Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Έχω εκδώσει μια αδεία την 25/8/2007 . Η κατασκευή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα .Δεν έχει περάσει η τετραετία. Θα κάνω αναθεώρηση άδειας ως προς την δόμηση γιατί ο ιδιοκτήτης θέλει νά κατασκευαστούν αλλά 36 τμ. Η αναθεώρηση θα πάει με συντελεστές προσθήκης η όχι? Γνωρίζει σίγουρα κάποιας?

Link to comment
Share on other sites

Αν με το συντελεστές προσθήκης εννοείς ότι π.χ. από τον σ.δ. σου μένουν π.χ.36τμ και θα έχεις δικαίωμα το πολύ μέχρι 36*15% για Η.Χ. (εφόσον δεν έχεις εξαντλήσει τα τετραγωνικά των Η.Χ στο υπάρχον) τότε ναι.

Link to comment
Share on other sites

Αφού κάνεις αναθεώρηση, θα καταθέσεις νέα σχέδια που θα δείχνουν το νέο κτήριο.

Άρα θα υπολογίσεις όλο το κτήριο σαν νέο και θα πληρώσεις τις διαφορές, αφαιρώντας δηλαδή ότι έχει ήδη πληρωθεί ή ότι θα έπρεπε να πληρωθεί αν έχει αλλάξει κάτι από τότε που εκδόθηκε η πρώτη άδεια.

Δηλαδή

1. Θα υπολογίσεις τις αμοιβές/φορολογικά του παλαιού κτηρίου σήμερα.

2. Θα υπολογίσεις τις αμοιβές/φορολογικά του νέου κτηρίου σήμερα

3. Θα πληρώσεις τις διαφορές.

 

Πάντως προσθήκη δεν είναι σίγουρα.

Link to comment
Share on other sites

Καλή χρόνια παιδιά και δημιουργική εύχομαι.

Έχω βγάλει μια άδεια μόλις πριν ένα μήνα. Θέλω να κάνω μια αναθεώρηση αυτής, ως προς το ύψος της στέγης. Θέλω να την σηκώσω 1,5μ.Έτσι προκύπτει χώρος που μετρά στη δόμηση. Μου είπαν στην πολεοδομία ότι από τα δύο μέτρα και πάνω θα ο μετρήσει στη δόμηση. Σαν τι χώρο θα το θεωρήσω για την αμοιβή και τα φορολογικά; Δεν υπάρχει χώρος στέγης στο πρόγραμμα του τεε. Ο υπολογισμός της αμοιβής και των φορολογικών θα προκύψει από την διαφορά της άδειας που βγήκε πριν από ένα μήνα και της αναθεωρημένης που είναι η παλιά συν τον χώρο που δημιουργείται φαντάζομαι. Όπως αναφέρει ο erling

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.