Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

έτοιμα προγράμματα Η/Υ για μελέτες φορτιγών


μπαμπης-ζαφ

Recommended Posts

Καλημέρα σας ,παρακαλώ εάν κάποιος γνωρίζει για έτοιμα προγράμματα φορτηγών αυτοκινήτων (Υπολογισμός αντοχής πλαισίου, μεγιστων καμπτικών ροπών,αντιστάσεων,αξόνωνκ.τ.λ.),κάποιες εταιρείες από τις οποίες να μπορώ να προμηθευτώ το πρόγραμμα. Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Ναι , να το μελετήσω μονος μου σε word, η exel. Αλλα εγώ θέλω κάτι ποιο ολοκληρωμενο . Να θέτω τα στοιχεία, να προσθέτω η να αφαιρώ αναλόγος με το είδος του φορτηγού και του μηχανήματος που με ενδειαφέρη να μελετήσω,των σημείων του αμαξώματος που χρειαζεται να επικεντροθώ.

 

Έαν γνωρίζεις καποια εταιρεία,για να το αγοράσω, θα με βοηθούσες πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε το "LoadXpert" ή το "AXLE-LOAD". "γκουγκλάροντας" τα για να βρεις τα αντίστοιχα sites. Το AXLE-LOAD υπάρχει και σε DEMO αλλά είναι μόνο στα Γερμανικά. Όμως από το site αυτό μπορείς να κατεβάσεις τα manuals των MAN και SCANIA για οδηγίες υπολογισμού αντοχής, ευστάθιας, έδρασης καρότσας, κτλ για τα φορτηγά αυτά. Να υπολογίζεις πάντως γύρω στο τρι-χίλιαρο περίπου την αγορά ενός τέτοιου προγράμματος, και βέβαια ούτε λόγος για "σπασμένα". Ελπίζω να βοήησα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.