Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Hellas on Line ή ΟΤΕ;


ΟΩΝ

Recommended Posts

Μού έκαναν μια καλή προσφορά για να φύγω από ΟΤΕ και να πάω σε HOL. Είναι αξιόπιστη η δεύτερη, ώστε να μεταφέρω εκεί τηλέφωνο - internet;

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 49
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και γιατί όχι Forthnet, εάν έχει δίκτυο στην περιοχή σου;

Η εξυπηρέτηση και το service, τον τελευταίο 1,5 χρόνο, έχει ανέβει σε πολύ καλά επίπεδα και αν το συνδυάσεις με το πακέτο της NOVA, όπως έκανα το καλοκαίρι του 2009, τότε έχεις μόνιμη έκπτωση 20% στο λογαριασμό κάθε εταιρείας.

 

Περιγράφω την εμπειρία της τελευταίας περιόδου σε σχέση με εκείνη που είχα παλαιότερα, όταν είχα συνδέσει από το 2005 μία γραμμή μόνο για internet. Αυτές, βέβαια, είναι προσωπικές εμπειρίες και καθένας μπορεί να έχει διαφορετικές.

Link to comment
Share on other sites

ΜΑΚΑΡ, βλέπω πρωινός-πρωινός...

Τι εννοείς έκπτωση 20& στον λογαριασμό κάθε εταιρείας; Δηλαδή μπορώ να κρατήσω τον ΟΤΕ;

Link to comment
Share on other sites

Εννοώ στο λογαριασμό κάθε εταιρείας από τις δύο (Forthnet + Nova) που ανήκουν από το 2009 στην ίδια ιδιοκτησία.

Link to comment
Share on other sites

1. Από πλευράς κόστους, ήταν (αρκετά) φθηνότερα από ΟΤΕ;

2. Ήταν αξιόπιστο το δίκτυο; Δηλαδή είχες πάντα τηλέφωνο και internet χωρίς να "πέφτει"; (Με τον ΟΤΕ είμαι ικανοποιημένος από αυτήν την πλευρά, αλλά είναι ακριβός...).

Link to comment
Share on other sites

1. Πληρώνω 68 ευρώ το δίμηνο περίπου στη γραμμή που έχω τηλεφωνία και internet (σε άλλες γραμμές έχω διαφορετικές υπηρεσίες), και δεν εξαντλώ κάθε μήνα τις δυνατότητες που παρέχει στη δωρεάν τηλεφωνία, δηλαδή δεν πιάνω κάθε μήνα τη 1 ώρα σε όλα τα κινητά και μιλάω μόνο 2-3 ώρες στο τηλέφωνο το μήνα με τα ξαδέλφια μου στον Καναδά, από τις 13 ώρες που το περιόρισε από το Δεκέμβρη 2010. Στα όφέλη πρέπει να συνυπολογίσω και την έκπτωση 20% που έχω στη Nova, που ήταν και το κίνητρο για να περάσω στο "double play" μία γραμμή (έχω άλλη γραμμή με τηλεφωνία ΟΤΕ και internet 4net και άλλη γραμμή σε άλλο μέρος με τηλεφωνία μόνο που θα γυρίζω για μερικούς μήνες σε "double play" ...).

 

2. Αν και η γραμμή του "double play"είναι απομακρυσμένη από το κέντρο του ΟΤΕ, η ταχύτητα DL είναι σταθερή στα 8500-9500 Mbps χωρίς διακοπές. Στην τηλεφωνία παρουσίασε πριν από 1,5 μήνα ένα πρόβλημα (συνακρόαση) και μου έκανε εντύπωση αφενός η ταχύτητα αντίδρασης (την ώρα της αναφοράς της βλάβης, ο υπάλληλος ενεργοποίησε λογισμικό στη γραμμή και επιβεβαίωσε άμεσα την ύπαρξη προβλήματος, την ίδια ημέρα μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό ότι ζήτησαν την επέμβαση του ΟΤΕ, γιατί η διαδρομή από το κέντρο του ΟΤΕ έως το ΚΑΦΑΟ και το χώρο σου ελέγχεται μόνο από τον ΟΤΕ, την επομένη σταμάτησε το πρόβλημα και 2 μέρες αργότερα μου ζήτησαν τηλεφωνικά να έρθει τεχνικός στο χώρο για να ελέγξει την αποκατάσταση της βλάβης, που τους είχε ενημερώσει ο ΟΤΕ !!!

 

3. Θεωρώ ότι το δίκτυο είναι αξιόπιστο αλλά, κυρίως, άλλαξε ριζικά η βασική νοοτροπία στην εξυπηρέτηση από τότε που μπήκε ο Αιγύπτιος (δεν θυμάμαι το όνομά του) στη 4νετ. Έχω πολλά παραδείγματα να αναφέρω από την παλιά (κακή) εποχή αλλά φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν πλέον. Οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί πέρασαν στη 4νετ και είναι όλοι ικανοποιημένοι. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι όλες οι περιπτώσεις σύνδεσης θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα από πλευράς ταχυτήτων στο internet αλλά είναι σίγουρο ότι θα έχουν την ίδια (καλή) εξυπηρέτηση.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την (πλήρη) περιγραφή σου... Εγώ σκέψου πληρώνω περίπου €110 το δίμηνο στον ΟΤΕ...

Link to comment
Share on other sites

Και η HOL ειναι πολύ σταθερη. Σε λιγες περιοχες ομως πιανει τα 24 Mbs. Γυρο στα 10 παιζει συνιθως. Η προσφορα με τα 7Mbs που συνγχρωνιζει ειναι καλυτερη. Προσεξε ομως αν παιρνεις κινητα οι χρεωση ειναι φωτια. Κατα τα αλλα 30-40 το μήνα το σύνολο.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την (πλήρη) περιγραφή σου... Εγώ σκέψου πληρώνω περίπου €110 το δίμηνο στον ΟΤΕ...

 

Και ο ΟΤΕ προσφέρει οικονομικά προγράμματα, μερικά είχα εκμεταλλευτεί και εγώ πριν αλλάξω πάροχο, αλλά δεν συγκρίνονται με τα αντίστοιχα των άλλων παρόχων. Το βασικό κριτήριο στην επιλογή σου πρέπει να είναι α) η αξιοπιστία κάθε παρόχου στην αγορά, β) οι after sales υπηρεσίες κάθε παρόχου, γ) η ταχύτητα DL κάθε παρόχου στη συγκεκριμένη περιοχή, εάν αυτό το στοιχείο σε ενδιαφέρει.

 

Στοιχεία για το τελευταίο κριτήριο μπορείς να βρεις σε εξειδικευμένα sites όπου ο κάθε χρήστης καταγράφει τις επιδόσεις και τις εμπειρίες της σύνδεσης του στον πάροχό του.

 

@astegos

1. Τα 24 Mbps, ή εκεί κοντά περίπου, είναι δυνατόν να τα πιάσεις ΜΟΝΟΝ εάν ο χώρος σου βρίσκεται δίπλα στο κέντρο του ΟΤΕ και πουθενά αλλού, γιατί όσο απομακρύνεσαι από το κτίριο τόσο ανεβαίνει ο "θόρυβος" και πέφτουν οι ταχύτητες.

2. Όλοι οι πάροχοι (ή οι περισσότεροι, τουλάχιστον) προσφέρουν δωρεάν 1 ώρα σε κινητά όλων των εταιρειών.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα...στην δική μου περίπτωση έχω αρνητική γνώμη για την HOL..την είχα για δυο χρόνια σχεδόν..μα τους 6 τελευταιους μήνες η ταχύτητά μου ήταν πιο μικρή και απο upload ......

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.