Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τακτοποίηση φωταγωγού με αλλαγή χρήσης σε ανελκυστήρα


bananaki

Recommended Posts

Η συνυπογραφη ιδιοκτητων δεν αναγραφεται πουθενα.

Ειναι κατι που εξαγεται βασει απλης λογικης.

Εξαλου το ιδιοκτησιακο δεν ελεγχεται καν, οπως σου εχουμε ξαναπει και ο υπαλληλος απλα δεχεται οτι δηλωσει ο ιδιοκτητης.Αν ο ιδιοκτητης δηλωσει οτι ειναι αυτος ο αποκλειστικος κυριος του ακινητου, η πολεοδομια το δεχεται.Απο εκει να καταλαβεις το γελοιο της ολης υποθεσης με τον 3843....

Εσυ θα δωσεις εμφαση στην τακτοποιηση σε ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ που ειναι περα για περα παρανομη.

Εκει θα πατησεις.....ασε το θεμα της συνιδοκτησιας γιατι δεν βλεπω να βγαζεις ακρη.

ΕΙναι το μονο για το οποιο δεν φερει ευθυνη ο υπαλληλος...

 

Ελήφθη λοιπόν! Θα στηριχτώ εκεί, αν υπάρχει και κάποιος συγκεκριμένος νόμος να μου αναφέρεις θα το εκτιμούσα αφάνταστα! Σας υπερευχαριστώ για την βοήθειά σας όλους.

 

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το πω αυτό εδώ αλλά επειδή πιθανόν θα χρειαστώ κάποιον μηχανικό εξειδικευμένο στο θέμα αν αναγκαστώ τελικώς να στραφώ δικαστικά και κάποιος έχει ασχοληθεί με παρόμοιο ζήτημα και είναι από Θεσσαλονίκη, μπορεί να μου στείλει ένα pm για να τον έχω υπόψη μου (τεχνικές μελέτες κ.ο.κ)

Link to comment
Share on other sites

@salpigoal :

 

Οκ, σε αυτό έχεις δίκιο. Το φάουλ ξεκινάει από την Πολεοδομία, όντως (αφού ο ελεγκτής βλέπει φωταγωγό σε ακίνητο με άνω της μίας, ιδιοκτησίες), ενώ ο Νόμος είναι σαφής και δεν ζητάει συνυπογραφές, συμβόλαια κλπ.

 

Είναι φανερό όμως, ότι το πράγμα θα οδεύσει αναπόφευκτα προς τα εκεί : άρχισε με τις pilotis, τώρα αρχίζουν αυτού του είδους τα ευτράπελα.

 

Θεωρώ όμως ότι ως πολίτης, ο οποιοσδήποτε έχει καταρχάς δικαίωμα να θέσει θέμα συναίνεσης (λόγω έννομου συμφέροντος) και έπειτα σε δεύτερη φάση, να ασχοληθεί με θέματα ερμηνείας Νόμου, που άπτονται είτε του μηχανικού, είτε του δικηγόρου.

 

Και τα δύο μου μοιάζουν σωστά πάντως. Να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα κάνω σίγουρα αυτό με το έννομο συμφέρον που ανέφερε ο directionless και σίγουρα θα γράψω τις παραπομπές στους νόμους / εγκυκλίους. Η άποψη του salpigoal να αναφέρω όμως και την ερμηνεία περί ανελκυστήρα δεν μου φάνηκε καθόλου κακή την οποία θα συμπεριλάβω επίσης! Για να δούμε και την απάντηση της πολεοδομίας... Και το τρίτο όπως σας είπα είναι ζητήσω και απο την Δ/νση Ανάπτυξης τμήμα ανελκυστήρων ΠΩΣ δέχτηκαν μια βεβαίωση για αποσφράγιση του ανελκυστήρα την στιγμή που ακόμα κι αν ήταν νόμιμη η υπαγωγή του φωταγωγού στον νόμο ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ και ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΕΙΑ:confused:

 

Είναι απλώς τρελλοί... Χαρά στο κουράγιο σας που έχετε κάθε ημέρα να κάνετε μαζί τους...:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Για την τακτοποίηση φωταγωγού απαιτείται συνυπογραφή ιδιοκτητών? Και αυτή περιλαμβάνει υπεύθυνη δήλωση που θα λέει ότι εγώ ιδιοκτήτης της τάδε κατοικίας επιτρέπω στον δείνα να τακτοποιήσει τον φωταγωγό που μετατράπηκε σε ....?

Link to comment
Share on other sites

Δεν το αναφερει πουθενα αλλα ειναι λογικο...

Ο φωταγωγος ειναι κοινοχρηστος χωρος οπως και η PILOTIS...

Καποιοι υπαλληλοι στις πολεοδομιες μπορει να μην το προσεξουν καν βεβαια...αλλο καπελο αυτο...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.