Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Λαθος στον φακελο ημιυπαιθριου-τι γινεται?


sermix

Recommended Posts

γεια σας παιδια.

προσφατα κατεθεσα στην πολεοδομια εναν φακελο για τακτοποιηση ενος ημιυπαιθριου σε ενα διαμερισμα.

εκ των υστερων ακαλυπτω οτι στο ιδιο διαμερισμα υπαρχει ενας ακομα ημιυπαιθριος χωρος τον οποιο ομως δεν εχω καταγραψει στα χαρτια.

τι μπορω να κανω?

μπορω να κανω μια διορθωτικη(υπαρχει?) και να προσθεσω και τον επιπλεον ημιυπαιθριο στο γακελο που βρισκεται στην πολεοδομια?

μηπως να τον αφησω ετσι? καλυτερα οχι.

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 39
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν αναφέρεις σε τι στάδιο βρίσκεται ο φάκελος! Πήρες απλά πρωτόκολλο; Έχεις πάρει και πληρότητα; Έχει γίνει υπολογισμός προστίμου; Αν είσαι στο α ή στο β, εννοείται ότι μπορείς (και επιβάλλεται) να πας άμεσα και χωρίς να ρωτήσεις καν και να διορθώσεις το λάθος. Αν έγινε και υπολογισμός προστίμου, πήγαινε να ρωτήσεις τι γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Αφου δεν εχει ολοκληρωθει η διαδικασία πας στο φάκελο και διορθωνεις ότι χρειάζεται. Δεν πρόκειται κανείς να σου πει τίποτε. Ζητά τον φάκελο απο αυτόν που τον χρεωθηκε και εξήγησε του ότι θέλεις να βάλεις τα φορτωμένα σχέδια και έντυπα. Μην αγχωνεσαι.

Link to comment
Share on other sites

εχω παρει αριθμ. πρωτοκ. αλλα ακομα δεν εχει βγει το προστιμο.

μαλλον αυτο θα κανω, θα παω πολεοδομια και θα τους εξηγησω και ελπιζω να καταλαβουν.

σας ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Αν και αυτονόητο... ενημέρωσε τον πελάτη για το πρόστιμο που θα του έρθει εφόσον δηλώνεις επιπλέον τετραγωνικά (ίσως να αλλάζει ο συντελεστής % υπολογισμού του προστίμου), μην πάθει κανένα εγκεφαλικό ο άνθρωπος.. :)

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλημέρα έχω ένα σοβαρό πρόβλημα, κατέθεσα φάκελο για ημιυπαίθριο 14/12/10 στην πολεοδομία ευόσμου κ ενώ στις αιτήσεις κ σε όλα τα χαρτιά έχω αυξήσει τα τ.μ (είχα βγάλει κάτι κολώνες κ τοίχους αλλά μου ζήτησαν στόν έλεγχο να τα προσθέσω στα συνολικά τ.μ.) δέν άλλαξα τα τ.μ στο έντυπο του ΤΕΕ!! Τί να κάνω ο υπολογισμός του προστίμου γίνεται βάση πολεοδομίας η βάση τεε? Θά πρέπει να ξαναυποβάλω αίτημα στο ΤΕΕ κ να αντικαταστήσω τα χαρτιά? Φοβάμαι μην έχει βγεί το πρόστιμο!!Στό πρόστιμο φαίνονται τ.μ? αν οχι να μην κάνω τίποτα....συμβουλέψτε με σας παρακαλώ

Link to comment
Share on other sites

Ένας συνάδερφος τα ίδια μ είπε ότι το πρόστιμο βγαίνει από τα έγραφα κ τις αιτήσεις κ όχι από τα τ.μ του τεε.ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.