Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πόσο ωφελεί τον ιδιοκτήτη η ρύθμιση του 3843/10 για τα υπόγεια


mixyak790

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 23
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@ sofia mois

Τα "ύψη, πόρτες, παράθυρα, περβάλλοντας χώρος" δεν έχουν καμία σημασία. Δεν τα εξετάζει ο Ν. 3843 και άρα και εντάξει να μην ήταν πάλι θα μπορούσες να προχωρήσεις.

Από εκει και πέρα μπορώ να σου πω ότι έχω τακτοποιήσει 2 υπόγεια ιδιοκτησίας των γονιών μου τα οποία είναι ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες με δικό της μετρητή ΔΕΗ η καθεμία.

Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο τις ρύθμισα, είναι γιατί μέχρι τώρα, είχαν θεωρηθεί επαγγελματικοί χώροι (λόγω μεγάλου εμβαδού και ιδιοκτησιακής αυτοτέλειας) με αποτέλεσμα να πληρώνουν με τους λογαριασμούς ΔΕΗ, σημαντικά αυξημένα Δημοτικά τέλη και Δημοτικό φόρο σε σχέση με το αν ήταν κατοικίες. Με την σφραγισμένη αίτηση της ρύθμισης, θα πάω στο Δήμο για να μου επανυπολογίσουν ΔΤ και ΔΦ ως κατοικίες πλέον. Την απόσβεση του (υψηλού) κόστους της ρύθμισης θα την κάνω έτσι.

Αλλιώς δεν υπήρχε καμία περίπτωση να έμπαινα στο έξοδο της ρύθμισής τους.

Link to comment
Share on other sites

προσοχή,ενδέχεται το προστιμο του νεου νομου αυθαιρετων να ειναι μικρότερο για τα υπόγεια,απο οτι με τον νομο 3843/10!!!!!! Δες

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231114678

Link to comment
Share on other sites

Σε περίπτωση υπογείου που έχει ξεμπαζωθεί εάν τακτοποιηθεί με το ν.3843 τα πρόστιμα για την υπέρβαση ύψους και την αλλάγη στάθμης πόσο υπολογίζονται;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.