Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαχωρισμός μεζονέτας σε 2 ιδιοκτησίες


Recommended Posts

Κατανοώ τους λόγους που αναφέρεις, θα μπορούσα και να συμφωνήσω.

 

Όμως εγώ θα τηλεφωνούσα.

 

1ον διότι όπως είπα πιθανολογώ ότι δεν μπορεί να μη έχει κάνει κάτι να το φροντίσει. Για αυτό είπα στην συναδερφισα να το ψάξει λίγο καλύτερα αν υπάρχουν και αλλά πολεοδομικά σχέδια που να δείχνουν σωστά το κεντρικό κλιμακοστάσιο. (ναι ξέρω η ελπίδα περί μη βλακείας πεθαίνει τελευταία)

 

2ον ακόμα και να μη το έχει φροντίσει, ένας λόγος παραπάνω να τον καλέσω διότι όπως είπα μπορούν με αστικά δικαστήρια σήμερα οι ιδιοκτήτες να απαιτήσουν αποζημιώσεις

Η όποια αποζημίωση και διαπίστωση πολεοδομικών ατασθαλιών θα στηριχτεί στην τεχνική έκθεση και έρευνα της συναδέλφου εναντίον ενός αλλού συναδέλφου.

 

3ον το πιο σημαντικό όμως απ όλα είναι ότι το σοβαρό «λάθος» του οποιοδήποτε μηχανικού έστω και λίγο είναι σαν να είναι και δικό μας λάθος. Αυτό θα σκεφτεί ο κόσμος και εν τη αγνοία του έχει μια βάση δίκιου σ αυτό.

Σου λέει εγώ σχεδία από μηχανικό είδα, πολεοδομία είδα, (και δικηγόρο και συμβολαιογράφο είδε, αλλά καλύτερα να μη το σχολιάσω αυτό διότι θα εμπίπτει στους κανόνες περί ρατσισμού). Είναι σωστό λοιπόν και να γίνει προσεχτηκή έρευνα, με ενημέρωση του ιδίου και ιδιαίτερα να προειδοποιηθεί ότι πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

 

Αλλά… εδώ που τα λέμε δημοκρατία έχουμε ας κάνει όπως νομίζει η ιδία καλύτερα

Link to comment
Share on other sites

κάλα ας κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο

 

ελπίζω μόνο ο 'παλιός' μα μην την κλέψει τη δουλειά διότι και αυτό μπορεί να συμβεί

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.