Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βοήθεια σχετικά με το autoturn!


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδερφοι είμαι φοιτήτρια τοπογραφίας και στην πτυχιακή μου εργασία χρειάζεται να χρησιμοποιήσω το autoturn.Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με τις ρυθμίσεις που χρειάζεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα γιατί μου βγάζει συνέχεια σφάλμα στην γωνία και δεν δέχεται γωνία μεγαλύτερη των 30 μοιρών. Επίσης τα οχήματα τα βγάζει τεράστια και δεν γνωρίζω αν αλλάζει κάπως το μέγεθος τους. :shock:

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Link to comment
Share on other sites

Ο υπέυθυνος καθηγητής σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό?

Δεν είναι κακό να έχεις απορίες πάνω στο λογισμικό που καλείσαι να χρησιμοποιήσεις, ούτε μπορεί να θεωρείται δεδομένο πως θα είσαι αυθεντία σε ένα ενδεχομένως καινούριο για σένα λογισμικό. Εγώ στην θέση σου θα απευθυνόμουν στον υπέυθυνο μου.

Link to comment
Share on other sites

Αυτός που μπορεί να σε βοηθήσει είναι ο http://www.topometria.gr ! Είναι ένα γραφείο με πολύ εξειδικευμένες μελέτες και εφαρμογές Τοπογραφίας . Σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει και σίγουρα το έχει το autoturn και το δουλεύουν . Ξέρω επειδή μου κάνανε μια μελέτη για να μεταφέρω κάτι ανεμογεννήτριες . και μάλιστα πολύ εξυπηρετικοί κύριοι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.