Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πρόβλημα με θυροτηλέφωνα


panagism9

Recommended Posts

https://www.yumpu.com/en/document/view/4329962/door-phone-video-door-phone-systems-installation-urmet/25

 

ριξε μια ματια εδω ο κοινοσ αγωγος θα επρεπε να εχει ταση (αλλα δες καλητερα και μοντελο αν μπορεσεις. εχει πολα σχεδια αυτο )

Edited by georgio_g
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

 Έχει και μια έξωδο το τροφοδοτικό Ps. Τί ρόλο παίζει το Ps?

το ps είναι η έξοδος για τα κουδούνια, πρέπει να συνδεθεί στο κοινό των κουμπιών

Link to comment
Share on other sites

Το τροφοδοτικό μουωγάζει κανονικά τα 6v dc kai 12 ac όπως γράφει πάνω όμως στην έξοδο  ps δέν μου δειχνε κατι.. Υπαρχει περίπτωση να ειναι εντάξει το τροφοδοτικό και να έχει πρόβλημα μόνο η ps έξοδος?

ετσι να μή δίνει σωστή τάση στα κουδούνια? Άν γεφυρώσω οπότε απευθείας απο το τροφοδοτικό απο το Ps την επιστροφή για το κουδούνι ενός διαμερίσματος θα πρέπει να χτυπήσει??

Link to comment
Share on other sites

To ps οπότε φέρνει την τάση απο το τροφοδοτικό στα κουμπιά ώς κοινό και πατώντας το μπουτόν απο το καλώδιο επιστροφείς πάει το ρεύμα στα διαμερίσματα και χτυπάνε τα κουδούνια όπως καταλαβα απο τα λεγομενα σας. Το τροφοδοτικό στην έξοδο βγάζει τα 6Vc και 12Vac που αναγράφει, στο ps όμως που το μέτρησα δέν μου έδειχνε κατι..Θα μπορούσε να έχει προβλημα στο τροφοδοτικό μόνο η έξοδος ps? Άν γεφυρωνα δηλαδή απευθείας απο το τροφοδοτικό μία επιστροφή κουδουνιού ενός διαμερίσματος θα πρέπει να χτυπίσει συνεπως άν η το ps δίνει την τάση που πρέπει σωστα?

Link to comment
Share on other sites

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi2gaSC5r_QAhXDuBQKHQ_KBk8QFggnMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.urmet.it%2Ffiles%2Fdownload%2F269748%2F&usg=AFQjCNGYn3CCMBHYYov8pbG8__QjG8wZyg

 

αυτο περιπου ειναι το τροφοδοτικο σου... το Ps ειναι tone generator αν θες να τραβιξεις κατευθειαν νια γεφυρα..  καντο.. θα πρεπει  να χτυπησει το οτι δεν μπορεσεσ να το μετρισεις δεν συμαινει ειναι χαλασμενο κανε την δοκιμη σου και βλεπεις...

καλου κακου εκτυπωσε τα 2 σχεδια που σου εστειλα να τα παρεισ και μαζι σου

 

edit : το παρρον μηχανακι δεν το εχω δουλεψει αν γνωριζει καποιοσ φιλος αν και τι θα μπορουσεσ να μετρησεις στο Ps ασ μασ πει

Edited by georgio_g
Link to comment
Share on other sites

άμα χρησιμοποιήσεις το κατάλληλο όργανο (παλμογράφο, σοβαρό πολύμετρο, δέκτη ακουστικής συχνότητας) θα μπορέσεις να μετρήσεις το ps, με πολύμετρο των 50Hz δεν γίνεται να μετρήσεις ένα εναλλασσόμενο σήμα περί του 1kHz

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι ξεμπέρδεψα τη βλάβη.Όντως όπως πληροφορήθηκα και εγώ για τη μέτρηση του Ps θέλει παλμογράφο. Έγώ σύνδεσα στην έξοδο Ps  ένα μικρό μεγαφωνάκι απευθείας απο το τροφοδοτικό. Κουδούνισε! Οπότε αφού σιγουρέυτηκα οτι το τροφοδοτικό δίνει έξοδο στο ps αυτό που απέμενε ήταν να δώ και τη συνέχεια του κοινου καλωδίου απο ps στη μπουτονιέρα.Κομμένο ήταν καλώδιο, είχε εφεδρικό ευτυχώς που το σύνδεσα στο κουτί διακλαδωσης και ξεμπέρδεψα..Ευχαριστώ για την καλοσύνη σας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλησπερα σας,

Εχω ενα προβλημα με τα θυροτηλεφωνα τις πολυκατοικιας που μενω (Εχουμε 2 συγκεκριμενα). Ενω χτυπανε τα κουδουνια στα διαμερισματα, δεν εχουμε εικονα, ηχο και δεν μπορουμε να ανοιξουμε για να μπουνε. Επισης οταν χτυπανε στην εισοδο και σηκωνουμε το τηλεφωνο στο διαμερισμα ακουμε τον ηχο του κουδουνιου χωρις σταματημο.

Μας εχουν πει οτι θελει ολο αλλαγη και οτι εχει καει το τροφοδοτικο (εαν το λεω σωστα) απλως θα ηθελα μια δευτερη γνωμη! Δεν ειμαι σιγουρη εαν θα βοηθησει αυτο αλλα το συστημα μας το εφτιαξε η CTC. 

Σας ευχαριστω πολυ!

 

Link to comment
Share on other sites

πάρτε τηλ. την ctc και θα έρθουν να την φτιάξουν ... αν είναι το τροφοδοτικό (δεν ξέρω ποιός έκανε τηλεδιάγνωση) είστε πολύ τυχεροί ... είναι το φθηνότερο εξάρτημα που περιλαμβάνεται στο σύστημα....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.