Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ο ΣΑΔΑΣ καλεί συνέλευση του υπό ίδρυση Τμήματος Αττικής, στις 16/2/2011


achille

Recommended Posts

Α.Π. 42561 Αθήνα 31 Ιανουαρίου 2011

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

Ο ΣΑΔΑΣ-Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων, με βάση την Απόφαση της Αντιπροσωπείας του της 23.01.2011, καλεί τους αρχιτέκτονες να σταθούν όρθιοι στον απρόκλητο πόλεμο που κηρύχθηκε εναντίον τους και απειλεί το δημόσιο συμφέρον που συνδέεται με το έργο τους, με επιλογές όπως το ψευδεπίγραφο άνοιγμα του επαγγέλματος.

 

Οι δράσεις μας, δράσεις ρήξης και ανατροπής θα είναι ίδιες με τις δράσεις των υπόλοιπων εργαζόμενων που αντιστέκονται. Σε συντονισμό με αυτούς, με τις δικές μας απεργιακές κινητοποιήσεις, θα αναδείξουμε δίπλα τους τις δικές μας θέσεις.

Με κινηματικές δράσεις στους δικούς μας εργασιακούς χώρους, δημόσιους και ιδιωτικούς, θα ενημερώσουμε και θα αναδείξουμε τον ιδιαίτερο κοινωνικό ρόλο και την προσφορά των αρχιτεκτόνων.

 

Ο αγώνας μας αυτός πρέπει να αναληφθεί, να αποφασισθεί και να σχεδιασθεί από τους ίδιους τους αρχιτέκτονες.

 

Για αυτόν τον λόγο η Αντιπροσωπεία του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ καλεί όλα τα υπάρχοντα και υπό ίδρυση Τοπικά Τμήματα και τους Συλλόγους Αρχιτεκτόνων σε όλη την Ελλάδα, να συγκαλέσουν άμεσα Γενικές Συνελεύσεις των μελών τους για να διεκδικήσουν την απόσυρση του νομοσχεδίου ή να μεθοδεύσουν παρατεταμένο αγώνα για την ανατροπή του, σε περίπτωση που αυτό ψηφισθεί.

 

Ειδικά οι Αρχιτέκτονες μέλη του υπό ίδρυση Τμήματος Αττικής, καλούνται σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ στην Αθήνα, οδ. Νίκης 4, Α΄ Όροφος, με θέματα:

 

Κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών

Τροποποίηση Νόμου για τις μελέτες δημοσίου

Συγκρότηση και συμμετοχή του Τμήματος Αττικής στις Αρχαιρεσίες του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, που θα διεξαχθούν μετά τη διεξαγωγή του 11ου Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Συνέδριου.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΥΡΟΥΔΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.