Μετάβαση στο περιεχόμενο

Michanikos.gr webTV: Σεμινάριο ΤΕΕ για την φορολόγηση των μηχανικών


Engineer

Recommended Posts

Πολύ σωστό το να βλέπουμε όλοι σε live stream , webtv , ότι σεμινάριο γίνεται.....πολύ καλή ενέργεια.....!!!!!!!!

 

Όντως το Τ.Ε.Ε. έπρεπε να τα κάνει αυτά και στο site του ΤΕΕ....Tόσα λεφτά δίνουμε ....κάθε χρόνο τόσα χρόνια....πολύ ωραίο θα είναι να τα βλέπουμε στο site του ΤΕΕ.... !!!!

 

Μπράβο στο site http://www.michanikos.gr.....Συγχαρητήρια σε όσους το έκαναν...να τα δεί ο Πρόεδρος του ΤΕΕ και να εισηγηθεί να τα βλέπουμε όλα τα μέλη στο site του ΤΕΕ.....Καιρός είναι να δούμε ορθές ενέργειες τέτοιου επιπέδου......!!!!!

 

Αφού πληρώνουμε....δεν ζητάμε πολλά.....!!!!!:sad::(:(

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια για τη πρωτοβουλία. Για όσους το χάσαμε καλά να πάθουμε :)

 

Μήπως έχει βιντεοσκοπηθεί και υπάρχει περίπτωση να το ανεβάσετε??

Ή μήπως υπάρχει κάποια διαθέσιμη παρουσίαση?

Ευχαρισστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Σε ερώτηση μου κατά την παρουσίαση, επειδή έπρεπε να φύγω, ο admin μου απάντησε πως η βιντεοσκόπηση θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη του web tv. Οπότε περιμένουμε...

Link to comment
Share on other sites

Το σεμινάριο βρίσκεται ήδη στην βιβλιοθήκη του webTV και μπορείτε να το παρακολουθήσετε on demand όποια στιγμή θέλετε από εδώ: http://www.michanikos.gr/webtv.php

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

..............

Μπράβο στο site www.michanikos.gr.....Συγχαρητήρια σε όσους το έκαναν...να τα δεί ο Πρόεδρος του ΤΕΕ και να εισηγηθεί να τα βλέπουμε όλα τα μέλη στο site του ΤΕΕ.....Καιρός είναι να δούμε ορθές ενέργειες τέτοιου επιπέδου......!!!!!

 

Αφού πληρώνουμε....δεν ζητάμε πολλά.....!!!!!:sad::(:(

 

Θέλω να "αποκαταστήσω" λίγο την αλήθεια....

 

Κατ' αρχάς, να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΣΔΑΤΜ Στέφανο Ξεκαλάκη, που αγκάλιασε τη πρότασή μας για τη κάλυψη της ημερίδας και τη μεσολάβησή του στη μεταφορά της, στον Πρόεδρο του ΤΕΕ κο ΣΠΙΡΤΖΗ, ο οποίος μας έδωσε την άδεια για τη κάλυψη ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ γι' αυτό!

 

Επίσης λόγω ενός προβλήματος υγείας συγγενικού προσώπου του τεχνικού του ΤΕΕ ο οποίος είχε, πέραν των άλλων, επιφορτισθεί να μας παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια, αναγκάσθηκε να φύγει εσπευσμένως πριν την έναρξη της ημερίδας... Τέθηκε το θέμα ότι ίσως και να μη μπορούσα να καλύψω το σεμινάριο, τότε ο κος Πρόεδρος του ΤΕΕ με ΑΜΕΣΗ εντολή του διέθεσε τεχνικό του οποίου η βάρδια είχε ήδη τελειώσει...

 

Θα προσπαθήσω σήμερα (Τετάρτη) να πάρω αν γίνεται το power point presentation του σεμιναρίου ώστε να το ανεβάσουμε και αυτό.

 

Θα ήθελα να ζητήσω και μια συγνώμη για τη θέση λήψης αλλά η συγκεκριμένη αίθουσα, δεν προσέφερε και καλύτερο σημείο λήψης....

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.