Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ταχεία επίστρωση τσιμεντοκονίας δαπέδου & κόστος


harristheo

Recommended Posts

Γιατί είχα έναν πλακά που για να περάσει τα σοβατεπιά τσάκιζε τους σωλήνες! Σε μια οικοδομή άλλαξα σχεδόν τους μισούς -ολοκαίνουργιους- σωλήνες!

(πάλι καλά που δεν ήταν χαλκοσωλήνας, θα έλεγε ο... συνήγορος του διαβόλου :P)

 

Επίσης άλλαξα ένα Φ20x2,5 12m με δύο κλειστά σπασίματα και ένα ανοιχτό με τα ίδια μου τα χεράκια (εντάξει, βοήθησαν άλλα δύο ζευγάρια χέρια :)) επειδή τον είχα κόψει μικρό (επίσης με τα ίδια μου τα χεράκια... :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Και ένας άλλος θα έλεγε , ότι εκτός από τους πλακάδες , υπάρχουν και οι πατωματζήδες που έχουν την κακή συνήθεια να τους καρφώνουν .:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Η μηχανή τσιμεντοκονίας είναι αυτή:

03_tb200-01_NEW.jpg?2010

 

Η μηχανή του σοβατζή είναι αυτή:

05_s38-01NEW.jpg?2010

 

και είναι ακατάλληλη για κονιάματα πατωμάτων.

Ποιος το λεει οτι ειναι ακαταληλη???

Εγω εχω ριξει τσιμεντοκονιες και με τις δυο μηχανες

η πρωτη μου αλαξε τα φωτα γιατι αδειαζε μαζεμενο ολο το υλικο και μεχρι να το στρωσω ητανε ετοιμο το αλλο. φανταστητε ενα ολοκληρο χαρμανι περιπου 4 καροτσια της οικοδομης σε ενα σωρο να πρεπει να το στρωσω σε δεκα λεπτα!!!!!!Ασε που χτυπουσαν τα λαστιχα απο τον πεπιεσμενο αερα και μου τα κανανε μανταρα χαλαγανε τα τακακια <<οδηγοι>> που πατουσαν πανω οι στραντζες.

Με την μηχανη του σοβατζη κανενα προβλημα ουτε χτυπηματα ουτε ενα σωρο η λασπη κρατουσε ενας το λαστιχο και οπου του ελεγα εριχνε

ετσι οσο κι αν φενεται παραξενο βγηκε ποιο πολυ και ποιο ποιοτικη δουλεια γιατι ειχα το χρονο να την <<ψιρισω>>.

Με τη πρωτη μηχανη μια μερα 140 Μ2 ενω με την αλλη μια μερα 160 Μ2 και τι 2 μερες ημασταν 4 ατομα 2 στη μηχανη και 2 στο στρωσιμο της λασπης.

Link to comment
Share on other sites

καλημερα marmaras,

όταν γράφεις 2 στην μηχανή και 2 στο στρωσιμο ενοεις ότι τα 2 στην μηχανή στην πράξη είναι ένας στην μηχανή και ένας στο λάστιχο-πιστόλι.σωστα?

 

σχετικά με την απάντηση σου, με το αν κάνει ή όχι η μηχανή σωβατίσματος και ο σωβατζής μου μου είπε ότι το έχει ξανακάνει αλλά και ο πλακάς μου ότι έχει ξαναδουλέψει με τον ίδιο τρόπο.ο πλακάς μου είπε ότι αλφαδιές και οδηγούς είχε βάλει από την προηγουμένη για να μην χάνει χρόνο.;)

 

νομίζω πως θα δοκιμάσω την λύση της πρέσσας του σωβατζή, (και δεδομένου ότι οι τσιμεντοκονίες των δαπέδων χρονικά ειναι πολυ κοντά με την αποπεράτωση των σωβατισμάτων, δυνεται η δυνατότητα η πρεσσα του σωβατζή να μην φύγεθ από το έργο)

 

χάρης

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.