Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΜΕΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΟ-ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ


Recommended Posts

ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΕΓΓΡΑΦΕΝ ΜΕΛΟΣ.Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 28ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ 4 ΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 2009 ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 

Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, terry

 

Link to comment
Share on other sites

Διάβασε τους κανονές συμμετοχής. Θα δεις ότι τα κεφαλαία απαγορεύονται.

Διάβασε το θέμα http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=8658&highlight=%EF%E1%E5%E4 και http://www.oaed.gr/Pages/SN_858.pg θα βρεις όσες πληροφορίες χρειάζεσαι.

Αίτηση κάνεις στον τοπικό οαεδ της περιοχής που θα ανοίξεις το γραφείο σου.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.