Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικοδομικές Άδειες-Αδειοδοτήσεις Αναθεώρηση οικοδομικής άδειας


sxpgr

Recommended Posts

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ (ΔΥΟΡΟΦΟ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΚΟΜΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΟΛΕΟΔΟΜΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ;;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ

 

 

Παρατήρηση : Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, gvarth.

Link to comment
Share on other sites

Και κατά την δική μου άποψη, εκτός αν έχετε κάποιο χρονικό όριο που πρέπει να προλάβετε και να καταθέσετε άμεσα τον φάκελο, το πιο σωστό και λογικό είναι οι αλλαγές να γίνουν τώρα αντί να τρέχετε για αναθεώρηση.

Επειδή όμως εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους τις υπόθεσης, το πιο σωστό είναι να απευθυνθείτε στον μηχανικό σας ή να βρείτε άλλον αν δεν το εμπιστεύεστε αλλά σε καμία περίπτωση να μην βγάλετε συμπέρασμα από τις απόψεις του φόρουμ. Ο λόγος που το τονίζω αυτό είναι οτι μου φαίνεται περίεργη η υπόθεση. Νομίζω δηλαδή πως, άθελα σας μάλλον, κάτι αποκρύπτετε .

Link to comment
Share on other sites

υπάρχει περίπτωση σε αναθεώρηση άδειας να σταματήσουν τις εργασίες?υπάρχει περίπτωση αν οι εργασίες ολοκληρωθούν πριν την έκδοση της αναθεώρησης(αφορά αλλαγή χρήσης η αναθεώρηση χωρίς άλλες αλλαγές)να ηλεκτροδοτηθεί πριν την έκδοση αναθεώρησης?(τόσο γρήγορες οι διαδικασίες!)

Link to comment
Share on other sites

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ή ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

ΑΣΧΕΤΟ!!!

 

Ελεος βρε παιδιά... από τη μία με κεφαλαία, από την άλλη με τα άσχετα posts... Δεν είναι τόσο δύσκολο πια να τηρείτε τους κανόνες!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.