Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Δουλειά στην Αυστραλία


danai3

Recommended Posts

καλά..απλά μια συμβουλή για όσους θελήσουν να την ακούσουν... όλα αυτά τα site που σαν υπόσχονται work visa να τα βλέπετε με καχυποψία, τελικά ζητάνε αμοιβή πριν κάν ξεκινήσουν, σε φίλο μου του ζήτησαν €500 για να "ξεκινήσουν" την διαδικασία (όπως του έλεγαν) και αφού αρνήθηκε άρχισαν να τον παίρνουν τηλέφωνα συνέχεια, λέγοντας του ότι αν διακόψει την διαδικασία τώρα, τότε αυτό είναι αρνητικό για τον φάκελό του και άλλα τέτοια παλαβά.

Προσοχή λοιπόν.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

agrafiot για το συγκεκριμενο site πιστευω οτι ισως ειναι απατη αλλα δεν ξερω για αυτο http://www.ausfis.org/

Link to comment
Share on other sites

agrafiot μου θυμισες κατι γλιτσιδες εδω στην ελλαδα που σου λενε να πας τσαμπα να δουλεψεις για αυτους γιατι σου κανουν και χαρη και μετα μολις τους ριξεις την ηττα σε παιρνουν τηλεφωνα πρωι μεσημερι βραδυ και ζητανε και τα ρεστα και σου λενε πως δεν τους ξηγηθηκες σωστα και πως πρεπει ντε και καλα να πας τσαμπα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την 2ημερίδα των 8-9/10, έχετε υπόψη σας ότι χρειάζεται να κάνετε αίτηση. Δείτε εδώ: http://www.immi.gov.au/skillexpos/skilled-workers.htm

Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και ευτυχώς μου το είπε εγκαίρως ένας συνάδελφος.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Έχει και ψάρια κλόουν όμως!!! ;) (Για όσους έχουν δει το FINDING NEMO)

 

Ηλία, ειλικρινά μια καλή πρόταση θέλω και τα μάζεψα όλα και έφυγα...

 

Η καλή πρόταση να περιλαμβάνει δουλειά για εμένα και την γυναίκα μου με μισθό >3000ευρώ έκαστος, όσο γίνεται σταθερή (μην ρισκάρουμε κιόλας), ένα σπίτι με <1000ευρώ ενοίκιο και δάση να κάνω τις βόλτες με τους "κουρσάρους" μου κάθε Σαββατοκύριακο.....

 

 

....Ζητάω πολλά;

 

Α! Και κάτι ακόμα: Μια αξιόπιστη και ευνομούμενη πολιτεία ...

 

ολα ισχύουν και υπαρχουν ελληνες που τα κανουν αυτα.

Μπορεις να ερθεις σε επαφη με ελληνες της αυστραλιας

 

α. Αν εισαι ΠΕ ή ΤΕ μηχανικος δεν παιζει ρολο. Αρκει να εισαι ενα απο τα 2.

β. Αν δε σε ενοχλει η πολυωρη πτηση με αεροπλανο. Κοινως θα σηκωθεις πιασμενος. Και το αεροπλανο θα φανταζει μαρτυριο.

γ. Αν δε ε πειραζει η αντιστροφη των ωρων και των εποχων. Κοινως ολα ειναι αναποδα και μπορει να σου κακοφανει παρα πολυ.

δ. Αν δε σε ενοχλει η 'βλαχικη' αμερικανια. Οι Αυστραλοι θεωρουνται ως τ πιο βλαχικο version των αμερικανων. Δηλαδη εχουν περισσοτερες παραξενιες.

ε. Αν δε σε ενοχλει που θα ακους για καρχαριες, κροκοδειλους και λοιπα και θα εχεις και πολλα εντομα.

 

στ. Η νομοθεσια ειναι αριστη ως ευνομουμενη πολιτεια, θα παιρνετε πολλα χρηματα και θα ζειτε σε καλη περιφερεια οπως ολοι οι μηχανικοι.

Link to comment
Share on other sites

ε. Αν δε σε ενοχλει που θα ακους για καρχαριες, κροκοδειλους και λοιπα και θα εχεις και πολλα εντομα.

 

Αυτά λίγο μ' ενοχλούν, για τα υπόλοιπα no problem!

Link to comment
Share on other sites

πως βλεπετε αυτη την πρωτοβουλια της ελληνικης κοινοτητας αυστραλιας?την βλεπετε θετικα?γνκ ποια η γνωμη σας κ ποσο μαλλον την πιθανοτητα να παρουν μηχανικους χωρις εμπειρια?ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά μην τρώτε το κουτόχορτο των εμπόρων ελπίδας και τηλεθέασης. Τα "άνοιξε τις πόρτες της η Αυστραλία για τους Έλληνες" και τα σχετικά είναι παραμύθια το οποίο επιβεβαίωσε και η νέα Πρέσβης της Αυστραλίας στην Αθήνα.

Η Αυστραλία έχει ένα αυστηρό σύστημα μοριοδότησης και με βάση αυτό εξετάζει όλες τις αιτήσεις για βίζα. Αίτηση για βίζα κάνουν πιθανότατα εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος κάθε χρόνο από Ινδία, Κίνα κλπ γειτονικές χώρες της Νοτιας Ασίας.

π.χ Ένα προαπαιτούμενο για skilled immigration είναι να υπάρχει αδιάλλειπτη εργασιακή εμπειρία τα τελευταία 2 χρόνια. Επίσης πολύ καλό σκόρ σε τέστ Αγγλικών IELTS. Επίσης το κόστος για αίτηση βίζας είναι 6.000$ (2,000 μπροστά και 4,000 με την ολοκλήρωση. Τα 2000 στον κουβά αν πάρεις αρνητική απάντηση υπόψη). Επίσης υπάρχει θέμα με τα ελληνικά πτυχία.

 

Γιάυτό τις προσσπάθειες τις "Ελληνικής κοινότητας" μην τις παίρνετε και ιδιαίτερα τοις μετρητοίς γιατί ούτως ή άλλως από το ίδιο σύστημα μοριοδότησης περνάνε όλοι, είτε Έλληνες, είτε Άγγλοι, είτε Κινέζοι. Επίσης μην αποκλείετε και τους "φιλέσπλαχνους" Έλληνες της διασποράς που κοιτάνε να κάνουν εμπόριο ελπίδας πουλώντας δικηγορικές υπηρεσίες, υποσχόμενοι εύκολη βίζα, γρήγορες διαδικασίες κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.