Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ελληνικά Πετρέλαια ΕΛΠΕ


sakatis

Recommended Posts

Οι δικες μου πληροφοριες απο ανθρωπους μεσο κους κους ελπε λενε οτι η λιστα με τους επιτυχοντες εχει βγει αλλα μεταβαλλεται συνεχως και απο την στιγμη που δεν εχουν επικοινωνησει ακομα με κανεναν τιποτα δεν εχει κατοχυρωθει. 

Link to comment
Share on other sites

Manosdog ακριβως ετσι και μενα αυτο μου ειπαν σημερα απο μεσα..στην αρχη μας ειχαν πει ολους οτι θα παρουν 25 ατομα..μετα το εκαναν 30 και τωρα μεχρι τη Παρασκευη 01/02 μ ενημερωσαν οτι 40 ατομα αποφασισαν..και οτι μεχρι αυτη τη Παρασκευη θα μας ειδοποιησουν αλλα μπορεις να τους πιστεψεις και αυτους?αφου κουμαντο κανει η διοικηση οχι το σωματειο..Οποιος εχει την οποιαδηποτε πληροφορια ας στειλει..

Link to comment
Share on other sites

Παιδια κατι ακομη αν ειναι κανενας απο θεσσαλονικη που συμετειχε στο συγκεκριμενο διαγωνισμο για την Αθηνα ας γραψει...

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα και απο μενα..και γω το μονο που εμαθα ειναι οτι μεσα στη βδομαδα το αργοτερο,,αλλα πλεον δεν ειναι να πιστευεις τιποτα..μονο παιδια αν εχει καποιος κανενα γνωστο απο μεσα μπορει να μαθει καποια πληροφορια εστω αλλιως απο το τηλεφωνο στα γραφεια με τιποτα

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτό που έμαθα και είναι χρήσιμο είναι ότι όντως θα γίνουν κάποιες προσλήψεις γιατί υπάρχουν κενά. Επίσης, έμαθα ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμα στον ακριβή αριθμό (το σωματείο λογικά ζητάει παραπάνω). Εγώ, εντελώς αυθαίρετα, υπολογίζω από Μάρτη και μετά, γιατί έρχονται πολλαπλές εκλογές και πρέπει οι προσλήψεις να είναι πρόσφατες. Μπορεί να λέω και βλακείες, δεν έχω απολύτως καμία πληροφόρηση για αυτό. Γενικά από αυτά που κατάλαβα, οι άνθρωποι δεν είναι καθόλου φερέγγυοι και καλό είναι και εμείς να μην πολυαγχωνόμαστε όσο γίνεται. Τουλάχιστον είμαστε πολλοί στο forum και κάπως θα μάθουμε αν έγιναν τα τηλέφωνα.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα και παλι..Λοιπον παιδια επειδη μιλησα πριν με τα κους κους ελπε και μου ειπαν μεχρι το Μαρτιο θα εχουν επικοινωνησει τετοια πληροφορια εχουν απλα..εγω πλεον πιστευω δεν εχει νοημα αλλο να το σκαλιζουμε..Κατι περιμενουν και αργουν να μας καλεσουν..το τι ειναι αυτο μονο οι ιδιοι το ξερουν..

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα! Και γω foti1234 ειχα την ιδια αποψη μεχρι προτινος  με εσενα αλλα στην πορεια αλλαξα.Με το να καθομαστε και απλα να περιμενουμε ποτε θα ξυνπησει η διοικηση. Εγω λεω να  τους κανουμε καθε μερα τηλεφωνο και με τον τροπο μας να τους πιεζουμε να μας πουν ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα.Το ξερω δεν ειναι δραστικη λυση,αλλα ειναι τουλαχιστον κατι. Η κοροιδια παει συννεφο και απο παρασκευη σε παρασκευη. Αν βαλουμε μαζικα το χερακι μας,κατι μπορει να γινει. Δεν ειμαι επαναστατης ουτε το παιζω. Ειναι απλα ντροπη να μας εχουν 14 μηνες εως τωρα  σε αναμονη και να μην ξερουμε που θα παει αυτη η κατασταση χωρις μια επισημη ανακοινωση να ξερουμε κι εμεις που βαδιζουμε. 

Link to comment
Share on other sites

Manosdog Ισως να ειναι μια λυση και αυτο που λες αυτη τη στιγμη χανω ποσες δουλειες γιατι ειμαι και ψηλα στη λιστα περιμενωντας απο παρασκευη σε παρασκευη και αυτοι τον πεζουν εκει μεσα και μας αφηνουν να βογκαμε εμεις..Εγω σκεψου ειμαι και απο θεσσαλονικη και θα πρεπει να βρω και αμεσα σπιτι στην Αθηνα οταν μας καλεσουν..Ωρες ωρες να μαλωνεις ειναι μ αυτους στη διοικηση..Αυριο θα παρω ενα τηλεφωνο ας παρουν και οι υπολοιποι εδω μεσα που βλεπουν μηπως τους πιεσουμε γιατι αλλη λυση δεν βλεπω..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.