Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΜΕΚ - ΜΕΕΠ (εγγραφή, δικαιολογητικά και όχι μόνο)


Nick D.

Recommended Posts

Nαι γιατί όχι; Τουλάχιστο εγώ πάντοτε αυθημερόν την επαιρνα, για την ακριβεια την ιδια στιγμή.

 

Απλώς πήγαινε νωρίς.

 

Και μη ξεχάσεις να ζητήσεις ειδικά για δημόσια έργα. Διότι αναγράφεται επάνω.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

βγάλε από το ιντερνέτ κάνε εγγραφή αν σου στείλουν τους κωδικούς άμεσα δεν ξέρω πόσο κάνουν την βγάζεις από το σπίτι όπως και την φορολογική ενημερότητα

αν πάλι δεν προλαβαίνεις ετοίμασε την αίτηση ώστε να μην χάνεις χρόνο

Link to comment
Share on other sites

Το "νομαρχιακό" εργοληπτικό πτυχίο για έναν απόφοιτο ΤΕΙ, τώρα που καταργήθηκαν οι νομαρχίες θα πάμε να το βγάλουμε από την περιφέρεια ή από το ΥΠΕΚΑ ?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αυτή τη στιγμή έχω δώσει το ΜΕΚ Β σε μια τεχνική εταιρία. Θέλω να κάνω αναβάθμιση σε Γ. Πρέπει να ενημερώσω την εταιρία? μπορεί να της δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα?

 

Σαφώς και πρέπει να τους ενημερώσεις. Έχεις υπογράψει μαζί τους συμφωνητικό αποκλειστικής απασχόλησης (θεωρητικά πρέπει να απασχολείσαι εκεί στα έργα τους) Είναι επίσης πάρα πολύ πιθανό να τους δημιουργήσεις πρόβλημα στην τάξη του ΜΕΕΠ τους (αφού στην ουσία η τάξη και οι κατηγορίεςε του προκύπτουν απο τα ΜΕΚ) Όταν τα ΜΕΚ στελεχώνουν ξένες εταιρείες, είθισται οι εταιρείες να αξιοποιούν τις εμπειρίες και να αναβαθμίζουν σχετικά τα ΜΕΚ, ανάλογα με την τάξη ΜΕΕΠ που θέλουν να έχουν.

 

Γνώμη μου, ενημέρωσέ τους, είναι συνεργάτες σου. Αν δεν δημιουργείται πρόβλημα με το ΜΕΕΠ, οκ, σου προχωράν οι ίδιοι την αναβάθμιση. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει ναλύσεται τη συνεργασία, να κάνεις την αναβάθμισή σου και να αντικαταστήσουν το ΜΕΚ σου. Σε τέτοιους καιρούς βέβαια δύσκολα να βρείς άλλη εταιρεία προς στελέχωση...

 

(υγ Εφόσον δε στελεχώνεις δική σου εταιρεία, ώστε ενδεχομένως μια τέτοια κίνηση να εξυπηρετεί επιχειρηματικά σου πλάνα, ποιά η άμεση ανάγκη αναβάθμισής του σε Γ'? Η εμπειρία δε χάνεται.)

Link to comment
Share on other sites

Μια σημείωση μόνο.

 

Το ΜΕΚ Δ αν θέλει γίνεται ΜΕΕΠ 2ης τάξης....δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορεί να γίνει και 1ης

 

Αντίστοιχα και τα υπόλοιπα προφανώς.

 

Άρα αν ανέβει τάξη το ΜΕΚ σου κάνενα πρόβλημα δεν τους δημιουργείς. Δεν είναι υποχρεωτικό να ανέβει το ΜΕΕΠ της εταιρείας.

 

Το ερώτημα είναι αλλο. Αφου στελεχώνεις εταιρεία που βρήκες εμπειρία που δεν την ξέρουν? Εκτός και αν έχεις από ιδιωτικά οπότε πάω πάσο.

 

Το παράδειγμα με τα ΜΕΚ Δ το βάζω επίτηδες γιατί είναι το πλεον διαδεδομένο. Πολλοι τα έκανα τα πτυχία τους 2ας τάξης αλλά επειδή δεν υπάρχουν δουλειές τα υποβάθμισαν σε 1ης για να κατεβάινουν και στα όρια της Α1.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.