Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Νεα εγκύκλιος Ν.3843/10 επιβάλει δημοτικά τέλη, ΤΑΠ στους ημιυπαίθριους [ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ]


gio

Recommended Posts

υ.γ. Συγγνώμη αν το σχόλιο μου είναι εκτός θέματος για την συγκεκριμένη ενότητα αλλά πραγματικά νιώθω οτι είναι πολύ κρίσιμο να σταματήσουμε να παρατηρούμε απλώς τα γεγονότα.

 

Μαζί σου! Σήμερα στις 18:00 (σε 2 ώρες δηλαδή) έχει συγκέντρωση έξω από τη βουλή (με μικρό "β" πλέον) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το "άνοιγμα" των "κλειστών" επαγγελμάτων. Θα πάμε έτσι;

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αθήνα

Με εντολή του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου αποσύρθηκε πριν από λίγο η εγκύκλιος για τους ημιυπαίθριους, μετά τη σωρεία αντιδράσεων που προκάλεσε η δημοσιοποίησή της.

 

Ο πρωθυπουργός έδωσε την εντολή στη διάρκεια συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβ..........................

A, ρε Γιωργάκη είσαι μεγάλος ηγέτης! :mrgreen: Ο άνθρωπος των μεγάλων αποφάσεων!:mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Καραγκιοζηδες. Αλλα μαλλον δεν πρεπει να γκρινιαζουμε αφου καθομαστε και τα δεχομαστε ολα χωρις αντιδραση. Παρτε παραδειγμα απο εμας τους μηχανικους, καθημερινα βλεπουμε τους μηχανικους της πολεοδομιας να εξυπηρετουν μονο τα μαγαζακια τους και μεις αντι να τους καταγγειλουμε ή τελοσπαντων να κανουμε κατι παμε και τους χαμογελαμε μηπως και μας δουν την μελετη, καθημερινα βλεπουμε τους απλους υπαλληλους του αρχειου, του πρωτοκολλου κτλ να συμπεριφερονται στους πολιτες σαν ζωα και να μην τους εξυπηρετουν με το ετσι θελω και την ιδια στιγμη να κανουν την δουλεια πλαγιως για τους φιλους,βλ μιζα, μηχανικους. Και αυτο δεν ειναι μονο στον δικο μας τομεα αλλα σε καθε επαγγελμα σε καθε εκφανση της ζωης μας και της καθημερινοτητας μας. Δεν ξερω ειλικρινα ποια ειναι η λυση, η καταγγελια, το ανοιγμα των λογαριασμων ολων των μηχανικων, κ συγγενων, της πολεοδομιας ή καποιοι βαρβαροι...

Link to comment
Share on other sites

Χμμμμμ........

ΔΕΝ είναι ΟΛΟΙ έτσι όπως τους παρουσιάζεις drosiosio.....

ΔΕΝ λέω ότι ΔΕΝ υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ......

Απλά μη τους βάζουμε όλους στο τσουβάλι!!!

Link to comment
Share on other sites

Απόλυτη σύγχυση με τους ημιυπαίθριους.Θα πάρουν παράταση?Αν ναί μέχρι πότε?Η ημερομηνία της πρώτης καταβολής θα ξεκινάει 28-04-2011?Το χάος είναι γεγονός!!

 

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4618625&ml=1

Link to comment
Share on other sites

Προφανως δεν ειναι ολοι ετσι, και οι μεν ΔΥ και οι δε ελ.επαγγ. μηχανικοι. Αλλα δυστυχως αυτοι που περιεγραψα (μεσα στους οποιους ειμαστε εγω, και εσυ και ο αλλος) ειναι η πλειοψηφια και αυτο ειναι που γενναει την απαισιοδοξια. Η γενικευμενη συψη. Προσωπικως λεω στις 23/02 ημερα γενικης απεργιας να κατεβω για πρωτη φορα στην ζωη μου σε διαδηλωση.

Link to comment
Share on other sites

+100000 drososio

 

 

 

Επειδη μιλαω με πολλους συναδελφους της ηλικιας 25-35 που με αλλα ονειρα νγηκαν στο επαγγελμα και βλεπουν οτι ακομα και μια @@@@διαδικασια οπως ο 3843 να γινεται της τρελλης αναμενω οτι την επομενη βδομαδα εχει να πεσει πολυ ξυλο....καπου θα γινει το μπαμ....και οπως μουπε ενας.....ΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΩ 30 ΕΩΣ 50 ΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ?....ΑΠΟ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΖΗΣΩ?

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.