Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Hellas on Line ή ΟΤΕ;


ΟΩΝ

Recommended Posts

Ναι αυτό σημαίνει. Δεν είμαι σίγουρος μήπως και έχει μια μικρή επιβάρυνση αλλά γενικά αυτό είναι. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις μια γραμμή σου ξαναλέω. Απλά όποιος καλεί οποιοδήποτε από τα msn που έχεις αυτή τη στιγμή, θα προωθείται η κλήση και θα χτυπάει η γραμμή της hol. Μόνο για εισερχόμενες. Εξερχόμενες κλήσεις θα μπορείς να κάνεις μια κάθε φορά εφόσον μια γραμμή θα έχεις.

 

ευχαριστώ tpanag... διαφωτιστικότατες οι πληροφορίες σου!!!

σε ότι αφορά τις εισερχόμενες με εξυπηρετεί, αλλά για τις εξερχόμενες είναι εντελώς άχρηστο...

δεν βολεύει καθόλου:(

καλύτερα ξεκάθαρα πράγματα...:)

κάθε γραμμή ανεξάρτητη για εισερχόμενες - εξερχόμενες...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 49
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σε διαβεβαιώ ότι, από το 2009, που πέρασε σε άλλα χέρια, άλλαξε τελείως η κατάσταση σε όλα τα τμήματα, ή τουλάχιστον, αυτό διαπιστώνω εγώ καθημερινά και οι πολλοί φίλοι και γνωστοί μου, που πέρασαν στη 4νετ.

 

Και μόνο για το ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στο gr-ix (www.gr-ix.gr) η Forthnet είναι κατακριτέα. Ελπίζω να συνεχίσεις βέβαια να είσαι ευχαριστημένος και εσύ και οι γνωστοί σου δυστυχώς όμως υπάρχει αναμφισβήτητα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό παραπόνων.

Link to comment
Share on other sites

Είναι λογικό και αναμενόμενο να υπάρχουν κάποιοι ευχαριστημένοι και κάποιοι δυσαρεστημένοι είτε πρόκειται για πάροχο τηλεφωνίας είτε για τον πρόεδρο και τη ΔΕ του ΤΕΕ είτε για την κυβέρνηση είτε για το ποδόσφαιρο είτε ... είτε ...

 

Η πραγματικότητα είναι, όμως, ότι, καθένας από εμάς έχει βάλει κάποιες αρχές, κάποια πλαίσια, κάποια κριτήρια κλπ στη ζωή του και, με τη βοήθεια των γνώσεων και των εμπειριών του και, σ' ένα βαθμό, των επιδράσεων και επιρροών που δέχεται, παίρνει, κάθε φορά, τις αποφάσεις του, για τις οποίες, εκ των υστέρων, άλλοτε επιχαίρει και άλλοτε λυπάται ...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Συνάντησα τυχαία το συγκεκριμένο thread και επειδή ενδιαφέρομαι για αλλαγή σε HOL προτίμησα να μην ανοίξω νέο θέμα...

Οι ερωτήσεις μου, λοιπόν!

Είμαι συνδρομητής Forthnet εδώ και 2 χρόνια στην οδό Αλμυρίδος, για όσους ξέρουν, παράλληλα με το ρέμα στον Πύργο Χαλέπας...πιο συγκεκριμένα, κάθετα της Ακρωτηρίου στο ύψος του ζαχαροπλαστείου ''Σπιτικό'', στα φανάρια για αεροδρόμιο!

Αν και ευχαριστημένος από τη Forthnet (οι λόγοι αλλαγής περιγράφονται σε άλλο thread) θα ήθελα να μετακομίσω σε διαφορετική εταιρία...τι πιο άμεσο, από τη HOL δηλαδή! (προτάσεις για ό,τιδήποτε καλύτερο για την περιοχή μου, εκτός από OTE, θα είναι ευχάριστα δεκτές!)

Θα ήθελα να μάθω από κατόχους HOL εδώ στα Χανιά, και πολύ περισσότερο εάν υπάρχουν χρήστες κοντά στην περιοχή που διαμένω, να μου δώσουν τις εντυπώσεις τους από τη γραμμή τους.

Ενδιαφέρομαι για μια 24άρα γραμμή αλλά δεν έχω και απαιτήσεις, μιας και από τη Forthnet συγχρονίζω περίπου στα 8 μέχρι στιγμής!

Online gaming δεν με ενδιαφέρει (μιλάω για τα pings) αλλά torrents-browsing-youtube κτλ. θα ήθελα να λειτουργούν όσο το δυνατόν απροβλημάτιστα (όπως έχω απολαύσει από τη Forthnet μέχρι στιγμής αλλά να πω και το παράπονό μου, το έχω απολαύσει μετά από αναμονή 1,5 χρόνου και με απαίσιες αναμνήσεις από τη γραμμή μου).

Θα ήθελα να μου πείτε, επίσης, τι εμπειρίες έχετε από την αλλαγή παρόχου, μιας και θα ήθελα η μετάβασή μου από Forthnet σε HOL να μην με ταλαιπωρήσει με μερικές εβδομάδες καθυστέρηση και υστέρηση, μαζί!

Περιμένω μα αγωνία συντοπίτες και μη για τη γνώμη και τις εμπειρίες τους...

Link to comment
Share on other sites

@ terry με καποια καθυστέρηση (post16)...η cyta είναι νομίζω η φθηνότερη και επιπλέον δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις πόση ωρα δωρεαν τηλεφωνηματα θελεις με αντίστοιχη τιμή ή αν δεν μιλας στο τηλεφωνο πολύ να μην εχεις καθόλου δωρεάν. Η χρέωση μονάδας σε σύγκριση με οτε που ειχα παλιότερα είναι φθηνότερη. Απο εξυπηρέτηση δεν ειχα κανένα παράπονο ουτε από το δίκτυο καταστημάτων της ουτε απο το τηλεφωνο. Μάλιστα σε μια περίπτωση βλάβης πηραν την επόμενη για να ρωτήσουν εαν το πρόβλημα λύθηκε, πιστεύω αυτό δεν είναι το πλέον σύνηθες... Για 8Mbps και τηλεφωνο χωρίς δωρεάν κλήσεις είναι 19 ευρώ το μήνα και φυσικά κανένα πάγιο οτε.

Link to comment
Share on other sites

Σευχαριστω για την απαντηση..

Εχω ηδη κανει αιτηση για το σταθερο του γραφειου..

Θα το δοκιμασω και θα βαλλω και στο σπιτι μαλλον..!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Παιδιά, όσοι έχετε double play στη HOL είστε ευχαριστημένοι;

 

Τώρα έχω ΟΤΕ στα 4Mbps, 250' σταθερά και 30' κινητά και δίνω 29,90 ευρώ/μήνα, τα οποία τα θεωρώ πολλά για τις παροχές που έχω.

 

Κυρίως με απασχολεί η σταθερότητα και η αξιοπιστία του δικτύου της HOL...

 

Επίσης όσοι έχετε άλλους παρόχους παρακαλώ για τις εμπειρίες σας.

Link to comment
Share on other sites

Πολλα δινεις

Εγω εχω ΟΤΕ στα 20 ,απεριοριστα σταθερα στην Ελλαδα ,απεριοριστα σταθερα στο εξωτερικο (σχεδον ολες οι χωρες),τηλεφωνητη,και οτε TV Full (αυτο μονο εχει 23 ευρω) και δινω 60 το μηνα.

Μεγαλη σημασια παιζει η περιοχη που εισαι και τι δυνατοτητα εχουν για βοηθειες (αποκατασταση γραμμης π.χ ).

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά με την HOL απο άποψη τηλεφωνίας δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, όμως με το internet της σίγουρα κάτι ύποπτο παίζει.

 

Φεύγοντας από την Forthet (έβαλα HOL λόγω Vodafone) το router μου συγχρόνιζε στα 20+ Mbps.

Όταν μπήκε η HOL, το ίδιο router συγχρόνιζε στα 15mbps. Υπ' όψιν ότι κανένας πάροχος δεν έχει υποδομή με ιδιωτικά ΚΑΦΑΟ στην περιοχή, οπότε δεν έγινε κάποια αλλαγή στην καλωδίωση εκτός από το να αλλάξει η ρεγκλέτα πάροχο στα κεντρικά του ΟΤΕ.

Επίσης υποτίθεται ότι θα έδιναν και HOL TV δωρεάν δοκιμαστικά για 2 μήνες όμως δεν το έστειλαν ποτέ.

 

Στην τηλεφωνία μια ή δύο φορές μέσα στο έτος είχε πέσει το τηλέφωνο για μερικές ώρες λόγω βλάβης, αλλά ενημέρωνε με ηχογραφημένο μήνυμα.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ Gousgounis για τις πληροφορίες.

 

Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο η σταθερότητα του δικτύου. Δηλαδή να μην αποσυνδέομαι κάθε λίγο και λιγάκι. Με ΟΤΕ σε αυτό το θέμα είμαι ευχαριστημένος, όμως ο ΟΤΕ είναι ακριβός. Γι'αυτό και ψάχνομαι με εναλλακτικούς παρόχους.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.