Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παράταση στις δηλώσεις για τους ημιυπαίθριους χώρους έως τα τέλη Ιουνίου


gvarth

Recommended Posts

newego_LARGE_t_1101_8191363_type11495.jpg

 

Παράταση στην διαδικασία τακτοποίησης των ημιυπαίθριων χώρων έως τα τέλη Ιουνίου έδωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος, όπως δήλωσε σήμερα Πέμπτη η Υπουργός ΠΕΚΑ, Τίνα Μπιρμπίλη.

 

Όπως είπε η κ. Μπιρμπίλη σε συνέντευξη Τύπου, το 2010 τα έσοδα από τις δηλώσεις ανήλθαν στα 106 εκατ. ευρώ.

 

Από την αρχή του έτους έως τις 22 Φεβρουαρίου τα έσοδα ήταν 57 εκατ. ευρώ.

 

Η εκτίμηση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΚΑ είναι ότι στο σύνολο του 2011 θα διαμορφωθούν στα 709 εκατ. ευρώ.

 

 

Πηγή : Διαβάστε εδώ και εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Ωραία. Τώρα όμως υπάρχει άλλο θέμα. Με την ημερομηνία καταβολής της πρώτης δόσης ή του συνόλου του προστίμου τι θα γίνει :roll:

Link to comment
Share on other sites

ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Το ίδιο πράγμα ρε παιδιά γίνεται και με την εξαίρεση από κατεδάφιση των κτηνοτροφικών μονάδων???? Κάθε χρόνο όταν πλησιάζει το τέλος του έτους δίνουν και από μία παράταση. Αυτό γίνεται νομίζω τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτοί είμαστε. Δεν αλλάζουμε...

Link to comment
Share on other sites

Πάντως η παράταση ήταν απαραίτητη τώρα για την νοοτροπία η οποία μας διακατέχει δε μας φταίει κανένας άλλος απο τον ίδιο μας τον εαυτό. Μου τηλεφώνησε πελάτης και μου είπε να καθυστερήσω να καταθέσω για να πάει και πιο πίσω η καταβολή του προστίμου...!!! ο φάκελος έτοιμος, αμοιβές παράβολα όλα κομπλέ !!!!!

Link to comment
Share on other sites

Θέλω πάλι τις τελευταίες 2 εβδομάδες του ιουνίου να έρχονται κατα συρροή για ρύθμιση και μέχρι τότε απόλυτη ησυχία!!αν και πάλι παράταση θα πάρει...

Link to comment
Share on other sites

Στην περίπτωση των ημιυπαιθρίων έπρεπε να δοθεί παράταση όχι γιατί κολοβαράγανε οι μηχανικοί αλλά γιατί οι πολεοδομίες δεν είχαν την ευαισθησία να ρυθμίσουν τον τρόπο παραλαβής έτσι ώστε να μην χρειάζεσαι μια μέρα από τα χαράματα για να καταθέσεις ένα φάκελο. Μην τα ρίχνουμε στους μηχανικούς. Οι διευθυντάδες των πολεοδομιών είναι το λιγότερο αδιάφοροι. Παράδειγμα η Κηφισιά. Πήγαινες , σε 5 λεπτά είχες πρωτόκολλο και ραντεβού πότε να πας για έλεγχο. Πολεοδομία Μαρκοπούλου πήγαινες απο τις 5 το πρωί , καθόσουν όλη μέρα και οι περισσότεροι δεν έκαναν την δουλειά τους. Ο Ραζής και ο κάθε Ραζής βέβαια αρνήθικε να καταναλώσει 2 λεπτά απο τον χρόνο του να σκεφτεί πως θα κάνει πιο ανθρώπινη την διαδικασία. Εγώ έχω κάποιες οικοδομές που παρακολουθώ. Δεν μπορώ να στήνομαι 10 ώρες και άμα είμαι τυχερός να κάνω την δουλειά μου. Μην τα ρίχνουμε τώρα στους μηχανικούς.

Link to comment
Share on other sites

Η τροπολογια λεει οτι για τις αιτησεις μετα της 1 Μαρτιου η καταβολη της πρωτης δοσης (ή της εφαπαξ πληρωμης) μετατιθεται κατα 4 μηνες.Ισως ξεχασαν να το αναφερουν αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.