Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Περιοδική δήλωση ΦΠΑ Φ2


sonick

Recommended Posts

ΠΟΛ.1108/14.4.2014
"[...]
Η περιοδική δήλωση υποβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα από τη λήξη της φορολογικής περιόδου στην οποία αφορά η δήλωση.
...
Η υποχρέωση καταβολής του οφειλόμενου φόρου λήγει την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα της εμπρόθεσμης υποβολής της δήλωσης. Στην περίπτωση εμπρόθεσμης περιοδικής δήλωσης που επιλέγεται η καταβολή του φόρου σε δόσεις, το ποσό της πρώτης δόσης καταβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα υποβολής της δήλωσης και το ποσό της δεύτερης δόσης μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα.
[...]"
Τα παραπάνω αναφορικά στην υποβολή ισχύουν είτε είναι χρεωστική, είτε πιστωτική, είτε μηδενική.

Άρα υποβολή & πληρωμή μέχρι 31/10/2018.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 506
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γίνεται και αύριο...Λες να χουμε τον ίδιο λογιστή...χχαχααχχααχχαχα

Ξες ποσες φορές έχω νιώσει το ίδιο...Βεβαια υπάρχει και χειρότερο

συναίσθημα. Το οταν δεν εχεις να το πληρώσεις....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Κάτι περίεργο που παρατήρησα. Τον προηγούμενο μήνα είχα βγάλει την ταυτότητα οφειλής για το ΦΠΑ και πλήρωσα την πρώτη δόση. Σήμερα είπα να πληρώσω και τη δεύτερη δόση αλλά δεν έβρισκα το pdf της ταυτότητας οφειλής και μπήκα στο taxis. Εντωμεταξύ βρήκα και το pdf και τυχαία έπεσε το μάτι μου στην ταυτότητα οφειλής του pdf και αυτής που αναγράφεται τώρα στο taxis και είναι διαφορετικές. Είναι λογικό αυτό? Δεν ξέρω αν συνέβαινε πάντα, απλώς τώρα το παρατήρησα. Και ξέρω ότι κανονικά η ταυτότητα οφειλής ακολουθεί την οφειλή μέχρι την εξόφλησή της (το αναγ΄ραφει μάλιστα στο κάτω μέρος του pdf). Πως έγινε και είναι διαφορετική? Αν δηλαδή είχα βρει το pdf εξαρχής θα πήγαινα web banking και θα πλήρωνα με αυτή την ταυτότητα οφειλής. 

Link to comment
Share on other sites

το παρατήρησα αυτό και εγώ letom λίγο πιο παλιά , επικοινώνησα τότε με την υποστήριξη στο taxis και το επιβεβαίωσαν ότι συμβαίνει , αλλά μου είπαν ότι με όποια από τις δυο ΤΟ πληρώσω είναι το ίδιο !

Link to comment
Share on other sites

Το ΦΠΑ βγαζει δυο ταυτότητες πληρωμής με διαφορετικο κωδικο. Μια μεσα απο την εφαρμογη του ΦΠΑ και μια που εμφανιζεται στην προσωποποιημένη πληροφόρηση. Αφορουν την ιδια πληρωμη. Καλο ειναι με αυτη που ξεκινησες με αυτη να συνεχίσεις. Αν ξεκινηαες με αυτη της εφαρμογης ΦΠΑ καποια στιγμη θα εξαφανισθεί και αυτη της προσωποποιημένης πληροφόρησης.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

καλησπέρα, για εκπρόθεσμη υποβολή πιστωτικής δήλωσης ΦΠΑ πόσο είναι το πρόστιμο (απλογραφικά βιβλία)? υπάρχει μείωση σε περίπτωση πληρωμής αυτού σε σύντομο χρονικό διάστημα?  ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.