Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Νέα εγκατάσταση αποχέτευσης στην περίπτωση υπερύψωσης οδού


marizapap

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα! Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιον ανήκει η ευθύνη επισκευής-επανεγκατάστασης υπάρχουσας αποχέτευσης ομβρίων οικοπέδου στην περίπτωση που η αγροτική οδός, στην οποία κατέληγε η υπάρχουσα αποχέτευση υπερυψώνεται λόγω ασφαλτόστρωσης κλπ. με μελέτη (δημόσιο έργο). Στον αντίστοιχο Δήμο ή στον οικοπεδούχο; Και ποιος Νόμος/κανονσμός κλπ. το ορίζει;

Link to comment
Share on other sites

μπορείς σε παρακαλώ να περιγράψεις λίγο την αποχέτευση για να καταλάβω καλύτερα? πρόκειται για υπόγειο αγωγό ομβρίων? υπάρχει διευθετημένο ρέμα από την ΕΥΔΑΠ? μιλάμε για επιφανειακή απορροή σε κάποιο κρασπεδόρειθρο?

Link to comment
Share on other sites

Μιλάμε για επιφανειακή απορροή σε κρασπεδόρειθρο. Δεν πρόκειται για συγκεκριμένο οικόπεδο, αλλά για συγκεκριμένο υφιστάμενο αγροτικό δρόμο, ο οποίος με μελέτη πρόκειται να υπερυψωθεί (επίχωση, 3Α, άσφαλτος κλπ.), οπότε τα διαμορφωμένα οικόπεδα (διαμορφωμένος περιβάλλων χώρος) βρίσκονται χαμηλότερα από τη νέα στάθμη.

Link to comment
Share on other sites

κοίταξε, εφόσον μιλάμε για επιφανειακή απορροή δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. τώρα για παράδειγμα που πάνε τα νερά? είτε πάνε στο κατάντη οικόπεδο μέσω της οδού είτε τσουλάνε επί της οδού. τα νερά της οδού με τα νέα υψόμετρα που θα πηγαίνουν? μέσα στο οικόπεδό σου θα γυρίζουν? αυτό πρέπει να το δεις και να τους βάλεις χέρι πριν ξεκινήσουν τις εργασίες? περισσότερες λεπτομέρειες θα σου ζητήσω και πάλι. πάντως εάν κατάλαβα καλά από τη δεύτερη δημοσίευσή σου υπάρχει ήδη κρασπεδόρειθρο. άρα θα το ξηλώσουν θα το σηκώσουν και αυτό? δε μου φαίνεται πολύ λογικό. είσαι σίγουρος ότι δε θα κάνουν εκσκαφές?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.