Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εμφάνιση του προέδρου ΤΕΕ σε ιδιωτικό κανάλι


Recommended Posts

Εκείνος, όμως, περιφερόταν στα κανάλια ως αντιπρόεδρος και υποστήριζε την προσωπική του γνώμη και όχι θέση του ΤΕΕ.

Μαλλον τοτε ετοιμαζοτανε να γινει ο,τι ειναι και μιας και ο σκοπος αγιαζει α μεσα, εγω μαζι του!!! :lol:

 

Εμενα δεν με νοιαζει και πολυ τι θα πει ο προεδρος ΤΕΕ για μικρα θεματα... Χθες πχ μιλουσανε για τους Η/Χ και ελεγε ποσο ταλαιπωρούνται οι συνάδελφοι στις πολεοδομιες (μετα δεν ειδα). Το ελεγε με εναν τροπο ομως που εμενα μου προκαλουσε οικτο για τον κλαδο μας.... Αυτο το θεωρω μεγα λαθος!

 

Παντα ο κλαδος μας ειχε ενα πρεστιζ. Κι αυτο προωθουσε τα συμφέροντα μας. Αυτο εχει χαθει πλεον και εχουμε οδηγηθει εδω που ειμαστε...

Ο ΜΑΚΑΡ νομιζω μπορει να το επιβεβαιωσει αυτο...

 

Το κυρος της δουλειας μας, το εχουμε ξεχασει τελειως.

Και το χειροτερο απ'όλα, ειναι οτι δεν καταλαβαίνουμε οτι το παρόν φόρουμ βοηθα τα μεγιστα στην καταρράκωση αυτου του κύρους.

Πειτε με παλιομοδίτη, αλλά πιστευω οτι όταν η γνώση δινεται τόσο ανοιχτα και αβιαστα σε όλους (και δεν αναφερομαι σε συναδελφους), τοτε η αξια της θα πεσει κατακόρυφα...

 

Αρα τι περιμενουμε εμεις και απο ποιον πρόεδρο, να κανει και να πει τί ακριβως;

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πειτε με παλιομοδίτη

 

σε λέω εγώ! εσύ πες με trendy. σιγά τη σοβαρή γνώση που προσφέρει το forum. βέβαια ότι κάνει κακό αυτό το χειμαδιό μόνο αν είσαι στραβός και στα δύο μάτια δεν το βλέπεις. θες να καταλήξεις κάπου? σε μία πρόταση?

Link to comment
Share on other sites

''για ολα τα στραβα φταιει το φορουμ''

 

απο δαιμονοποιησεις καλα παμε.....αντι να πουμε οτι το επαγγελμα απο το 2000 και μετα εχει ξεφτιλιστει απο πολλους παραγοντες καθομαστε να λεμε τα ιδια και τα ιδια....

Link to comment
Share on other sites

Ποιο κύρος και κουραφέξαλα , λαμόγια του κερατά είμαστε που ξέρουμε την ταλαιπωρία του κόσμου στις πολεοδομίες και στο τμήμα βιομηχανίας και δεν κάνουμε τίποτα για αυτό , δεν καταγγέλουμε κανέναν , δεν πιέζουμε καταστάσεις και απλά κάνουμε τον Πόντιο Πιλάτο.

 

Ναι ναι ξέρω είναι δουλειά του κράτους και της δικαιοσύνης να τους ελέγχει αλλά κι εμείς σαν μορφωμένοι άνθρωποι είμαστε κότες και φοβόμαστε μην σκίσουμε κανένα καλτσόν.

 

Κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας αν νομίζουμε πως είμαστε σωστοί απέναντι στην κοινωνία και πως πρέπει να έχουμε κάποιο κύρος.

 

Επομένως ο κόσμος όχι μόνο δεν μας λυπάται αλλά μας μισεί και διακιολογημένα.

 

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ ψηφίστηκε από το Πασοκικό πλέον ΤΕΕ. Η διαδικασία ψηφοφορίας δεν ήταν και η πιο σωστή , όπως και καμία άλλη. Ξέρω μέχρι και φαντάρους που πήραν "τιμητική" άδεια για να ψηφίσουν συγκεκριμένα άτομα.

 

Με αυτά τα δεδομμένα μια χαρά ήταν η στάση του.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Η συμμετοχή στο φόρουμ είναι εθελοντική και διέπεται από Κανόνες.

Παρακαλώ συγκρατήστε την συζήτηση εντός θέματος.

Ευχαριστώ, petsagouris

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, ας πάει το ΣΔΟΕ και οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης στα γραφεία ΟΛΩΝ των Πολεοδομιών και να ανοίξουν τα συρτάρια των ελεγκτών, αιφνιδιαστικά. Θα βρούν μέσα 2-3 σφραγίδες συναδέλφων στον καθένα....

 

Κοροϊδευόμαστε τώρα; Ποιος θα πήγαινε να δουλέψει σε Πολεοδομία για ψίχουλα;

 

Το ΤΕΕ δεν τα γνωρίζει αυτά; Και βέβαια τα γνωρίζει. Και κάτι που οι περισσότεροι δεν ξέρουν, ποιοι είναι οι διαιτητές και επιδιαιτητές που παίρνουν τις μεγάλες διαιτησίες του ΤΕΕ; Ξέρετε για τι ποσά μιλάμε εκεί;

Link to comment
Share on other sites

Το ΤΕΕ δεν τα γνωρίζει αυτά; Και βέβαια τα γνωρίζει. Και κάτι που οι περισσότεροι δεν ξέρουν, ποιοι είναι οι διαιτητές και επιδιαιτητές που παίρνουν τις μεγάλες διαιτησίες του ΤΕΕ; Ξέρετε για τι ποσά μιλάμε εκεί;

 

Ενώ σε άλλα θέματα έχεις αποδείξει την εμπειρία και τις γνώσεις σου, εδώ δείχνεις ότι δεν το γνωρίζεις, αν και είμαι βέβαιος ότι το κατέχεις.

 

Το θέμα δεν είναι "ποιοι είναι οι διαιτητές και οι επιδιαιτητές" αλλά το γεγονός ότι έχει καθιερωθεί, ως παράδοση, να ορίζει το διαιτητή αποκλειστικά και μόνον ο πρόεδρος !!!

Οι επιδιαιτητές ορίζονται από τους διάδικους και ο επιδιαιτητής από τον πρόεδρο αλλά πολλοί συμβουλεύονται τον πρόεδρο ή άλλους της ΔΕ, για ευνόητους λόγους.

Πρόσφατα, η ΔΕ επανέλαβε την ίδια τακτική και "παράδοση" και εξουσιοδότησε τον πρόεδρο για τον αποκλειστικό χειρισμό του θέματος.

 

Σε ότι αφορά στο δεύτερο σκέλος του ερωτήματος, οι αμοιβές καθορίζονται με απόφαση του "δικαστηρίου", δηλαδή του διαιτητή, των επιδιαιτητών και του γραμματέα, ο οποίος είναι, συνήθως υπάλληλος του ΤΕΕ.

Link to comment
Share on other sites

Το γνωρίζω πολύ καλά αυτό. Ο επιδιαιτητής ορίζεται από τον Πρόεδρο. Οι διαιτητές από τις εταιρείες. Αλλά κάτι δεν μου κολλάει πολλές φορές με τις λίστες... και επειδή έχω συμμετάσχει σε διαιτησίες δισεκατομμυρίων, δεν μπορώ να πω ότι είναι ο πιο αδιάβλητος θεσμός...

Link to comment
Share on other sites

Το ότι βγαίνει στα Μέσα, κατί που δεν έκανε ο Αλαβάνος δεν είναι ένα θετικό βήμα?

Μπροστά στον Αλαβάνο ... σκίζει!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.