Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Παράταση πέραν Φεβρουαρίου


Julius Caesar

Recommended Posts

να στείλουμε όλοι ταχυδρομικα με μια αιτηση και ενα παραβολο και μετα θα τρέχουν για τα λεφτα τους....,ουτε φπα ουτε φεμ,ουτε τιποτα

Link to comment
Share on other sites

@antonissma: Η οποιαδήποτε παράταση κατάθεσης φακέλων θα (πρέπει να) συνοδεύεται από αντίστοιχη μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας καταβολής της πρώτης δόσης. Το διάστημα μεταξύ της ημερομηνίας λήξης της προθεσμίας κατάθεσης και της ημερομηνίας καταβολής της πρώτης δόσης πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 μήνες, που με τις παρούσες συνθήκες πάλι είναι ελάχιστο.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν βγει επίσημη ανακοίνωση μέχρι αύριο το μεσημέρι θα αρχίσω να ανησυχώ πραγματικά.... Άντε σήμερα έχουν απεργία οι πάντες! δικαιολογείται...

Link to comment
Share on other sites

Το πιο πιθανό είναι να λειτουργούν σε συνεννόηση με το ΥΠΕΚΑ το οποίο αφού μας έβαλε στην πρίζα και μάζεψε όσα μπορούσε για λογαριασμό του ΥΠ. Οικονομικών για το μνημόνιο, τώρα δίνει 4μηνη παράταση και αντίστοιχη παράταση της πρώτης δόσης ΜΟΝΟ για όσους δεν πρόλαβαν (μήπως έχουν δίκιο τελικά οι Έλληνες που τα κάνουν όλα τελευταία στιγμή;).

Ίσως και για αυτό να μην το ανακοίνωναν γιατί είδαν ότι ούτε δύο μήνες παράταση δεν φτάνει (προσπαθώ να σκέπτομαι θετικά).

Υ.Γ.: Όλα τα παραπάνω είναι υποθέσεις βέβαια, μην πάρω κάποιον συνάδελφο στο λαιμό μου.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που καταλαβαίνω από το κείμενο της ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ τροπολογίας, είναι πως μάλλον δεν θέλουν να δώσουν παράταση στην καταβολή ΟΛΩΝ των προστίμων, αλλά φαίνεται πως θέλουν να διαχωρίσουν τις υποθέσεις εν γένει σε προ και σε μετά της 1ης Μαρτίου.

 

Το θέμα όμως παραμένει, πως αν περιμένουν μέχρι την Τρίτη 1/3 να καταθέσουν κάποιο αντίστοιχο κείμενο, τότε δεν παύει να ισχύει το γεγονός πως είμαστε εντελώς ακάλυπτοι μέχρι να ψηφιστεί.

 

Είναι γεγονός πως αν αυτό το κείμενο ψηφίζονταν σήμερα, οι περισσότεροι ακόμη και με έτοιμους φακελους θα ζητούσαν το "τρενάρισμα" των υποθέσεών τους, αλλά και πάλι δεν γίνεται να κινούμαστε σε τόσο οριακά περιθώρια.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο σημαινει πως οσοι καταθεσουν μεχρι τη Δευτερα πληρωνουν μεχρι 28/4.

Ενω οσοι καταθεσουν μετα πληρωνουν μεχρι 28/8.

 

Αυτο σημαινει οτι αν ισχυσει η συγκεκριμενη τροπολογια δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατ. να ψηφιστει νωριτερα απο την Δευτερα γιατι τοτε ως κλασικοι Ελληνες θα παρουμε την αναβολη........

 

Παντως εαν εχουν ετσι τα πραγματα, ετοιμαζομαι για ξενυχτια και πολυ τρεξιμο... Και με ζορι να τους προλαβω ολους.. Απεργια σημερα, ηρθε ενας με 4 φακελακια.... Και 2 τηλεφωνα πριν λιγο που δεν εχουν και σχεδια.. Αυτοι περιμενουν οπωςδηποτε μηπως δωσουν παραταση.....

 

Αχ Θεε μου..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.