Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εμφάνιση του προέδρου ΤΕΕ σε ιδιωτικό κανάλι


Recommended Posts

Ρε παιδιά τι συζητάτε τώρα; Το είχα επισημάνει και σε αρκετά παλιότερο ποστ: ο άνθρωπος επιλέχθηκε για πρόεδρος του ΤΕΕ τον Ιούλιο του 2010 (η παράταξή του εξελέγη τον Απρίλιο του 2010) και η πρώτη του ανακοίνωση (το πρώτο "σημείο ζωής του") ήταν το Νοέμβριο του 2010!

Αυτό τα λέει όλα! Επί 4 μήνες ήταν σαν να μην υπήρχε!

Τι "πραότητες", "ευγένειες" και τέτοια συζητάμε βρε spgirl; Έχουμε περιθώρια για τέτοια εδώ που φτάσαμε;

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=106158

 

τουλάχιστον αυτός σκοπεύει όπως φαίνεται να δώσει και κανέναν. στο φινάλε όλοι οι συνδικαλιστές πρέπει να είναι κολλάδες?

Link to comment
Share on other sites

το προβλημα για μενα οτι τα συγκεκριμενα μελη του τεε εχουν αποξενωθει απο την βαση και δεν καταλαβαινουν η δνε τους ενδιαφερει να καταλαβουν......εδω το βλεπω με νεα μελη του τεε 30-35 που οταν τους μιλαω με κοιτανε λες και ειμαι εξωγηινος....

τα προβληματα μας τους φαινονται θεωριες συνομωσιας.....

 

 

τους ταιζουν τοσο πολυ που εχουν ''παχυνει'' και εχουν γινει οι γριες πουτ@νες που δεν ''νιωθουν'' τπτ....ενα πραγμα σαν τον καστρατο εχουν γινει ολοι....

 

μας κυβερνανε οι '' καστρατοι ''

Link to comment
Share on other sites

δηλαδή το πρόβλημα που είναι? να μιλάει ή να μην μιλάει? και αν μιλάει πρέπει να γκαρίζει σαν να είναι πρόεδρος της γενοπ? ότι τα προεδρεία ζουν σε άλλο κόσμο αυτό το ξέρουμε όλοι.

Link to comment
Share on other sites

ωραιο το πρωτο θεμα αχαχαχ

εσβησε τονομα και αφησε το Α.Μ..32620.....

πιστευω ευκολα βρισκουν ολοι οτι προκειται για τον ΖΑΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ απο βαση δεδομενων τεε

 

ωραια ταπε ο προεδρος για τους υπαλληλους πολεοδομιων που κανουν και εξωτερικες δουλειες....αντε ο συγκεκριμενος τακανε με τη δικια του σφραγιδα οι αλλοι πουχουν βρει νεους που φαινονται και τρεχουν τα γρραφεια τους?

 

και τα μελη του τεε που μεσα απο τις παραταξεις κανουν δουλειες αυτους ποιος θα τους κοιταξει?

Link to comment
Share on other sites

 

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλάψω ή να γελάσω... Ρωτάει ο Παπακωνσταντίνου γιατί τόσο καιρό δεν προώθησαν τις καταγγελίες στα αρμόδια υπουργεία και απαντά ο Σπιρτζής ότι οι καταγγελίες αυτές είναι πρόσφατες και έγιναν μετά την απόφαση της επιτροπής ανταγωνισμού για το πρόστιμο επειδή υπογράφει τις μελέτες θέρμανσης μηχανικός Τ.Ε. (λίγο πολύ αυτό λέει). Η έρευνα δε συνεχίζεται στη βάση της ύπαρξης συνυπογραφής από Διπλωματούχο Μηχανικό. Εν ολίγοις δηλαδή αν είχαν υπογράψει παντού διπλωματούχοι μηχανικοί το θέμα θα το είχαν κάνει "γαργάρα".

 

spgirl τα βλέπεις αυτά; Όχι για να μην λες ότι είμαστε αδίκως εμπαθείς και κομπλεξικοί με το ΤΕΕ...

Link to comment
Share on other sites

tpanag, θες ο Σπρίτζης να γίνει ο νέος Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ? Εγώ ντρέπομαι όταν βλέπω τους γιατρούς συνδικαλιστές που φωνάζουν λες και είναι πιο αμόρφωτοι και από τους απόφοιτους δημοτικού...

cna, θες να ανοιχτεί πάλι καμμιά βεντέτα? Θες πάλι να πούμε πόσο κακό είναι το ΤΕΕ? Εντάξει, είμαστε κακοί μηχανικοί που σας πίνουμε το αίμα... Το παραδέχομαι... Ικανοποιήθηκες?

 

Anyway, εγώ ξέρω ότι αν θέλει το ΤΕΕ και όλοι οι διπλωματούχοι να κάνουν κάτι σοβαρό, μπορούν και χωρίς να έχουν παρέμβαση στα ΜΜΕ...

 

Για τα παπαγαλάκια, απλά ανέφερα μια αλήθεια... Τι να πει δλδ ο Σπρίτζης στον Οικονομέα που τον τελευταίο χρόνο την έχει δει Ρομπέν των φτωχών?

 

Οι περισσότεροι δημοσιόγραφοι αγνοούν την πραγματικότητα του τεχνικού κλάδου... Για να τους την εξηγήσει ο Σπρίτζης και ο κάθε Σπρίτζης θέλει τουλάχιστον ένα 2ωρό, λέτε σε 10 λεπτά που του δίνουν το λόγο να μπορεί να υπερασπιστεί το κλάδο μας?

 

Τέλος, μη μου βρίζετε τον Σπρίτζη είναι ηλεκτρολόγος του δοξασμένου ΔΠΘ (βέβαια αυτός είναι μηχανικάρα ολκής και εγώ μια απλά υπομηχανικός)

Link to comment
Share on other sites

@spgirl προφανώς και δεν θέλω να ανοιχτεί βεντέτα αλλά τουλάχιστον να τηρούνται τα προσχήματα ρε γμτ. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με παρέμβαση σε επιτροπές της βουλής. Είναι δείγμα αυτό εύρυθμου οργανισμού που αντί να αντιληφθεί την παράβαση μέσω της αντιπαραβολής του Α.Μ. του ΤΕΕ, λες και δεν ξέρει ότι αυτός ο αριθμός μητρώου ανήκει σε δημόσιο υπάλληλο, παραδέχεται ότι η καταγγελία έγινε επειδή υπέγραψε μηχανικός Τ.Ε. κάποιες εκ των μελετών; Δηλαδή στην βάση της νόμιμης ή μη υπογραφής του εν λόγω μηχανικού διαπιστώθηκε ότι τις υπόλοιπες μελέτες τις υπέγραψε δημόσιος υπάλληλος. Εν ολίγοις η αρχική καταγγελία πιθανώς να μην αφορούσε καν την υπογραφή των μελετών από δημόσιο υπάλληλο. Ήταν παράπλευρη απώλεια...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.