Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ελληνικά Πετρέλαια ΕΛΠΕ


sakatis

Recommended Posts

On 19/1/2019 at 4:04 ΜΜ, fotis1234 said:

Μαγκες μολις πληροφοροθηκα οτι τ ονοματα εχουν αποφασιστει εχει βγει η λιστα..Τωρα περισσοτερες πληροφοριες δεν μπορω να αναφερω μεσα απο εδω το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι Δευτερα η Τριτη θα παρουν τηλεφωνο για εξετασεις ιατρικες οσοι ειναι στη λιστα..καλη επιτυχια σ ολους

Έχουμε κανένα νέο; Πήραν κανέναν τηλέφωνο; 

Link to comment
Share on other sites

καλημερα παιδια..μεχρι στιγμης δεν ειχαμε καποιο τηλεφωνο..η ανακοινωση του ΠΣΣΕΠ λεει οτι μεχρι τελος Ιανουαριου θα εχουν ξεκινησει ηδη οι προσληψεις..Εχουν καταληξει στα ατομα αλλα η διευθυνση ανθρωπινου δυναμικου των ελπε δεν ξεκινα τη διαδικασια..υπαρχει η πιεση  απο το σωματειο να ξεκινησει οσο το δυνατον γρηγοροτερα..σε περιπτωση επικοινωνιας θα ξανα γραψω..

Link to comment
Share on other sites

Παιδια καλημερα..Λογικα παει και αυτος ο μηνας χωρις να εχουμε εξελιξη.Που θα παει αυτη η κατασταση κανενας δεν ξερει αφου δεν εχουμε ουσιαστικα υπεθυνη ανακοινωση..Απλα απαραδεκτη! 

Link to comment
Share on other sites

Oτι και να πουμε ειναι λιγο..πολυ ψυχθοφορο..το πσεεπ κανει οτι μπορει για να πιεσει τη διοικηση των ελπε να προχωρησει διαδικασια αλλα τιποτα..υπομονη ως τη παρασκευη

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και από εμένα!! Και εγώ σε αντίστοιχη φάση είμαι με τα ΕΛΠΕ, πέρασα τις γραπτές εξετάσεις, πήγα σε συνέντευξη το Νοέμβρη και περιμένω. Είχα ακούσει και εγώ ότι θα βγουν τα αποτελέσματα τέλη Γενάρη. Τους έχω πάρει 2 φορές τηλέφωνο τις τελευταίες δύο βδομάδες, αλλά λένε πως δεν ξέρουν τίποτα, και γενικά δεν μου είπαν αν θα έχουμε κάτι άμεσα ή στο μακρινό μέλλον

Είχε κάποιος κανένα νέο?? Παίζει να το αργούν λόγω της ιδιωτικοποίησης ή να θέλουν να τα βγάλουν πιο κοντά στις εκλογές?? Εϊναι πολύ αγχωτική αυτή η αναμονή, τουλάχιστον αν είναι να τα βγάλουν σε 3 μήνες να μην αγχωνόμαστε άδικα τώρα.

Link to comment
Share on other sites

Pano1290 καλησπερα. Αυτο που εχω να πω  εγω ειναι οτι οταν ακομα περιμεναμε  να βγουν τα αποτελεσματα των γραπτων εξετασεων, τους ειχα παρει τηλεφωνο και η απαντηση ηταν δεν ξερουμε τιποτα και μεσα σε μια ωρα απο εκεινη την στιγμη ανακοινωθηκαν στο site τα αποτελεσματα.  Απ οτι καταλαβαινεις μην περιμενεις να παρεις εγκυρη πληροφορια απο τα τηλεφωνα στα ελπε. Τωρα το γιατι αργουν τοσο πολυ και αν ξερω ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα δυστυχως δεν ξερω τιποτα και μαλλον δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι γιατι ηδη εχουν διαψευδει 2 φορες μεσω ανακοινωσεων  τους στο κους κους ελπε. Οσο για το αν περιμενουν εκλογες η την ιδιωτικοποιηση,  τι να πω...ολα παιζουν. 

Link to comment
Share on other sites

pan1290 και manosdog εχετε απολυτο δικιο και μοι δυο..Τζαμπα ο κοπος να περνεις στα γραφεια της διοικησης ειναι παρα πολυ εκνευριστικοι δεν σου λενε το παραμικρο και κειτανε να σε ξεπεταξουν κατευθειαν..απαραδεκτοι..Τωρα οσον αφορα τα κους κους ελπε επειδη και εγω ειμαι φιλος στη σελιδα στο facebook απ οτι μου ειπαν ειναι οτι αυτη τη βδομαδα θα μας παρουν τηλεφωνο..τι να πουνε και αυτοι πιεζουν οσο μπορουν τη διοικηση και να φανταστειται αν δεν ηταν το σωματειο τωρα θα μας περναν τηλεφωνο οταν θα γινοταν το μετρο θεσσαλονικης..Το μονο που μπορω να σας πω με βαιβαιωτητα ειναι οτι εχουν αποφασισει τα ατομα τη λιστα δλδ που θα παρουν οποτε δεν νομιζω να καθυστερησει πανω απο μηνα..τοσο καιρο αυτο ηταν το προβλημα δεν ειχαν αποφασισει με τη λιστα..

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είμαστε σίγουροι ότι δεν έχουν πάρει ήδη τηλέφωνα?? Γιατί είδα πιο πάνω στο topic ότι θα πάρουν μόνο αυτούς που έχουν επιλέξει

Link to comment
Share on other sites

pan1290 ειμαι 100% σιγουρος και αυτο στο λεω με παση ειληκρινεια οτι δεν εχουν τηλεφωνησει ουτε εναν..ο φιλος μου βγηκε 1 στη καταταξη στο διαγωνισμο και με πολυ καλες γνωριμιες στα ελπε γι αυτο και γω σας ενημερωνω απ εδω οτι γνωριζω..αν ειχαν καλεσει να σαι σιγουρος θα το μαθενα απ πρωτο χερι γιατι θα επερναν αυτον πρωτο..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.