη βόρεια όψη (δεν μπορεί λέει να είναι πλάτους 1,8 αλλά 1.2 το πολύ-που το διόρθωσα εν τέλει )

10. λάθος «δεκαδικά» (αναφέρεται στο νότιο πλάτος οικοδομής –το είχα 10,53 αντί 10,52 όσο και της βόρειας)

Γενικά με όλα τα παραπάνω ο πελάτης μου νομίζει ότι η μελέτη μου είναι του κ..

Και κάτι τελευταίο

10.μελέτη πυρ/σίας : στην τομή πυροδιαμέρισμα με Δ.Π ξύλου (πιστοποιημένου ή γυψοσανίδα)

Τι σημάνει; Ας με πληροφορήσει κάποιος παρακαλώ αν μπορεί;

Link to comment
Share on other sites

- Ακριβώς αυτή είναι η ψυχολογία του ΔΥ με ανεπαρκή αυτοεκτίμηση: Να αποδείξει ότι η δική σου μελέτη είναι "του κ." και ότι ευτυχώς υπάρχει κι αυτός...

 

- Σου ζητάει τον δείκτη πυραντίστασης κάποιου πράγματος που φαίνεται σε κάποια τομή... Έχεις επιμέρους πυροδιαμερίσματα; Μήπως κάποιο διαχωριστικό πυροδιαμερίσματος δεν είναι τυπική πλινθοδομή αλλά κάτι άλλο;

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά

Ο άνθρωπος είναι καθαρά και μάλιστα τρομερός γραφειοκράτης

[/b]

Μη σκας ιδιαίτερα... Σε όλους τους μηχανικους που ασχολούνται με άδειες συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις, μη κοιτάς που δεν γράφουν για τις περιπέτειές τους στο φόρουμ... :wink:

Ζήτα ευγενικά να σου δώσει τις εγκυκλίους που τα γράφουν όλα αυτά τα έξτρα που σου ζητάει και ''σφίξου'' λίγο να του πας την μελέτη όπως την θέλει, όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην εκτεθείς στον πελάτη...

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΝΑ, είναι προφανές ότι έχεις πέσει σε στραβόξυλο...

 

δυστυχώς από όλες τις παρατηρήσεις οι περισσότερες κινούνται στα όρια του θεμιτού, εκτός απ'την 8 (που απ'ότι κατάλαβα την πήρε πίσω) και την 4 που είναι εντελώς -μα εντελώς- λάθος...

 

από εκεί και πέρα, καλό κουράγιο. Να τα βάλεις με την υπηρεσία πολύ φοβάμαι ότι δεν θα καταλήξει πουθενά... σιγά μην στραφεί ο προϊστάμενος εναντίων του υπαλλήλου.

Link to comment
Share on other sites

Άκυρο, τώρα το είδα...είσαι Πολιτικός Υπομηχανικός-ΕΔΕ...

Πες το βρε άνθρωπε από την αρχή. Η μελέτη και τα σχέδια είναι τόσο καλά που ο άνθρωπος δεν μπορεσε να το χωνέψει ότι είναι από Πολιτικό Υπομηχανικό...λέω και εγώ...μα τόσο χάλια είναι τα σχέδια...και φυσικά σου ζητάει τις Παναγίας τα μάτια και σου κάνει καψόνια...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Παιδία παρακαλώ βοήθεια!!!

Πέστε ότι αποφασίζω εν τέλει, να κινηθώ δικαστικά εναντίον του υπαλλήλου, αφού πρώτα πάρω την οικ άδεια (τα σχέδια τα διόρθωσα αλλά δεν τα υπέβαλλα ακόμη)

Το πρόβλημα μου είναι:

Πώς θα αποδείξω στο δικαστήριο ότι τα σχέδια που δεν εγκρίθηκαν, είναι τα τάδε, από την στιγμή που, σε αυτά τα σχέδια που σου επιστρέφονται δεν υπάρχει ούτε καμία υπογραφή ούτε και καμιά σφραγίδα φυσικά

Link to comment
Share on other sites

να σου πω, μήπως να πας πρώτα στον προιστάμενο να πεις 2 φωνήνετα

να μη χάνεις χρόνο και χρήμα σε αρλούμπες

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.