Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ομαδική αγορά λογισμικού ΚΕΝΑΚ


gregmav

Recommended Posts

Καλησπέρα,

προτείνω όσοι ενδιαφερόμαστε για την αγορά του λογισμικού για ενεργειακές μελέτες-επιθεωρήσεις μέσω ΚΕΝΑΚ να μαζευτούμε εδώ και να ζητήσουμε προσφορά από τις 3 γνωστές εταιρίες.

Αναμένω το ενδιαφέρον σας

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλή ιδέα! Σε αντίστοιχη προσέγγιση που έγινε από μηχανικούς στην περιοχή μου (Αργολίδα) πέτυχαν τιμή στο 4Μ ΚΕΝΑΚ (πλήρες πακέτο) γύρω στα 700 € + ΦΠΑ.

Link to comment
Share on other sites

Ωραία, επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, λέω μέχρι το βράδυ της Κυριακής να απαντήσετε όποιοι ενδιαφέρεστε (είτε εδώ είτε με pm) για να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Εγώ προσωπικά προτιμώ το EpaCAD της Tisoft, αλλά εάν η ομάδα αποφασίσει κάτι άλλο no problem.

Λοιπόν, αναμένω τα μηνύματά σας.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

 

ενδιαφέρομαι κι εγώ για το πρόγραμμα της Ti-soft (EpaCAD). Μήπως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και για τo ADAPT (I+II+III) της 4M από την περιοχή των Αθηνών ή της Εύβοιας; (Η 4Μ δίνει έκπτωση μόνο σε παραγγελίες ατόμων της ίδιας περιοχής).

Link to comment
Share on other sites

Καταπληκτική ιδέα. Δύσκολοι καιροί απαιτούν καλύτερες προσφορές. Επειδή δεν έχω προσωπική άποψη επί των εφαρμογών μήπως κάποιος που έχει δουλέψει σε κάποια από αυτά μπορεί να δώσει μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη.

Επίσης αν κάποιοι από τις εταιρείες που έχουν τα προγράμματα και διαβάζουν το site μήπως θα πρέπει να κινηθούν από μόνοι τους και να δώσουν μια καλή προσφορά?

Νομίζω ότι η πίτα είναι πολύ μεγάλη από εν δυνάμει πελάτες εδώ. Καλό θα ήταν να το μεθοδεύαμε αυτό και σε άλλα προγράμματα ή εξοπλισμούς. Άντε να συνδικαλιστούμε λίγο.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά εγώ έχω δουλέψει το gcad της 4μ είναι πολύ βαρύ σαν πρόγραμμα,γενικά το σχεδιαστικό αν και μοιάζει αρκετά με το autocad είναι λίγο δυσλειτουργικό ας μην ξεχνάμε βεβαια ότι οι εταιρείες σε εβδομαδιαία βάση βγάζουν update για τις εκδόσεις τους. Εγώ θα σας πρότεινα να τα βλέπατε σε demo μορφή πριν προβειται στην αγορά. Δυστυχώς η 4μ δεν παρείχε τέτοια δυνατότητα.

Παρακάτω παραθέτω ένα σιτε στο οποίο μπορειται να δείτε το περιβάλλον του προγράμματος και κάποια παραδείγματα μελέτης και επιθεώρησης.

 

http://www.kokaras.gr/page1.php

Link to comment
Share on other sites

Όσοι ενδιαφέρεστε, στείλτε μου pm με το όνομα σας (προαιρετικά) και το πρόγραμμα που επιθυμείτε(οπωσδήποτε) ώστε να ξέρω έναν αριθμό ατόμων, για να μπορέσω να διαπραγματευτώ με τις εταιρίες.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν 2 ενδιαφερόμενοι για το EpaCAD.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.